reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Miki zapadł w drugą drzemkę, dom ogarnięty, obiad przyszykowany - czas dla siebie :cool2:

Bona - to niewielka część tego, co Bałda dostała. większość jest na 6-9 m i większe, więc poczekają, ale na początek nadadzą się po Mikim. No i kombinezon zimowy jest na 68 (może będzie ciutkę przy duży, choć dla półrocznego Mikiego musiałam kupować 80).

U nas pogoda śliczna, typowo wyjściowa - a my siedzimy w domku. Przyjdzie Aro z pracy trzeba będzie szybko obiadek wszamać i gdzieś wybyć, złapać powietrza. Sama coś nie czuję się na siłach iść gdzieś z tym Urwisem:sorry: A w weekend Aro ma znów służbę :-(

reklama
Mikoto hihi od nas też właśnie wyszli gości i Daria w sekundę usneła ;-) nie droga ta czapka nie bedziesz czasem w h&m to być mi wzięła?czemu u nas nie ma h&m:wściekła/y:leje od rana Dawid z kolegą poszedł na pizze normalnie sam by w deszcz z domu nie wyszedł a z kolega proszę nawet deszcz mu nie straszny :sorry2:

Bona jej ale masz duzo pracy :no: oby szybko poszło Misio w zoo cudny :tak:

Emka co z WAMI ???? jak Ninka ??
dobra biorę sie za obiad sam się nie zrobi :-pa szkoda :dry:

Teri jak tylko będę w galerii, Takze najprawdopodobniej w weekend, kupię, wykorzystam dodatkowo ten kupon rabatowy 20% ;-) rozmiar 86/92? Zdjęcia zasłon, przy szarej ścianie

Załączniki

• 1409051884560.jpg
    1409051884560.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 42
Mikoto heh to mamy ten sam zestaw kolorów ;-)ściana bardzo podobna do mojej a i firany tez podobne moje na zdjęciu wyszły tak bardziej zielone w rzeczywistości sa bardzo podobne do Twoich taka butelkowa zieleń ;-)czapka tak 86/92 :*

oo co tu tak cicho pogoda brzydka kochane gdzie jesteście ??:-p:sorry2:
u nas leje non stop od rana ale nam się nie nudzi goście dziś dopisują ;-)
aa zapomniałam napisać że wczoraj byliśmy u lekarza z tymi krostami bo nie schodziły a nawet sie nasiliły no i niestety Daria złapała jakiegoś grzyba :eek: bo to takie zmiany bakteryjne ma wszystkie smoczki musiały iśc do wymiany ale po masciach które dostaliśmy jest duża poprawa :tak:
zawsze zapominam zapytać czy któremuś maluszkowi zmieniły się oczka ? Daria urodziła się z mega niebieskimi a teraz ma już zielone ale chyba przechodzą powoli w brązowe :eek::eek::eek:ja mam zielone mąż i Dawid mają niebieskie

aaa i pochwalimy się pierwszą kiteczką hihi z przodu łysolek a z tył kiteczka :-p

Załączniki

• DSC02852.jpg
    DSC02852.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 44
W niedziele nigdzie nie pojechaliśmy oprócz obiadu u teściów, Filip spał ponad 2 godziny a jak się wyspał to mieliśmy gości, zatem plany wyjazdowe poległy. Widzę, że większość dziewczyn uzupełnia jesienną garderobę i powoli zimową. My musimy kupić jakieś butki, bo te z Lidla będą chyba na wiosnę.

Wisieńka
dziękuję za przepis na cukinie, na pewno wypróbuję. Ale miałaś szalony dzień wczoraj, mam nadzieję, ze dziś jest lepiej.

mikoto widzę, że Zośka została przeniesiona do swojego pokoju

Palindromea
fajnie, że się wybawiliście na weselu, piękne zdjęcia. Kochana pij herbatkę miodem i cytrynką i niech Cię nie dopadnie przeziębienie

Kingusia91
ja też poszukuje ciepłych pajaców do spania, bo Filip ma „alergię” na przykrycie, jak tylko poczuje, że czymś go przykrywam to skopuje to. Znalazłam nawet fajną flanelową piżamkę ale chyba do tego będę musiała zakładać skarpetki, bo będzie zimno w nóżki.Piękne rzeczy trafiłaś w ciucholandzie, u nas w tych lumpkach nie ma nic ciekawego, nie raz wiszą takie „szmatki” z plamami, nie wiem kto to kupuje. Słodko Laura wygląda w tej koszuli.

teri114
cieżko bez ciepłej wody, czasami też grzeje w garnku, strasznie długo będziecie czekać na wypranie dywanu. Daria sama zajada serek? Fajnie wygląda myszka.

Bona87 bardzo dobrze, że skaza poszła w zapomnienie

gosiak_85 ale zakupy zrobiłaś, mnie zawsze się podobają rózne leginsy i tuniczki. Piękne zdjęcia m robi.

Dziś zrobiłam na obiad zupkę warzywną aby było też jeszcze na jutro dla mnie i Filipka. Od jutra mam trzy dni wolnego, miało być cały tydzień ale dobre i to. Trochę mam spraw do załatwienia i odwiedziny, więc pewnie szybko wolne minie.

Trzymajcie kciuki bo od dziś zamierzam odzwyczaić Filipa od nocnego jedzenia, czasami je dwa razy a czasami raz, chciałabym aby przesypiał całą noc. Ciekawe tylko czy się nie poddam jak on będzie wołał o mleko.

Oj rzeczywiscie cisza.

Terii - ja sie usprawiedliwiam u nas pogoda ladna ;-)

Justa - trzymam kciuki za odstawianie jedzonka, pewnie pierwsze 2-trzy nocki beda ciezkie ale wierze, ze sie uda. Masz zamiar podawac cieplejsza wode do pica aby oszukac glodomorka ??? 2 razy jedzonko w nocy to rzeczywiscie sporo . Dacie rade !!!!

Emil zabral dzis Tymka na spacer, wiec ja na spokojnie pozmywalam, przystrzyglam psa, co z brzuchem nie bylo proste wiec suepr nie jest ale lepiej niz bylo ;-)i nawet z 15 minut polezalam.

Zrobilam dzis jeszcze liste zakupowa dla Nelki i Tymka co nam potrzeba i bedziemy gotowi :-p za 2 dni wyplata wiec pojedziemy do sklepu. Niby E mowil, ze mozemy teraz tzn jutro aleeee ostatnio on robil zakupy wiec teraz moja kolej :-p

Zosia jeszcze się wierci :-/ mam nadzieje ze jutro pogoda będzie lepsza, nie będzie padać i Wyjdziemy. Takie całodniowe siedzenie w.domu ewidentnie nie służy Zosi :-(

Teri dobrze,że poszlas do lekarza, najważniejsze, że lek pomógł. Zosia miala niebieskie, robią się brązowe :-) kitka mnie urzekła! Wkrótce będą warkocze ;-)

Justa zgadza się,.Zosia juz u siebie,.decyzję podjęłam w chwili ;-) Bona kupila super ciepła pizamke dla.Misia. Mikotkowy Tata kupił Zosi welurowe pajacyki, ale potrzebujemy tez zwykłych piżam, albo.rampersow z długimi rękawami i nogawkami. Trzymam kciuki! U nas trwało to niespełna tydzień. Robiłam Rozrzedzone mleko. Po kilku dniach doszło do picia samej wody,a potem.juz i.wody nir.chciała. W czasie upałów piła w nocy wodę. Tak Jak Gosiak pisze początki mogą.być.ciężkie,ale nie.rezygnuj :-*

Gosiak dobrze,że mogłas.chwilkę odpocząć. Co jest na liście?

Spokojnej nocy!

reklama
Do góry