reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Emka u mnie dziewczyny nie miały żadnych oznak choroby. Czasem Alusia jak wzdychała to było słychać lekkie chrypienie. No i sporadycznie trafiała się temp ale nie wysoka. Bardziej stan podgorączkowy. Ja zwalałam to na zęby. Na szczęście byliśmy na czas u lekarza bo powiedziała, że jeszcze trochę i byłyby uszy chore a to już tragedia. Ja bym nie czekała tylko poszła na kontrolę.

reklama
witajcie !!
2 dni nie miałam neta wiec ciezko teraz ogarnąć wszystko Daria śpi od 12 wieć pewnie zaraz bedzie wstawać choć ostatnio śpi ciągiem po 3 godziny w dzień :sorry2:dziś po 4 dniach mgły wyjrzało słonko !!! od razu lepiej sie zrobiło byliśmy na długim spacerku a w domu gorąco bez odkręcania grzejników słoneczko nagrzało :tak:

nie nadrobię teraz tylko w skrócie ostanią stronę
Palin :szok::szok::szok:ale Miki rozrabiaka :-D oby szybko poszło dziś na szczepieniu &&&&

Bona
XS :szok:zazdroszczę !! :-ppokaż kurteczkę plisss :sorry2:
Mikoto następna chudzina co sie dziwić ze kurtki z zeszłego roku za duże :sorry2:

kingusia wygrałaś licytację ???

ja licytowałam spodnie narciarskie które idealnie pasowałby kolorystycznie do kurtki którą mamy ale przez brak neta oczywiście zostałam przebita o 2 zł :wściekła/y::wściekła/y:ale mnie wkurza ten nasz internet co jakiś czas zanika ot tak :wściekła/y:

postaram sie puzniej nadrobić zaraz Dawidek wróci ze szkoły buziaki :*

Znów mam tyły. :no:
Kurka, no nie nadrobię Was. Dziś miałam cały czas jakieś zajęcie, nawet kawy (herbaty) z Dmuchawcem porządnie rano nie wypiłam. :sorry2: Adaś śpi, ja ogarniam chatę po raz któryś dziś... Na 17.30 ide do szkoły na zebranie -będzie prezentacja testu szóstoklasisty.

Jutro muszę odebrać wyniki krwi, bo dziś już nie dałam rady.Już dziś proszę Was o magiczne kciuki jutro około 15.00, bo mam wizytę u gin. Będzie badać przezierność karkową, kość nosową i inne parametry. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... :-(Znów się będę stresować... :sorry2:

Cmokam Was wszystkie: i te zapracowane, i te chore, no i wszystkie czerwcóweczki moje! mua, mua, mua

Zerknęłam na suwaczek- aaaaa no faktycznie 12 tc dzis mi pyknął... :-)

Anielek - &&&&& mocno zacisniete ale wiesz z nami inaczej niz dobrze nie moze byc :-D

Chlopaki byli jeszcze dzis w urzedzie zalatwic dokumenty aby Nelka dostawla tez pieniazki, jak to kazde dziecko ;-) E mial jechac sam ale stwierdzil, ze wezmie Tymka wiec w to mi graj :-p
Dzs kolejen fotki probowalismy zrobic malej, zoabczymy co z tego wyjdzie. Musze poszukac cos na necie aby dwojce strzelic choc moze byc ciezko :-p

Jutro o 21 bedzie juz moja mama. Ciesze sie , ze ktors nas wreszcie odwiedzi :-D Ostatnio siostra tak zartem (aby zoabczyc moja mine) pwoiedziala ze przyjada na Swieta, a ja tak sie ucieszylam. Sami tu od tylu lat i nie czuje sie tej atmosfery a tak z rodznka bylo by super :sorry2:

Nadrabiam naprzemiennie z ogarnianiem Zosi i domu. Wróciliśmy godzinę temu, Zosia większość naszej nieobecności przespala, a potem bawiła się z ciocia i.wujem ;-) teraz koncertuje, bo Mikotkowy kupił cymbalki ;-) Kupiłam Zosi dwie czapki, a sobie kurtkę ;-) nawet J. Się podoba ;-)

Palin nie ma czego zazdrościć, właśnie ogarniam to,co zostawiło po sobie nasze małe tornado.

Marcysiowa dziękuję :-* Kochana, Ty jesteś śliczna kobieta, nie wiem ma czego zazdrościć :-* co tak porzadkujesz?

Gosiak właśnie wyjęłam kurtki, by w razie czego odświeżyć, ale przegląd mnie zatrwozyl ;-) jak oczko?

Emka dobrze, że je. Co tam porabiacie?

Bona XS??? :-o :-o :-o w sumie,to się nie dziwię, że za no.jesteś szpileczka ;-)

Teri mam.nadzieje, że terax juz będziesz na stałe na łączach ;-) Ty nir zazdrość, bo jesteś tak samo szczupła jak.Bona. Ja przy awans wyglądam jak matka kwoka ;-)

Anilek trzymam kciuki!

Mikotkowy pojechał do dentysty, wysłałam Mu listę zakupów, to przy okazji zrobi. Przywiózł wini, także dzisiaj wypijemy ;-) lecę dalej sprzątać, póki Zosia współpracuje.

Zdjęcia :-) kurtka, ta która wstawilam.kilka dni temu, wtedy nie było mojego rozmiaru. Czapka w kropki Smyk, reszta Pepco.

Załączniki

• 1414686277965.jpg
    1414686277965.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 48
  • 1414686291955.jpg
    1414686291955.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 51
  • 1414686301274.jpg
    1414686301274.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 48
Gosiak dziękuję :-* koniecznie daj znać, Zosia tez tak miała, ale bez zaczerwienionych powiek i gałek ocznych. Okazało.się, że to infekcja z drobnoustrojów. Ja z kolei przy zapaleniu spojówek oczy miałam czerwone jak królik :-/

reklama
Ja mam i czerwone i zaropiale ale już mi lepiej :-) Soczewki mogę zdjąć ale źle się w okularach czuję :-/

Bona zazdroszczę XS.. ja niebawem będę miała XL :p Widzę że Twój dzień wolny wygląda jak w mojej firmie.. jest tylko na papierze-telefon się urywa a jutro zaległości Cię zasypią :-/

Mikoto no to J ma pecha z @ :p Widzę że Wy jak zwykle aktywni hehe super zakupy-chyba muszę udać się do Pepco :-D

Gosiak mam nadzieję że oczko Nelci szybko się wyleczy. A próbowałaś swojego mleka? Karmiące dziewczyny swojego czasu zachwalały baardzo

Palin Miki to prawdziwy rozbujnik! Już wyobrażam sobie ten uśmieszek po każdym kolejnym brojeniu. Jak dziś brzuszek?

Teri polecam snajpera do aukcji allegro :-)

Anilek kciuki &&& i czekamy na wieści-w końcu to kolejne nasze wspólne dzieciątko :-D

Ostatnia edycja:
Do góry