reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Kingusia a robiłaś młodej badanie moczu? Często brak apetytu jest właśnie objawem chorego pęcherza.

Witam się "porannie". Nocka ciężka od 12 do 3.30 z Ewcią walczyliśmy. W końcu syropek dostała i zasnęła. Od rana biegiem. Poleciałam do pracy z rodzinką moją bo potem pojechaliśmy dziewczynom buty na zimę kupić. Ręce mi się prostują pod ciężarem moich małych córek :szok:

Idę do Ewci bo już wstała. No i nie wymyśliłam dziewczynom obiadu. Co mogę im na szybko zrobić?

reklama
Marcysiowa na szybko możesz zrobic sloiczek :-) ja wlasnie grzeje bo tez dopiero co wróciliśmy
A zeby rece odciążyć nosze Huberta wciaz w chuscie. Dziś tak w szpitalu przesiedzial dwie godziny i dobrz mu bylo :-)

Palin Ty miałaś się oszczędzac a nie latać i sprzątać! :-o

Marcysiowa kupiliscie buty? Na szybko przychodzi mu.do głowy ryż z warzywami albo makaron z białym serem, ewentualnie naleśniki.

Właśnie zhadlysmy obiad. Byłysmy na długim spacerze, jest pięknie. Jeszcze Zebralysmy pranie i teraz już urzedujemy w domu

Mikoto, ale my to robimy wspólnie, ja oszczędnie, Miki z wielkim zapałem ;-)
Właśnie wstał mój kucharz. Idziemy robić obiadem.

Daria chyba już zdrowa zjadła całą miseczke rosołku z makaronem byliśmy się tez przewietrzyć i tak musiałam iśc na pocztę i po jogurt ( nasz Mikotek skusił mnie na szybkie ciasto z jogurtem już się piecze ;-)) Dawidek bawi się z Daria a ja zwiałam na chwile samotności na tron :-p

Marcysiowa i co wymyśliłaś szybkiego u nas w takich sytuacjach sprawdza się makaron Daria może go jeść nawet samego :sorry2:lub tak jak Mikoto pisze ryz z warzywami na patelnie z kurczakiem ;-) na pewno Ci ręce odpadły niosąc 2 dziewczynki mi juz przy jednej odpadają zwłaszcza teraz jak zimowa odzież wierzchnia też swoje waży :sorry2:

Robaczek buuuuu trzeba czekać dalej :-(Daria 5 minut w miejscu nie usiedzi a Hubiś 2 godziny w chuście siedział :szok:u nas nie realne :sorry2: Daria nie cierpi nigdzie czekać jak z nią coś załatwiam to po 5 minutach robi papa i sobie wychodzi :nerd::confused:

Palin może urodzisz tak jak ja Dawida 12.11 ;-)ja mam 2 skorpionów ale Dawid ma bardziej mój charakter (panna) niż męża

Teri, Hubi też nie usiedzi nigdzie, tylko w chuście. W wózku nie było by opcji a na nogach to bym się zalatała za nim na śmierć a już na pewno nie postał by w miejscu czy na ręku bez chusty. On jest spokojny jak jest czymś zawiązany, wciąż go to uspokaja a chuste kocha, sam często mi ją przynosi i chce bym w niej go nosiła :)

Palin wróżę Mikołajowi posadę Masterchefa niczym Geslerowa :-D Jak brzuch po odstawieniu tabletek ? Może pisałaś a ja nie doczytałam :(

Marcysiowa, i jak buciki ? Ja jeszcze nie mam .

Mikotko, nie ma wiatru u Was ? u nas też ładnie, ale trochę wieje. Hubi szczęśliwy bo ponad tygodniowym siedzeniu wyszedł z domu.

Był taki mega grzeczny dziś !
W szpitalu pięknie w chuście siedział, bez marudzenia, płaczu, że mu się nudzi. Po szpitalu pojechaliśmy do rossmana po zakupy i poszedł tam pieszo. Był taki grzeczny w sklepie, że nie dowierzałam, że to moje dziecko. Wkładał ładnie do koszyk, nie brał z półek prawie że nic, ślicznie stał w kolejce i podawał zakupy kasjerce. Po prostu nie dowierzała ! Potem pięknie za rączkę z tatusiem wrócił do auta :-)
Tak się wymęczył, że od 2 h śpi :) Ciekawe o której pójdzie spać :confused::confused::confused::confused:

reklama
Palin co szef kuchni dzisiaj poleca? ;-)

Teri i jak? Smakuje? ;-) ha ha na tron :-D dobre :-D Zosia nawet jak siedzi to siedzi i się rusza :p

Robaczku teraz zaczęło wiać, ale było cicho i pięknie. Hubi spisał się na medal :-D Zuch Chłopak ;-)

Marcysiowa pochwal się bucikami ;-)

Czekamy aż kisiel ostygnie, na dworze juz ciemno :-/

Do góry