Mikotku - oczko xzerwone nie jest, tzn powieka gorna troszke ale to Nelka ma od porodu, poporstu jeszcze nie zeszla cala opuchlizna. W oczku od poczatku byly spioszki i ropka wiec mam nadzieje, ze sie oczyszcza tam wszytsko.
Madzia - tez myslalam o mleku ale kurcze jem wszystko i boje sie tym mlekiem zakropic. Super ze Tymus gotowy na zlobek
Kinia - Tymek cos czasem wladuje do buzi ale najczesciej jest to jedzenie
Robaczku -jak pkmysle ze listopad idzie to az mnie trzesie, nie lubie tego miesiaca. Poki co jest u nas ladnie ale pewnie niedlugo nastanie szaruga kompletna...
Przykro mi ze Swerynek tak sie czuje , widac ze jest indywidualista i bardzo inteligentnym chlopcem. Przykre ze nie ma kogos z kim moglby spedzac tam czas tak jakby chial
Ehhh chyba sprobuje twgo mleczka....
Madzia - tez myslalam o mleku ale kurcze jem wszystko i boje sie tym mlekiem zakropic. Super ze Tymus gotowy na zlobek
Kinia - Tymek cos czasem wladuje do buzi ale najczesciej jest to jedzenie
Robaczku -jak pkmysle ze listopad idzie to az mnie trzesie, nie lubie tego miesiaca. Poki co jest u nas ladnie ale pewnie niedlugo nastanie szaruga kompletna...
Przykro mi ze Swerynek tak sie czuje , widac ze jest indywidualista i bardzo inteligentnym chlopcem. Przykre ze nie ma kogos z kim moglby spedzac tam czas tak jakby chial
Ehhh chyba sprobuje twgo mleczka....