Witam
Pogoda beznadziejna, ciśnienie się zmienia, głowa boli, sił brak na cokolwiek, najchętniej przeleżałambym ten dzień w łóżku w piżamce.. :/ M był dzisiaj w WKU, okazało się, że jednostka, której był została zlikwidowana i został przeniesiony do innej i dostał przydział na kierowcę w razie wojny czy coś. Robię powoli listę wyjazdową, co by wszystko zabrać dla Młodej i o niczym nie zapomnieć. Mam nadzieję, że wszystko wezmę
Madzia hehe być może, ale mój kręgosłup może trochę odpocznie w końcu
dobrze, że chociaż z Natis możesz się spotkać
Mikoto może Zosia chcę odstawić troszkę mleczka
szczerze mówiąc to rolki na razie leżą :/ cały czas coś jest do zrobienia, albo święta, albo pogoda albo @ :/ koło mnie nie ma też zbytnio dobrego chodnika do jeżdżenia na rolkach
wszędzie kostki albo dziury :/ ale koleżanka z gimnazjum też sobie kupiła i umówiłyśmy się, że w soboty będziemy jeździć na rolkach
a jak opanujemy już perfekt jazdy to Karina do nas dołączy
Palin współczuję bólu kręgosłupa
może do lekarza się przejdź? Miki już rysuje? super
pochwal się koniecznie co namalował
Robaczku no to jak dojdzie trampolina i basen to będziecie mieć ciągłe wizytacje
plac zabaw pełną gębą
Gosiak super, że Tymek tak szybciutko załapał zabawę z pchaczem
właśnie miałam pytać, którego czerwca idziesz na usg
to już we wtorek! jej aż czekam z niecierpliwością
będziemy wtedy już nad jeziorkiem ale może uda mi się zajrzeć na bb
no i koniecznie relacja z obejrzenia domku
Saraa kciuki za pracę w urzędzie
ja chyba będę się rozglądać za inną pracą i nie ukrywam, że chciałabym dostać pracę w urzędzie
MatkaEwa mam nadzieje, że wszystko tam będzie ok i nie będę mieć żadnej kary czy coś
no i z nie cierplwiością czekam na pieniążki
wcześniej takich humorków nie miała, teraz dopiero zaczęła.. normalnie mały pyskolek mi rośnie
a z kim gormadkę zostawisz?