reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

witam

ufff pożegnaliśmy dziś oficjalnie rok szkolny :-) jak weszłam do klasy to było fiu fiu aleś się wylaszczyła :-);-) jedna mama zapytała czy się odchudzałam czy samo spadło odp. że samo jakoś tak spadło :-p:-D ale to miłe jak ktoś zauważył różnice :sorry: pogoda dziś cudna Daria poszła na drzemkę i pewnie pośpi do minimum 16 i tyle teraz mamy jedną drzemkę no ale ona co dziennie wstaje przed 10 dziś wróciliśmy z Dawidem ze szkoły o 10 a mąż mówi że dopiero wstała :sorry: zwykle przebudzi się o 5 na mleczko zje i wtedy dośpi do tej 10 :sorry:

natis tak jak Ci pisałam Dawid też tak przeżywał 4 klase w sumie to on przezywał kazdy rok najpierw z zerówki do 1 klasy bał się iść potem zmieniał szkołę więc tez był stres w dodatku bał się 2 klasy bo komunia trzeba się będzie uczyć tego wszystkiego :sorry:rok temu przeżywał jak Twoja Natka koniec 3 klasy to wielka zmiana w 4 jest już całkiem inaczej różni nauczyciele nowe przedmioty inny system oceniania też był stres jaka bedzie ta nowa Pani dopiero teraz pierwszy rok kiedy nie panikuje bo raczej za rok nie wiele się zmieni tylko patrzeć a beda płakać że konczą podstawówkę :sorry:ja przez wakacje go ''urabiałam'' przedstawiałam same plusy jak to jednak bedzie fajnie i pierwszy stres mijał z pierwszym dniem w szkole :tak:

Mikoto no nareszcie ząbek się przebił Gratulację !!! hmm 12 sztuk kurczę nie wiem kiedy Daria nadrobi te wszystkie zęby może nie zostanie na zawsze 4 - zebna :sorry: tak wczoraj po południu sie wypogodziło tez wyszliśmy oby tak zostało już

Wisienka jeszcze raz Gratki dla Macka !!!

Gosia wiem po sobie że można 100 razy zmieniać zdanie co do imion Daria miała być Alicją a potem Kamilką :sorry:
nie martw się ja też mam dziś leniwca :-p

reklama
Gosiaczku macie jeszcze chwile na zastanowienie się :-) u nas była pod uwagę brana Hania i Liliana. Ładny mi leniwiec :-o ja póki co zrobilam obiad i pranie :-/

Teri Ślicznotko! nie no! Ja się nie dziwię,że było takie poruszenie, jak Cie zobaczyli! Wyglądasz fantastycznie!!! Figura rewelacja! Jesteś coraz szczuplejsza. A powiedz, jak z dietą? Daria za to nadrabia chodzeniem ;-) zobaczysz, zabki wyjda u Niej.hurtem :-)

Koperek zrobiony :-)

:-):-):-) WAKACJE !!!!! :-):-):-) UDANYCH DLA WSZYSTKICH :tak:
Moje kobietki przyniosły swiadectwa paskowe :tak: - jestem dumna :tak:. Wojtek też piekny opis na świadectwie . Dziś robimy wieczorne ognicho i palimy uroczyscie plany lekcji :tak:.
Natis - :-) no to popłakałyście sobie :-) Natka niech się cieszy wakacjami.
Mikoto - 12 zęboli - wow !!! My cały czas 6 .
Teri - fajnie jak tak ktoś zauważy zmianę :tak:. A wyglądasz pięknie !!!
Wisieńka - gratulacje dla maturzysty i Ciebie oczywiście :tak:

Kawka teraz :-)
Chciałam jeszcze napisać , że się bardzo martwię o Antosia naszego - biedny :-(

Mikoto diety specjalnej nie mam jako takiej tylko
odrzuciłam 100 % słodycze, białe pieczywo zawsze na śniadanie jadłam kanapke z białego chleba z szynką serem itp potem jadłam chleb graham a teraz od 2 tygodni nie jem wcale pieczywa :confused2: wcześniej wydawało mi się to nierealne ale jakoś mnie teraz nie ciągnie do chlebka na śniadanie jem płatki fitnes ;-)z dodatkami np. siemie lniane słonecznik i zawsze dosypuje otręby dzięki nim mam dobrą przemianę materii obiady 100% gotowane lub pieczone zero smażenia jak dostaję ataku głodu (teraz już bardzo rzadko się to zdarza ) jem too zapomniałam jak się nazywa :zawstydzona/y: ryżowe okrągłe :sorry::zawstydzona/y:i dużo pije wody ot tyle :sorry:

Matka Ewa super !! Gratulację za świadectwa zdolne masz dzieciaki !! i fajny rytuał macie :-D

dla wszystkich dzieciaczków

ZDROWYCH UDANYCH WAKACJI OBY WE WRZEŚNIU WSZYSCY WRÓCILI DO SZKOŁY CALI ZDROWI I WYPOCZĘCI !!!

p.s też ciąglę myślę o Antosiu spać w nocy nie mogłam czemu takie coś spotyka takie malutkie dzieci :-:)-:)-:)no::no:

Witam przy kapaniu maluchów. Siedzą i mocza dupiny a ja klikam. Tosiu ćwiczy picie z kubeczka piany.
Teri
bosko wygladasz kobieto!
Natis
och wyobrażam sobie dziewczyny jak płaczą takie przytulone
Gosiu
U nas też były ciagle zmiany imienia

Cała resztę całuje. Jestem w wirze pakowania, prania, sprzatania, zabezpieczenia kwiatów i latam aż mi się wiśniowy ogonek pali

Może doczytał was wieczorem

Witam
U nas nocka beznadziejna, Filip ma katar i w nocy nie wiem ile razy do niego wstawałam bo płakał i nie mógł spać. Ale dobrze, że jest weekend i J ma wolne to spędzimy go razem. Samochód odebrany od mechanika, stanęło na 1300zł.

Wisieńka nie mogło być inaczej jak zdana matura przez Maćka

natis dobrze, że jelitówka poszła już precz

mikoto gratuluję Zośce kolejnego ząbka, dziś widziałam te przepiśniki w Biedronce ale w końcu żadnego nie wybrałam

gosiak_85 jaki leniwiec, Tobie należy się odpoczynek

MatkaEwa zdolne Twoje dzieci, więc uczcijcie dobrze to zakończenie roku szkolnego

Uciekam ogarnąć mieszkanie bo wszędzie są zabawki, Normalnie trzeba chodzić slalomem. Miłego weekendu i wakacji dla tych co je mają

U nas sytuacja napieta . Emil obnizyl cene mieszkania do jakiej nie chcial i teraz chodzi sfoszony. Ciezko widze to wszystko

MatkaEwa- super plany na wieczor. Zjadlabym taka kielbache z ognicha ale w sumie czego to ja bym nie zjadla :p

Justa-mam nsdzieje ze katarek szybko odpusci.

Stiwerdzam ze z zasypianiem to ja chyba stwarzalam problem bo dzis pieknie synus sam zasypial. Weszlam dzis 2 razy bozaczynal plakacokrylam poglaskalam wychodzilam. 10 min i dziecka noe bylo ;)

Witajcie kochane :tak:

Terii Wyglądasz bosko , ja to jestem strasznie miękka fajka , dwa dni temu po zjedzonej misce frytek o 21 , obiecałam sobie , że nie jem takich rzeczy wieczorami a dzisiaj właśnie skończyłam jeść pizze :zawstydzona/y: Nigdy nie potrafiłam się zabrać za odchudzanie a tak bardzo bym chciała :-( Teri , ale Twój synek to przystojniacha :tak:

Gosiu,Ty nie sprzątaj , tylko duuużo odpoczywaj , jak masz tylko chwilę .. Nela też bardzo mi się podoba , ale faktycznie macie jeszcze trochę czasu do wyboru imienia

Natisku, Cieszę się bardzo , że w końcu to cholerstwo zostawiło Cię w spokoju ;-) Biedna Natalka , Julka też miała łzy w oczach , jak żegnała swoje koleżanki , a w samochodzie już marudziła,że nie chce iść do nowej szkoły...ech co to będzie :sorry:
Dzisiaj znowu Zosia Cię wołała , stała przy bramie i krzyczała "Kornelia" , ludzie przechodzący oglądali się śmiali ;-)

Wisienka, Jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla Macieja --Super !!! Ale z Ciebie pracuś :tak:

Mikotku, Ty też kochana w ciągłym biegu , mi Jstysia obiecała koperek , uwielbiam jego zapach :tak: Gratuluję Zosiuni ząbeczka :tak:

Justa, Zdrówka dla Filipka , oby dzisiejsza nocka była duużo lepsza :tak: 1300zł --Dużo :-(

Matka Ewa, Ale świetny pomysł z tym paleniem planów lekcji --REWELACJA :-):tak: Zdolne macie dzieciaczki . GRATULUJĘ :tak:

U nas też ząbki idą :tak: Mamy na dzień dzisiejszy 10 szt :tak: Dzisiaj wyszła ostatnia 4 . Pogoda już o niebo lepsza , mam nadzieję , że i weekend będzie piękny i słoneczny :happy2: Julka została dzisiaj u babci , Zosia śpi , a ja się objadłam pizza i piję drineczka przygotowanego przez S . Jak Zosia zasypiała , to zabrałam się za pielenie , udało mi się dwa ogródki ogarnąć i dalej nie mam już siły . Byłam dzisiaj w pracy , troszkę się tam narobiłam , ale dobrze mi z tym :tak: Cieszyłam się , że dzisiaj idę do pracy bo na koncie rano miałam 17zł :-D Miała być dzisiaj pensja S ale niestety nie dotarła .

Kochane martwię się strasznie o Antosia , od wczoraj nie mogę przestać myśleć , noc też nieprzespana , ciągle się budziłam i myślałam :-( Wiem że musi i będzie dobrze ...ale ten koszmar niech już się skończy , niech Antoś wraca już zdrowy do domku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego wieczoru i weekendu moje kochane czerwcóweczki :tak:

Napiszę tu !!! Ja pierdzielę jak mnie wkurzają takie bezsensowne przepisy !!! Jak to nie można z dzieckiem na noc na oddziale zostać !!!! No kurde mol !!! Ja rozumie , gdyby był po zabiegu , operacji czy coś ale tak po prostu !!!! Jak mnie to wkurza !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A prawa pacjenta ????
Biedny Antoś i biedna Iwona :-:)no:. Niech ten koszmar szybko minie - modlę się o to ....

reklama
Do góry