reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Palindromea a to jeszcze troszke :) siostra na 15 wrzesnia. Wspolczuje chorego chlopa. Kolejne dziecko to opieki. :o
Mikoto zazdroszcze roweru! Ja siedze w pracy. Mam troche czasu bo dzisiaj pacjentow nie ma, a Fifi zazwyczaj siedzi z tatusiem, ale zeby sie tatus wyspal do pracy na noc to czasami z dziadkami, albo chrzestna, albo ciociami ;)

reklama
Bona, biedny Michaś, oby szybko znikła różyczka. Chory Aro jest gorszy niż marudny Miki. Ale i na niego są sposoby ;-)

Ankaka, a no jeszcze troszkę, choć juz bliżej niż dalej.

Mikoto, na Ara podziałały domowe sposoby leczenia. Trochę pracy, nowa zabawka, upieczonego ciasto i chłop ozdrowiał :-D

Witam :-)
Pogoda póki co dopisuje, Młoda ma kolejna drzemke, jakas jest, podloga w kuchni się suszy wiec zostaje pokój :-)koleżanka za niedługo będzie ;-) a i dzisiaj zauważyłam u Kariny ze 4 jej się wyżyna, trochę dziwne bo 3 jeszcze jej nie wyszły o_O chociaż może to 3?ale jest trochę za daleko od reszty zabkow :-/ juz sama nie wiem :p

Madzia dziekuje, 45 km na rowerze szacunek! Ladna trasa :-)
Palin u nas smoczek czasem w samochodzie jest uzywany albo na spacerze czy w sklepie, ale do snu musi byc ;-) wlasnie sie zastanawiam jak ja oduczyc zasypiania ze smoczkiem.. Aro chory? Wspolczuje, M ma tak samo, caly zeszly tydzien glowa go bolala i marudzil mi ciagle ze go boli, a jak powoedzialam mu idz do lekarza to nie bo nie ma pp co... Grrr...
Wisienka ale duzo zrobilas!
Ankaka dziekuje.. Tak jak Palin radzi cwicz miesnie kegla nawet jak ich nie czujesz. Wspolczuje przerzyc, ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo i macie siebie :-)
Mikoto dziekuje, postaram sie juz nie znikac :-) jak zwykle od rana zasuwasz :-)
Bona zdroweczka dla Michasia!

Usypiamy sie. Bylysmy znów na rowerze. Zaczęło przygrzewac, pranie wyschlo na wior.

Bona hihi jak brzmi,tak jest:p ważne,że działają :-D oby wysypka szybko zeszła!

Ankaka do której jesteś w pracy? Super,że możesz liczyć na pomoc bliskich!

Palin nowa zabawka??? Co pieklas?

Marys udanego spotkania z kolezankami :-D najpierw wychodzą czworki, potem trójki ;-)

Mamy pierwsza trójkę, lewa dolna stan uzębienia na dzisiaj - 13 zębów. Zosia goni swojego Kawalera, Misia Boniowego :-D :-*

Mikoto dzisiaj do 16:30. Poki co jestem roznie. Zalezy jak mnie potrzeba. Bo mam umowe zlecenie. Teraz bede 2 tyg konczyc o 16 -17.

Podziwiam was z tymi rowerami. Serio ! I zazdroszcze tych km :)

No i Miki śpi. Na spacerku złapał nas deszcz, ale tylko trochę kropel spadło i zaraz słońce wszystko wyruszyło.

Mikoto, ot zwykły placek ze śliwką. Dla urozmaicenia dorzucilam kilka czereśni. Na szczęście nasz piekarnik tym razem nie zawiódł i wyszedł całkiem smaczny kawałek ciasta. A zabawka - dziś kurier przywiózł nam kupioną nawigacje, co byśmy bez problemu trafili do Natis. No i jak to facet, zajęty ustawieniami zapomniał, że się źle czuje :p
Marys, u nas coraz częściej się zdarza, ze Miki nam smoczek ("nyn") oddaje, albo pociumka i wypluwa. Dlatego po cichu licze, ze może sam się od niego odstawi, tak jak to było z kaszką przez butle.

Odebrałam wyniki. Wszystkie elegancko w normie. Nawet te wątrobowe są na cieszącym poziomie, chyba cholestaza trzyma się na dystans. Po jutrze wizyta u gin i podgląda nie Bobaska :-D

reklama
Anka ka, ja jak skacze na teampolinie to popuszczam :/
Wisienka dzieki ci za marynate, pyszne miesko było, szybko znikło ;)
Marys współczuję
A ja jakoś żyje, w sobote mielismy 16 osob na obiedzie, w niedziele tez, wiec weekend na pelnych obrotach, chociaz powiem wam ze kuzynki i ciotki sie same garna do roboty wiec źle nie było
Dzis bylam z bartkiem na kontroli, jest poprawa, do środy brać leki i w środę sie pokazać.
Objechalismy dzis wszystkie banki w mieście za kredytem mdm, i na koniec pani w pko bp powiedziala ze to jest tylko na zakup pd dewelopera a nie na budowe samemu i juz zgłupiałam bo nigdzie tak jie powiedzieli....
A dzis wpadłam na pomysl, ze pod koniec sierpnia bym pojechala na kilka dni do Świnoujścia bo tamnigdy nie bylam :p a moj d przytaknal mi ;) widc szukam noclegu teraz

Do góry