reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Madzia, absolutnie nie chce dokładać Ci stresu. Po prostu na ten antybiotyk jestem wyczulona. Może u Was zadziała super, trzymam &&&&.

Mikoto, super, ze odwiedziny udane. To przyjdzie Ci nowe zadanie, ścieranie pyłów kredowych ;-)

reklama
Palin dobrze, że napisałaś-nawet nie pomyślałam o jakiś niepożądanych reakcjach. Ja mimo posiadania 9 letniego dziecka-nie wiem za bardzo co to antybiotyk. Na szczęście
Mikoto tablica fajna sprawa-dla dziecka, gorsze sprzątanie dla mamy wszechobecnej kredy :tak: Cieszę się, że wizyta udana. Masz jeszcze siłę na ogarnięcie domu?

Gosiaczku ogromne gratulacje!!! Nelciu Witaj! Identyczna jak braciszek, slodkosci :-*

Witam wieczornie!
Dzisiaj odebralam wyniki swoje i Kariny. Moje ok (poza jednym malym spadku), u Kariny juz wiecej jest poza norma :-/ zelazo niby ponizej normy ale nie duzo, 1 pkt wiec trgedi nie ma, ale martwi mnie reszta wynikow :-( 3 wyniki ma podwyzszone, a 4 ponizej normy :-( nie wiem co myslec.. Moze to jic takiego :-/ poczytalam Was (caly dzien mi to zajelo, taka produkcje macie ;-))
Madzia przykro mi, ze Panowie pojechali i zostawili Was chorych.. zdroweczka dla Was!
Palin nie przesadzaj w weekend, oszczedzaj sie!
Emka ponarzekac zawsze mozna, moze jak wylejesz smutki to Ci sie lzej na sercu zrobi!
Wisienka udanej rozmowy jutrzejszej z synem! 20 min na miesoac to nie wiele :-/ oby szybko zlecialo te 8 miesiecy!
Nayaa jak otworzysz linie produkcyjna w szyciu daaj znac, a chetnie cosik zamówię ;-)
Mikoto super, ze spotkanie z ciocia sie udalo! To teraz duzo pylu mozesz miec w domu ;-)
Anilku jedz na co masz ochote i sie nie wzbraniaj ;-) jak sie czujesz?
Teri suoer mebelki! A Daria cudnie wyglada! Jakbg caly czas siedzialla przy stoliku ;-)

No i tyle pamietama :-(

Mikoto :p kurz to kurz..ale żeby Zosia kredy nie zjadała :D ja taką fazę miałam.Babcia miała taką deskę z której sobie tablicę robiłam i niby pisałam ale kredę zjeśc musiałam.Zawsze :eek: a później miałam fazę z.. pumeksem:baffled: kupiłam sobie nowy pumeks, moczyłam w wodzie i kąsałam :errr:

witam

Nayaa tak są jeszcze niebieskie i zielone ale kolorki fajne bo nie ostre tylko pudrowe ;-) całość do siebie pasuje ,,,,, jadłaś pumeks :eek::eek:
Wisienka no fajne to krzesełko bo bardzo stabilne Daria już sama na niego siada i sama schodzi teraz się wydaje taka malutka jak nim siedzi ale za rok zanim na dobre zacznie się malowanie będzie akurat ;-)

Mikoto to miałaś miły wieczór jednak J wraca teraz a na święta nie ? Dawid miał taka tablicę kredową przez 2 dni bo po 2 dniach dostawałam już szału od tego pyłu z kredy i wyniosłam ja na strych chyba leży tam do dziś :zawstydzona/y::eek:teraz sobie już odpuszczę takie cudo :sorry:

Gosia czekamy na relację z porodu !! super że tak szybko poszło grzeczna Nelcia jutro już będziecie w domku ciekawa jestem jak Tymek zareaguję na siostrę napisz koniecznie :sorry:

Madzia uu zdrówka dla Tymka zapalenie nosa ??:eek: szkoda że m pojechał i jeszcze w Waszą rocznicę :no:

u nas miły wieczór popijamy drineczki urodzinowo m się kąpię więc wykorzystałam chwilę na bb :-p
uciekam jutro czekam na relację Gosi :-p

aaaa jutro uciekam na zakupy otwierają u nas nowe ccc i liczę że kupię sobie tam w końcu buty dla siebie i dzieci może bedą jakieś promocje na otwarcie ;) i chcę kupić sobie nową kurtkę na zime typu parka ostatnio zachorowałam na jedną ale cena 280 zł :baffled:

Ostatnia edycja:
Teri właśnie chodzi o to że ja i zieleń nie bardzo sie lubimy,więc zostaje niebieskie :) oglądałam na stronie Ikei i no cóż,takie będzie musiało byc bo przecież nie kupię genderowskiego różowego :-D nie wiem co mam z tym zielonym ale no ... ledwo zniosłam Wojtkową kurtkę w kolorze "neonowa zieleń".

ja też winko sobie chlupię, wcześniej pycha prosecco z tesco (polecam!!) ..i zaraz aniuniu. z Lichenia nic nie wyjdzie ale muszę sobie znaleźc jakieś zajęcie żeby dzień szybko zleciał i żebym jeszcze szybciej poszła spac,bo jak wstanę w niedzielę to mojego nieslubnego w koncu zobacze :laugh2:

Melduje się z łożka ;-)

Madziu czy mam.siłę? Chyba nie za bardzo, ale jak pomyślę,że mam zacząć dzień z bałaganem,to i siły w sobie znajduje :p

Marys oby to.nie było nic poważnego! Kiedy idziesz do lekarza z wynikami?

Nayaa pumeks mnie rozwalił :-o mój brat lizal ściany, ponoć to świadczyło o.braku wapnia??? Syn.koleżanki gryzl futryny :-o jedziecie jutro?

Teri J. Wróci w środę i zostanie do Niedzieli albo poniedziałku :-D także będzie na Wszystkich Świętych. Wiesz, wyniosłam te tablicę, bo wydaje mi się mało stabilna, a na górnej i bocznej listwie drewno nie jest zeszlifowane i.oodstaja drzazgi :-( Ty nie korzystaj z okazji ze mąż w kąpieli a Ty na.bb, tylko leć i wskakuj w koronki, zaparkuj się we wstążke i świętujcie urodziny ;-) udanych zakupów ;-)

Sprzatnelam salon, kuchnie i łazienkę. Pomylam naczynia kuchenne wytarlam meble w salonie, zaladowalam pralkę, umylam się i padłam w połowie drogi do.sypialni :-/

Teri najlepszego dla meza!
Justa najlepszego z okaazji rocznicy slubu!
Madzia Tobie teza najlepszego :-*
Mikoto z tego co zdazylam przeczytac na necie nie wrozy nic dobrego :-( ale nie chce panikowac.. Do kekarza pojde i wynikami w poniedzialek gora wtorek.

reklama
Mikotku dlatego nie bede panikowac, bo to w cale nic nie musi znaczyc... Moze po prostu czysty przypadek, ze tak wyszlo a nie inaczej.. Jutro na pewno bede z lepszym nastawieniem na to patrzec i na spokojnie pojde.z wynikami do lekarza

Do góry