Witam się wieczornie :-) Staram się Was bez telefonu podczytywać, ale niestety szajsung ze mną nie współpracuje i nie dodaje postów chociaż parę razy próbowałam
Dopiero usiadłam. Po pracy pojechałam do szamteksu i wydałam całe 30zł
Kupiłam sobie 4 sweterki, spodnie i bluzę dla Matta i 2 pary spodni dla Tymcia - na więcej nie miałam czasu, bo gnałam do żłobka
Potem na szybko zakupy w Kauflandzie, aptece i mięsnym. Ł pojechał do Tesco bo tam pampersy i mleczko w promocji.
W aptece i w mięsnym byłam z Tymciem.. zaparkowałam mniej więcej po środku i poszliśmy na nogach.. myślałam, że wyjdę z siebie! to dziecko w ogóle nie słucha
mówię, żeby nie wchodził na trawę, to wchodzi. nie chce iść za rączkę. siada na krawężnikach. ucieka.. a jak biegnie, to potyka się i ląduje na ziemi
szczęście w nieszczęściu, że sobie paluszek drzwami do klatki przytrzasnął, jak mówiłam, żeby wziął rękę, bo mi się go żal zrobiło i złość przeszła. oczywiście nic się nie stało, ani pół łzy nie poleciało
Ja dopiero usiadłam. Dziś wyszorowałam łazienkę, zmieniłam pościel, wywiesiłam jedno pranie, poprasowałam ciuszki do żłobka Tymciowi, bo mam donieść, sprawdziłam lekcje Matta i powycierałam kurze
Plan po Na Wspólnej biegać, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie
Haha widzę, że dla niejednej z nas tron to oaza spokoju
Robaczku zazdroszczę chustowania! Tymek nie siedzi w miejscu, nie stoi.. ciągle w ruchu - dlatego też zrezygnowałam z chusty, bo tak się wił, że nie dawałam rady :-( Twoje zakupy zupełnym przeciwieństwem moich
Ah ci lekarze.. bez komentarza
Teri dobrze, że Darii wrócił apetyt, jednak ma dziewczyna swoje ulubione smaki
Marcysiowa Tymcio pluje słoiczkami, a czasem przydałoby się takie "wybawienie". Kobieto jaką Ty musisz mieć siłę, że dajesz radę z dwoma na rękach - ja wymiękam przy jednym
Palin Miki nie dość że zdolny w kuchni, to jeszcze pomysłowy.. i w porządkach pomoże - IDEALNY starszy brat
Już widzę, jak z Krysią razem pierogi lepią, a potem Aro po tym kucharzeniu sprząta pół dnia kuchnię
Mikoto zazdroszczę Wam bycia na dworze, ja najlepszą pogodę spędzam w pracy
Poproszę przepis na ciasto
Gosiak BOSKAAA Nelka <3
Więcej nie pamiętam