reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Madzia kiedys jak zbiore sily i porzadnie naladuje tel to sobie poczytacie o moim ksieciuniu ciagle zmeczonym zyciem;)
Jery spadam,zawsze zasiedze sie z tel w reku a pozniej do polnocy nie wyrabiam z robota.
Spokojnych nocek! Zdrowka dla chorobek.
Ps.mialam ochote na majonez,zrobilam sobie pyszna kanapke i polowa zawartosci wpadla mi miedzy cycki..szlag!

Chłopaki juz śpią. Obaj. Aro padł usypiajac Mikiego :p

Teri, świetne mebelki. Posłużą Darii na pewno jakiś czas.

Wisienka, tak jest! ;-) jeszcze 8 dni i otwieram Krysi szlabany.

Madzia, dziwny lekarz, ale dobrze, ze zlecił konkretne leczenie. Jakie leki zapisał? Przykre, że panowie Cie tak zostawili, Was zostawili. A wypada siostrze wieść wirusy i chorobę? Ona na pewno by zrozumiała. Tule Cie mocno, wiem jak to nie fajnie. Sami dopiero wyszlismy z choroby. Zdrówka dla Was obojga.

Emka, facet to stworzenie załamujące. Choć mój się troszkę ogarną. Szkoda tylko, że do takich rzeczy potrzeba drastycznych środków (naprawdę ostrej kłótni, załamania, zagrożenia dla Krysi, Mikiego lub dla mnie).

Matulu od tego leżenia można *******ca dostać (wybaczcie dosłowność). Dobrze, że jutro będę musiała sama funkcjonować. Nikt mnie nie będzie za fraki odprowadzać do łóżka. Ale spokojnie, nie zamierzam przesadzać.

Idę przykryć Ara, niech tam sobie śpi z synkiem...

Palin jeszcze tylko tydzień a potem możesz wszystko "wyrzucić z siebie" i będziemy tak samo jak Nelci kibicować i wypatrywać :tak:
Mój Ł nie jest taki zły, ale czasem ma właśnie takie po*******one akcje, że cycki opadają.. rozumiem siostra, ale fuck-oboje chorzy jesteśmy :baffled:

Specjalnie idę z lapkiem do kuchni i spiszę Tymciową apteczkę:
euphorbium = 2-4 x dziennie
hederasal i 2 x dziennie
amotaks - co 12h
neomycinum - 2 x dziennie

Madzia, obserwuj Tymcia. Ja po akcji z Mikim jestem na Amotaks wyczulona. Od niego miał te reakcje alergiczna (po 1,5 doby się zaczęło). Neomecinum do noska? Miki tez to miał, szybko zmieniło katar w lejący, dający się ściągnąć.

Mikołaj dostał uczulenia na antybiotyk. Ogolnie lek dobrze dzialał, bo szybko nastapila poprawa (temperatura znikła, apetyt wrócił ). Zaczął dostawać w różnych miejscach takich pęcherzy jak po dotknięciu pokrzywy. Swędzialo go to. Nie od razu po zażyciu leku, ale w ciągu dnia. Obstawialismy muszki, nawet mole, wytępilismy rajdami. Ale po kolejnej, wieczornej dawce dostał takiej pokrzywki na całym ciele. Musieliśmy odstawić i podac leki antyalergiczne. Potem próba leczenia bez antybiotyku (niestety nieskuteczna) i kolejny, inny antybiotyk (który zadziałał jak trzeba). Dlatego choroba nam się przeciągała. Mam nadzieje, że u Was nic się takiego nie wydarzy.

reklama
Teri super! Nir mogę się napatrzeć na.Darie <3

Wenusjanka pisz co.u Was???

Wisienka J. Wraca w środę :-D plany? Pewnie wyjdzie w toku, Wszystko zależy od pogody. A u Was? Przypomniałas mi, musze kupić znicze. Plan na jutro ;-)

Emciu mnie jutro czeka.góra prania, także w poniedziałek prasowanie.

Madzia diagnoza wszystko??? :-o tak mi przykro,że Ł.jednak pojechał :-(

Nayaa krzesełka są jeszcze zielone, takie chciałam.dla.Zosi. Ściągnij na.telefon aplikacje bb i zaznacz sobie w wątku gwiazdkę, o postach będziesz informowana na bieżąco ;-)

Ciocia pojechała przed 21. Zosia dostała od niej tablicę do pisania kredą. Nie muszę mówić o.piskach radości i zachwytu ;-) to ze przetrzymalam Zosie te 40 min miało skutek, ciężko było.jej zasnąć, męczyła się z pół.godziny :-( idę ogarnąć dom

Do góry