reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

witajcie
oo u nas też chłodno i czuć jesień chmury wiszą pewnie bedzie padać Daria spi jeszcze a ja kawka i bb :-p
wczoraj cały dzień udało sie bez deszczu było fajnie ciepło ale nie gorąco na krótki rękawek dało się chodzić ;)
wczoraj po południu daria miała atak bólu zabkowego :-(przyszła do mnie na kolanka przytuliła się i tak załosnie płakała a łzy takie wielkie jej leciały i pokazywała paluszkiem do buzi idą 2 dwójki nie wiem czy coś więcej bo nie da się zobaczyć normalnie serce się kraje chciałoby się ten ból przenieść na siebie :( aż dałam sie nurofen on jest fajny bo uśmierza ból i po tym jak się rozbawiła z dawidem tak 2 godziny były piski i bieganie bo bawili się w chowanego :sorry2:ale noc znów z popłakiwaniem :-(
dziś idziemy na urodziny do znajomych ale jesli Daria nie bedzie w dobrym nastroju to ja z Darią wrócę nie bede jej jeszcze dodatkowo męczyć zobaczymy może sie tam rozbawi bo tam jest jej koleżanka Oliwka 3 tyg starsza
Gosia cudna czapusia to już na sesję dla Neli będzie w sam raz ;) fajnie że imię przeszło ;) noo ale poszalałaś !! ale masz już z głowy hih ja to juz 3 miesiace wczesniej miałam wszystko poprasowane i czekało już gotowe na Darie ;-)może tak jak dziewczyny pisza nie wychodz z pokoju az tak na prawdę mocno nie zaśnie :sorry2:?
Palin kochana Ty jeszcze masz czas no ale wiadomo jak sie jest juz gotowym to się juz nie mysli ;) no Pinda mała tak dokucza już z brzuszka :-D jak tam noc pospałaś ?
Emka jak u Was ???

edit wychodzi słoneczko :)

zapomniałam zapytać

Mikoto jak J zareagował na kolczyki Zosi ?? jak uszka ładnie sie goją ?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry

Ależ przyjemnie chłodno. Szkoda tylko, że przy tym sennie.

Mikoto, nocka spokojna. Miki padł wieczorem i wstał przed 7 w dobrym humorze. Zaraz będzie się szykował do drzemki.
U mnie troszkę gorzej. Niby przespalam calutką noc, ale ok 5 zaczęły mnie łapać takie skurcze łydek, że aż łzy ciekly. Z dobra godzinę co się ruszyła to kolejny i kolejny. Wstalam przed 8 padnięta, a nogi to czuję jakby mi ktoś porządnie obił. Nie wiem skąd te skurcze, bo do tej pory był spokój, a tu nagle taka salwa

Gosiak, super czapeczka. Mnie jakoś to szydelkowanie na razie przeszło. Może dlatego, ze muszę do tego na spokojnie przesiąść, a czasu mało, wszystko w takim pędzie. Mam tylko, że nie zapomnę jak się szydełczy :p
Dziś muszę maszynę wystawić i sobie spodnie przerobić, może się uda jak Miki będzie spał.

Teri, biedna Daria z ząbkami. U Mikołaja chyba znów przerwa. Powoli wyczerpuje się moja cierpliwość, bo ileż to może trwać? Juz mnie to trochę dołuje. Wszyscy wkoło są zdziwieni, że 14 miesięcy, a tylko 2 ząbki. Ale co ja mogę? Na siłę ich nie wyciągnę :-(
Udanego wyjścia na urodzinki.

Aro dziś na kawalerskie idzie. Mam nadzieje, że mi trochę sił do popołudnia wróci. Może się wybierzemy z Mikim do mojej koleżanki, porównywać brzuszki - ona ma termin 2 tygodnie po mnie.

Palin magneB6 polecam, kurcze łydek mialam na porządku dziennym w ciazy, normalnie aż mnie rwaly. Magnez lykalam 3 razy dziennie. W 9 miesiącu przestałam., bo on Przeciwskurczowo działa.

Mikoto, tez myślę, żeby brać, ale w witaminach juz mam dawkę i nie chce przesadzić. We wtorek planuje iść na glukozę, zrobić wyniki, a potem na kontrole do jakiegoś gin. Moja na urlopie.

Mikoto to się dziś nasze Panny zgrały ze spaniem Daria tez jeszcze spi ;-)
jak u Was wypogadza się bo u nas juz piekne słonko :)
Palin ojjj i u mnie skurcze to była codzienność mimo łykania magnezu i dodatkowo aspragin nic nie dawało rady :( oj ząbki męczą teraz ja porządnie :( heh i u nas się dziwią że tak mało zabków :sorry2:

Darunia ma dziś już 15 miesięcy :szok:

Palin tez brałam w witaminach, ale to było za mało :-/ koniecznie idź i poradź się, wiem jakie to uciążliwe. Dość ze nie możesz spać to na dodatek boli :-(

reklama
ankka hihi też sie cieszę bedzie co oglądać :-)

Mikoto cięzko było ale tak mamy koszule czekam az dojdzie ale mały wybór koszul dla dziewczynek jest :sorry2:

lecę z mleczkiem bo spioszek wstał słysze że na krzesełku siedzi bo gra ;)

Do góry