reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Teri mikoto dlatego nie lubie wakacji bo nic w tym tv nie ma. Nie ze non stop siedze przed tv i ogladam, ale jest on w takim miejscu ze mam wlaczony a ja sobie gotuje sprzatam itd :) a jakos lubie te wszystkie badziewne seriale i programy i bede miala co na bezeennosc ogladac :D

Ankaka, dobre :-D

U nas tez TV gra, żeby cicho nie było. Na dodatek to trochę jak zegar Mikołaja: na "na dobre i zle" jest śniadanie, na "zbuntowanym aniele" drzemke, na "niani" obiad, a po "1 z 10" kąpiel i spanie ;-)

Teri, ja z Mikim w ogóle skurczy nie miałam (nawet porodowe zaczęły się po oxytocynie), a teraz zdarzały się bardo rzadko i np w palcach nóg. Dziś to jakaś nawałnica przeszła.

Dzień dobry.
U nas leje od rana :sorry2: mimo to musiałam wyjść z Laurą do sklepu i apteki.
Nocka znów masakryczna. Laura budziła się i płakała. W końcu o 1 zrobiłam jej mleko i trochę wypiła. Nie wiem już co się z nią dzieję. W dzień beczy o byle co. W nocy nie może spać. Ani przeciwbólowe leki ani żel na dziąsła nie pomagają... czopek trochę pomógł na noc ale przecież nie będę jej dawać co wieczór.
Zastanawiam się czy nie powinnam iść z nią do lekarza. Jest jakaś przewrażliwiona, jakby zestresowana :baffled: a ja razem z nią...

Z powodu zepsutego auta i pogody jesteśmy uziemione w domu :dry:

Gosiak śliczna czapeczka! Jak Wasza noc? Jesteś już gotowa do porodu wow! :-)
Mikoto, Teri od kilku dni miałam zapytać jak się goją uszka dziewczynek? Przemywacie czymś?
Palin współczuje skurczy. Myślę że ilość magnezu w takim ogólnym preparacie witaminowym może byc za mała skoro aż tak mocno Cię męczy. Doradz się lekarza czy powinnaś brać dodatkowy magnez.
Wisieńka podziwiam za zbieranie grzybów. Ja nie lubie ani zbierać ani jeść :-p z grzybów jem jedynie pieczarki. Jak dzieciaki?

Teri gdzie i jaka koszule kupiłaś? Ja mam nadzieje dzusiaj kupić ;-)

Ankaka. Co tak namiętnie oglądasz? Ja jako typowa kura domowa, tez się ciesze, ze w końcu będzie co.wieczorem obejrzeć, tym bardziej,że mam nadzieje, ze Zosia tez wcześniej będzie zasypiala na.noc.

Palin dobre.dobre :-D

Kingusia współczuję nocy :-( uszy ok. Kręcę kolczykami jak Zosia spi ;-) a u Laury jak?

Zosia wstala :-o lecę zrobić mleko ;-)

Mikotku Laury uszka też ok. Nic nie ropieją. Nawet daje sobie pokręcić.
Teri jaką koszule kupiłaś?

Boże niech to dziecko w końcu zaśnie :no: od 45 minut rzuca się po łóżeczku z oczami na pół zamkniętymi.

Mikoto wszystko co leci :D na wspolnej pierwsza milosc m jak milosc na dobre i na zle top model mam talent i te wszystkie glupie programy :D ale pracuje wiec az tak nie bede szalec ;) bedzie duzo do nadrabiana :)

Kingusia niestety im bardziej dziecko zmęczone tym bardziej kombinuje
:/

mimo słonka chłodno byłam w sklepie dobrze że wziełam bluze bo chłodno mi było :baffled:

Mikoto wylicytowałam taka
ŚWIETNA KOSZULA W KWIATKI ROZM.86 NOWA!!!TANIO!!! (4489529444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
nie chciałam nic drogiego bo nie wiem czy długo w tym pochodzi jeszcze troszkę i bedzie pora na bluzy :sorry2:
kingusia u nas tez uszka ok nic sie działo i tez kręcić sobie daje a przed snem kreci sobie sama taki jej teraz zwyczaj kręci jednym kolczykiem i zasypia :sorry2:
hmm ciekawe co może Laurze dolegac może skok ? ale pewnie też czuje ze Ty jestes zdenerwowana i ona też sie denerwuje i błedne koło się zamyka :baffled:

udało mi się dostrzeć że górne 2 tez sie szykują do wyjscia więc idą sztuk 4 !! pewnie dlatego tak nam dokuczają :baffled:

reklama
Dzien dobry,

I u nas chlodno, chmurzy sie ale ma nie padac i oby bo nastawilam reczniki do prania ;)

Nocka do 4 super, spalam jak zabita. Potem z 10 minut Tymkowej akcji, ale uspokajalam wychodzilam i poskutkowalo. Potem ze 2 razy jeszcze sie krecil i stekal ale niemplakal i zasypial. Ok 6:30 juz sie krecil wiec poszlam po niego a tam ogromniastaaaaaa kupka , dobrze ze nie wycieklomnokiem bo troche rzadsza.

Teraz synus kima, maz przygotowuje sie do sesji bo dzis pierwsza z 6 tyg chlopcem. Robi za darmo aby miec do portfolio i sama jestem ciekawa efektu ;)

Terii - biedna Daria mam nadzieje, ze dzis juz lepiej i zabki sa coraz blizej.

Palin - za mna maszyna chodzi no ale musze kupic, a boje sie ze czasu nie beda na nia miec albo sie nie naucze obslugi. Jak mnie w Polsce skurcz w nocy zlapal to 3 dni lydke czulam. Lykaj dodatkowo magnez przed snem. U mnie jakos daje rade ale czasem cos lekkiego sie przytrafi

Mikotku - obiecuje wstrzymac sie z porodem :p ale tak za 7 tygodni droga wolna :D niech szybciej wyskauje bo juz doczekac sie nie moge :p

Do góry