reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Kingusia, bardziej wali kredką po kartce, ale cos mu tam wyszło ;-)

Sa-raa, no może troszkę bardziej jak salto mortale ;-) wczesniej trudniej było odróżnić, bo żołądek często bulgocze. Zamowilismy mu namiot domek, bo kocha kryjówki i juz mam dość latających drzwi. I ma świra na punkcie psów, a mieć nie będziemy, bo ja alergik coraz wiekszy. Wiec kupilismy pieska chodzącego. Czuje, że będzie pisk.

Sara - sms bedzie zaraz po wizycie, ja tu tylko o tej plci mysle, a to przeciez badaja tez i mozg i serduszko i calal reszte. Najpierw to powiedza a na koniec kto ta zasiada...

Co do ruchow to ja jakos nie odcuwalam motylko :-) jak sie ruszylo to kopniaczeiem, a wczoraj to dalo do wiwatu, jak E byl w poblizu (tzn obok w lozku) to moze i by juz poczul, ale siedzial do pozna.

Tez myslimy o namiocie, albo baseniku z kuplkami i nie wiem co lepsze. W Ikea sa namiociki z tunelem i nie wiem co lepsze, miejsca ani na to ani na to za bardzo nie ma ale wiem, ze radocha bedzie

Tak musze napisac list ze jestem w ciazy, na kiedy mam termin i kiedy chce zaczac macierzynski, no i zdeklarowac , ze przyniose zaswiadczenie od poloznej... dzisiaj pozmieniam daty z poprzedniego i jutro im zaniose. Obgadam tez do kiedy chce pracowac , aby miec juz wszystko wyjasnione ;)

Cześć :tak:. Deszcz i zimno . Czekam na słonko . Trzeba powoli myślec o powrocie do pracy:sorry2:, choć do sierpnia jeszcze troche czasu zostało . Muszę powiedzieć , ze z radością wrócę do pracy bo bardzo ją lubię ale zostawienie mojego stadka komukolwiek jest trudne . Dobrze mi w domu z dziećmi . No nic, przywykniemy wszyscy pewnie szybciutko ...
Robaczku - obok placu zabaw mamy trampolinę a basen pewnie dojdzie jak się lato rozgości na dobre :tak:.
Gosiak , Palin - też czekam na relacje z wizyt i usg z taką sama ciekawością i niecierpliwością jak wtedy gdy w brzuszkach siedziały nasze roczniaczki :tak:. Gosiak jakoś tak mam przeczucie , ze w Twoim brzuszku jest braciszek Tymusia :-) .
Sara - powodzenia w staraniu się o pracę w urzędzie . Mój mężu urzędnikiem jest - fajna robota .
Maryś - super , że udało Wam się becikowe załatwić ! Jasio też się złości jak coś nie jest po jego myśli ale tak to jest u malutkich dzieci - muszą się nauczyć radzić inaczej z emocjami .

Ostatnia edycja:
Dopiero siadlam :-/ Zosia usnela, takze mam chwile dla siebie. Poodkurzqne, podłogi pomyte, obiad ugotowany. Nadal pada, nie zanosi sie na poprawe :-/

Sara ucz się, ucz! Nie puszczam kciukow!

Kingusia może Chrzestny się zrehabilituje w weekend???

Palin czyżby Mikołaj miał zadatki na.artystę malarza? :-D

Gosiak pchacz ma.wielka moc ;-) dla.mnie to tez absurd z tym.pismem :-/

MatkaEwa z kim będą dzieciaki, jak wrocisz na etat?

Emka trzymam kciuki za wizyte! Koniecznie daj.znać

Zazdroszczę Wam tak.dużych podwórek, że mozecie pomieścić place zabaw, trampoliny, baseny i cala resztę. U nas póki co nie ma o tym mowy. Zwyczajnie brak miejsca :-( kiedy uporamy się z.budowa garaży, Zyskamy trochę wolnej powierzchni :-D

Mikoto - dziadkowie zaopiekują się stadkiem :tak:. Ja pracuję w systemie dyżurowym - 12 godz. . Więc mam 2 dniówki i jedną nockę w tygodniu . W jednym dniu przyjeżdżają moi rodzice w drugim męża , a nockę zawsze w weekend biorę więc nie ma problemu :tak:. Martwię się tylko , bo dziadkowie coraz starsi , czy sobie poradzą:sorry2:.
Wenusjanka - Ja mam w domu ciągły sajgon i cokolwiek uda mi się uporządkować to zaraz jest od nowa bejzel . Ale Wy chyba w tym remoncie cały czas ???? - więc serdecznie współczuję... . Jaś też czterozębny , chociaż białe bulwy w miejscu górnych dwójek już są ;-). I protest też jest czasami jak wracamy do domu :tak:

Witam
Pogoda beznadziejna, ciśnienie się zmienia, głowa boli, sił brak na cokolwiek, najchętniej przeleżałambym ten dzień w łóżku w piżamce.. :/ M był dzisiaj w WKU, okazało się, że jednostka, której był została zlikwidowana i został przeniesiony do innej i dostał przydział na kierowcę w razie wojny czy coś. Robię powoli listę wyjazdową, co by wszystko zabrać dla Młodej i o niczym nie zapomnieć. Mam nadzieję, że wszystko wezmę :p

Madzia hehe być może, ale mój kręgosłup może trochę odpocznie w końcu :p dobrze, że chociaż z Natis możesz się spotkać :)
Mikoto może Zosia chcę odstawić troszkę mleczka ;) szczerze mówiąc to rolki na razie leżą :/ cały czas coś jest do zrobienia, albo święta, albo pogoda albo @ :/ koło mnie nie ma też zbytnio dobrego chodnika do jeżdżenia na rolkach :( wszędzie kostki albo dziury :/ ale koleżanka z gimnazjum też sobie kupiła i umówiłyśmy się, że w soboty będziemy jeździć na rolkach ;) a jak opanujemy już perfekt jazdy to Karina do nas dołączy ;)
Palin współczuję bólu kręgosłupa :( może do lekarza się przejdź? Miki już rysuje? super :D pochwal się koniecznie co namalował :)
Robaczku no to jak dojdzie trampolina i basen to będziecie mieć ciągłe wizytacje ;) plac zabaw pełną gębą :D
Gosiak super, że Tymek tak szybciutko załapał zabawę z pchaczem ;) właśnie miałam pytać, którego czerwca idziesz na usg :p to już we wtorek! jej aż czekam z niecierpliwością :D będziemy wtedy już nad jeziorkiem ale może uda mi się zajrzeć na bb ;) no i koniecznie relacja z obejrzenia domku :D
Saraa kciuki za pracę w urzędzie :) ja chyba będę się rozglądać za inną pracą i nie ukrywam, że chciałabym dostać pracę w urzędzie :)
MatkaEwa mam nadzieje, że wszystko tam będzie ok i nie będę mieć żadnej kary czy coś ;) no i z nie cierplwiością czekam na pieniążki :D wcześniej takich humorków nie miała, teraz dopiero zaczęła.. normalnie mały pyskolek mi rośnie :p a z kim gormadkę zostawisz?

reklama
Wenusjanka ostatnio szukałam kaloszy, ale nie znalazlam rozm. 19 i 20 :-/ Zosia żałośnie płacze,jak.wyjmuje ja z wanienki. Musze natychmiast wynosić wanienka,.bo gotowa tam znów wejść.

MatkaEwa super,że mozecie liczyc na rodziców :-)

Marys Zosia od dwóch miesięcy nie je w nocy. Mleko tylko na noc i rano, na.pierwsze śniadanie. Jeżeli zrezygnuje z tego wieczornego, to zostanie 180 ml porannego. Uwielbiam listy! Robić, wykreślac ;-)

Do góry