reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Wrocilismy ze spaceru Tymek padl, a robi sie teraz ciemno ze az strach, pewnie lunie porzadnie

MatkaEwa
- u mnie powrot do pracy byl trudny, ale jej nie lubie , chodze aby zarobic...fakt , ze przywyknelismy, a i ja troche psychicznie sie odrywam :sorry2: moze brzmi starsznie, ale tak jest. Ja tez mam czujke na synia, ale nie nastawiam sie z corci cieszylabym sie tak samo :tak:
Mam nadzieje, ze unikne komentarza , ze np szkoda ze nie corcia bo parka by byla, (oczywiscie jesli bedzie chlopiec) w pracy juz podpytuja co bym chiala, a jak mowie, ze mi bez roznicy, bo chcialam synka pierwszego to mowia, ze pewnie w glebi chcialaym corcie i nie rozumieja :dry:. Nie zapominaj , ze dzieci tez coraz starsze i na pewno beda pomagac przy Jasiu po szkole :tak:

Mikotko - ja to wogle zazdroszcze Wam podowrek ;-)U nas Tymek z trzech butelek w szybkim tempie zszedl do 1 preferujac jedzenie lyzeczka, ale bardziej raczkami. Jak dajemy lyzeczka to i tak musi cos sam wcinac . Je rano 180 ml ale i to nie zawsze cale plus kaszka wieczorem

Wenusjanka - czyli masz malego Wampirka w domu :-D

Byla ta pielegniarka srodowiskowa no i z Tymkiem wszystko oki :) powiedziala, aby powoli wycofywac mu butelke, ze wzgl na zabki i zgryz a dawac mleko w kubeczku ( myslalam, aby tak zrobic wiec sprobujemu) i powiedzial, ze nie potrzebnie wprowadzam mleko nastepne bo spokojnie mam dawac mu zwykkle pelne mleko ze sklepu :confused: i gdybym miala mozliwosc miec swiezutkie to moze i bym zaczela mu powoli podawac, a tak mi sie nie spiesz jakos

reklama
Anilek zaglądaj częściej :tak:

Wiecie, Laura jednak umie chodzić z pchaczem ale się boi :sorry2:
Puściłam ją i przeszła przez cały pokój ale potem zorientowała się że jej nie trzymam i tak się rozwyła że szok :-(
Teraz jak ją tylko postawie przy pchaczu to płacze :-(

Mikoto a ja wręcz przeciwnie :p zawsze jak robię listę, to robię na niej chaos, że ganiam z jednego kąta w drugi zamiast wszystko po kolei jak idzie :p u nas przeważa kaszka, rano, wieczorem... ewentualnie w nocy mleczko samo jak się przebudzi, albo jak jesteśmy na mieście i nie zdążymy wrócić na czas jedzenia.
Anilku hahaha zaglądaj częściej ;) pisz co tam u Ciebie ;)
Kingusia to Laura ma chyba tak jak Karina ;) jak ją przystawiałam do pchacza to ryk niesamowity :p dzisiaj znowu trochę pochodziła, ale chyba zaczęsto ją stawiałam do pchacza bo później znowu był ryk :p
Gosiak synuś czy córcia ważne, żeby było zdrowe :) a inni niech sobie gadają :p
Palin a Ty kiedy będziesz wiedziała płeć? w poniedziałek?

Hania leże hihihihi

Gosia komentarzy nie unikniesz. Wiem z praktyki aleeeeee niech sie gryzną! Ja bym nie podała zwykłego mleka jeszcze. Ogólnie gdzieś czytałam, ze najlepsze składowo sa mleka 1i w miarę 2 a reszta czyli 3i4 juz bez sensu.

Rolki i siłownia i....idę spac. Spokojnych nocek

Witam wieczornie

Anielek-zagldaj bo mu tu zyjemy ;)

Sara - ale to co te mleka o 1 roku zycia juz mniej wartosciowe sa czy jak? Zwyklego nie podam niech oni sobie daja ;)

Padam plecy mnie bola jak cholerka... wywalam sie przed tv z truskawami:D

Gosia ogólnie o to właśnie chodziło. Dr. Tez mi radziła byc jak najdłużej na 1 bo najlepsze a 3 i 4 sobie całkiem odpuścić. Naprawdę współczuje tych bóli pleców :(

reklama
podczytałam i miałam odpisać, ale nie ćwiczyłam jeszcze dziś i mnie sara zmobilizowała pisząc o ruchu :* dziękuję :*

postaram się być jutro.. ale nie obiecuję. ostatnio dopiero jak chłopcy idą spać, ja walczę z brudem, kurzem, praniem, gotowaniem itp :baffled:

Do góry