reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Wisienka masz rację że to wina matki ale raz słyszałam jak po takiej akcji mówi na głos no tak to jest jak jest rozpieszczona jedynaczka jakby chciała się w ten sposób usprawiedliwić ta mała raczej nie była smutna wręcz przeciwnie lata biega śmieje się tylko NIC nie wolno ruszać jak ona jest bo wszystko jej JEJ ale wiem że to niej jej wina bo matka zamiast wytłumaczyć pokazać że można bawić sie razem to siedzi na ławce i plotkuje ucieszona że ma święty spokój :baffled: ale to dziecko jest naprawdę wyjątkowo denerwujące :zawstydzona/y::zawstydzona/y: naprawdę !! nawet była babcia z wnuczką i ta babcia dala się sprowokować żeby dogadać tej małej :eek::eek: nie wiem jak to opisać ale nigdy jeszcze dziecko mnie nie zdenerwowało :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Jestem wykjoncozna...Tymek daje dzis popalic :confused2: juz odliczam czas do wyjscia do pracy :sorry: choc moze jak pospi to bedzie w lepszym nastroju.

emka - &&&& za jutrzejsze badanie, na pewno wszystko bedzie dobrze

Palin - o to widzisz problem masz z glowy , ja nie planuje przenosic Tymka gdzie indziej, bo jego lozeczko poziej staje sie tapcznikiem. Jakos damy rade :sorry:

Wisienka - jesli dzis sie powtorzy tez tak zrobie bo 2 godziny snu mniej nie dla mnie :eek:

A to widze, ze nie tylko my bedziemy mieli problem z dzieckiem w lozku :-D dobrze, ze nie tylko ja w takim razie odpuszczam :*

Emil znalazl fajny domek. W sumie troche dalej niz planowalismy noooo ale cos kosztem czegos. Cena przystepna, ilosc sypialni/innych pomieszczen oki, ogordek tez wydaje sie spory, okolica ladna ....ma napisac i sie umowic na obejrenie. Nie nastawiam sie bo ja to szybko sie nakrecam. Aleeeee trzymajcie &&& skoro sam Emil stwierdzil ze "warto" :-p

Wisieńka lecimy do Tunezji 26.06 czekam tylko aż cena wycieczki jeszcze bardziej spadnie.

Palin foto na fb :)

Gosia &&&& poprosze i link z domkiem

Emka kciuki trzymam

Szczepienie super. Nawet sie nie zorientował, ze ktoś go kłuje. Pani go zdarzyła i wyszło 13100!? A wzrostu 87cm podobno. Ja juz sama nie wiem? Za to wył jak szalony u fryzjera :( aż wszystkie babole których wyciągnąć nie mogłam wyszły same! Troche sie szarpał wiec loków juz nie ma :/ ale i tak jest śliczny :p

Wszystkiego najlepszego dla naszej dzisiejszej roczkowej gromadki :*

Spadam na trening

Saraa, u nas tez waga z badania przy szczepieniu różni sie od tej w domu (u gin tez go wazylam - wychodziło jak w domu) o kilogram. Mają chyba zaniżone odczyty :p

to już rok :D cudowny rok - pełen wzruszeń, nie przespanych nocy i łez radości :D
chociaż chciałam córeczkę - mam dwóch kochanych chłopców, urwisów jakich mało :D

rok temu o tej porze, Tymcia już nie było ze mną, odpoczywałam.. spałam i próbowałam wyprostować wyprostowane już nogi, które dalej były znieczulone po CC..

ale to nie było ważne - mój cud, bo takiej a nie innej diagnozie w lutym - był ze mną ZDROWY!!

i chociaż nie chodzi tak, jak inne czerwowcowe dzieciaczki i dalej nie mówi mama, to jestem z niego dumna. że poradził sobie w żłobku! że jest taki samodzielny! że mimo leniwych rodziców, przezwycięża czasami geny lenia :p kocham go za ten jego boskiii uśmiech :D

sara boskiii Felini bez loczków i tak jest boskiii :) Tunezji zazdroszczę - a z ciekawości, jakie są ceny wycieczek w tym okresie? nie boisz się takiego kraju z Felinim, co on tam będzie jadł?

gosiak kciuki za domek!!!

emka kciuki za badanie!!!

teri
ja bym beztroskiej matce uwagę zwróciła.. no rozumiem dziecko, ale dorosła kobieta odpowiedzialna za nie jest, a miejsce jakby nie było publiczne jest..

Marys dobrze, że wyjazd udany - prosimy o foty!!

Robaczku zdrówka dla Hubiego Bubiego :*

MatkaEwa do lekarza już! bo zaraz zadzwonię i umówię Cię do jakiegokolwiek w Mikołowie :p

uciekam do Chodakowskiej, póki moi chłopcy starsi grają w piłkę przed blokiem.. ciekawe jak mi pójdzie po cieście z truskawkami i galaretką, lampce wina i kiełbasce z grilla :p

sto lat dla Ninki i Adaśka :*

Madzia ceny w granicach 1500 można Wyczekać za 4 gwiazdki all inclusive. Babcie krzyczą, ze ma zostać, ze za gorąco, ze woda nie taka, ze i tak nie bedzie pamiętał a one sie nim zajmą bo to tylko tydzień wreszcie Olivier miałby mnie tylko dla siebie na troche itd. Rozum mówi, ze mają racje ale serce pęka... Definitywna decyzja jeszcze nie zapadła.

sara kusząca propozycja.. takie wakacje z Olivierem - miałby 100% mamy.. ale z drugiej strony Felini byłby bez Ciebie - trudna decyzja.. pewnie masz milion myśli, rozterek itp - na pewno podejmiesz słuszną decyzję!

kuszące byłyby wakacje w ogóle bez dzieci :) chociaż nie wiem, czy wytrzymałabym tydzień..
swoją drogą, ja bym tylko zastanawiała się, co on tam będzie jadł :p

Madzia zapas mleka i sloiczków z pl trzeba bedzie zabrać :/ tak mam tysiąc myśli.... Tysiąc pięćset nawet ;) ja sie znowu gorąca boje. Nie wiem nie wiem :/

reklama
Padammmmmmm

Oczywiscie cala zlosc na Tymka mi przeszla jak tylko wyszlam z domu i tesknilam za tym gagatkiem w pracy :sorry:

Sara - ja wiem, ze nie wytrzymalabym bez Tymka tygodnia i spedzialbym wakacje myslac o nim....a gdzie foto Feliksa w nowej odslonie hmmm ???

Madzia - najlepszego dla naszego imiennika . Moj tez nie chodzi wiec Tymek Asi sie tylko wybil z naszego tlumu :-D

Idziemy ogladac domek w natsepna sobote :-D a oto i link : 4 bedroom detached house for sale in Blackburn Close, Bearpark, Durham, DH7, DH7 teraz tylko czekanie 1, 5 tygodnia ;-)

Do góry