reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Dzien dobry :)

Wczoraj po pracy juz nie pisalam, ale maz tak mnie wkurzyl, ze myslalam, ze wyjde z siebie i stane obok. JUz nie pierwszy raz wyszlo na to, ze mi prztakuje nie sluchajac kompletnie o co chodzi.

Madziu - co za "opiekunka" DObrze, ze Tymci w zlobku, jestes spokojna. A sam zainteresowany jak widac mega zadowowlony.

Anulka
-tuleee CIe mocno i zycze wytrwalosci

Sara
- zazdroszcze rolekkkk

Terii - mam nadzieje, ze znajdziecie dobry aparat w odp cenie ja niestety sie nie znam, maz tak ale on to w lustrzankach bardziej

RObaczku - Hubi boski ! ja na pierwszy raz dalam Tymkowi 6 turskawek, balam sie wiecej aby go nie uczulilo ;-)

Mikotku
- najlepszego dla ZOsienki :*

Kinia
- zazdroszcze calego dnia na dworzu !!! a szwagierka troche przesadzila.

Przepraszam, ze tak pobierznei ale Tymek buszuje i musze go miec na oko

NOcka krecaco jeczac wiec zeby daja o sobie znac , bo juz bylo spokojniej. U nas dzis jakies 19 st ale pochmurno a jutro niby ma spac do 11 :szok:, potem znou cielej.

Leceeee zajrze jak Tymek pojdzie na drzemke

reklama
Dziękujemy za życzenia :-*

Palin oby.szybko poszło i bez dużej kolejki!

Gosiak nie denerwuj się! :-* tylko spokój jest wskazany ;-)

Meldujemy się ze spaceru :-D

Witam się z kawusią :-)

Zaraz muszę lecieć na budowę :dry: a taka piękna pogoda za oknem :-).

MIKOTKU - wszystkiego naj naj naj dla Zosieńki!!! :-)

KINGUSIA - też bym się wkurzyła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zależy jeszcze od relacji jakie Was łączą, z moją Kasią możemy sobie gadać takie rzeczy, ale z drugą szwagierką nie - nie odważyłabym się o nic prosić... Olej to co powiedziała i kup to co uważasz. Ja bym kupiła te klocki i miała gdzieś jej propozycje.

PALIN - Lena dziś zaliczyła zmywarkę, a że była mokra to i ona zaraz do kolejnego przebrana. Jak tylko widzi lub słyszy, że otwieram zmywarkę to leci ile sił w nogach i na siłę się do niej wciska :blink:. Moje dziecko uwielbia zmywarkę ;-). Piekarnik też lubi, ale na szczęście jest wysoko ;-).

GOSIAK - faceci tak mają ;-) nie denerwuj się!!!! Mój mnie tak wczoraj słuchał, że kazałam mu załadować płytki jednego formatu do auta. Dzisiaj patrzę, a on spakował wszystko co było!!! Dzwoni do mnie zadowolony czy widziałam jak mi pomaga ;-). Mówię, że dziękuję, ale potrzebowałam tylko 4 paczki kafelek, nie 12. Obraził się, że tyle się nanosił i to jeszcze niepotrzebnie... Powiedział, że mi tego teraz nie wyładuje z auta. Odpowiedziałam, że znajdę sobie chętnego do rozładunku ;-) bez łaski :-p

dobra lecę!
Miłego dnia!!!

witam

Zosiu Nasza Sliczna Ogrodniczko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA !!!!!!!!!!!! UŚMIECHAJ SIĘ PIĘKNIE KAŻDEGO DNIA I DUŻA ROŚNIJ !!!

Mikoto Wy już na spacerku super !! ja z rana nie rozgarnięta jestem żeby tak szybko wyjść :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale pogoda cudna jak tylko Daria się wyspi i zje to ruszamy :-) Zosia tańcuje super !! Daria też od 2 tygodni jak tylko usłyszy muzyke albo choćby zaspiewam jej lalala to tak tańcuje ale to tak cudnie wygląda tą dupka tak kręci i tymi rączkami tak macha :-D

kingusia
ja też kupiłam bym to lego duplo :baffled:no a tupet zwłaszcza że maj dopiero a ona juz się o prezent na lipiec upomina to teraz wyszło że ona na roczek da skromnijeszy prezent niż wy na 2 latka o nie ja już bym jej na pewno tego rowerka nie dała :-p

Palin Robaczek Natis
wowo ależ kryjówki mają dzieciaczki :-D Daria nie jest aż tak pomysłowa bo jeszcze nigdzie nie weszła :sorry2:
ja mam też często to samo ze słuchaniem ze zrozumieniem u męża :baffled:potem jest tylko czemu nie mówiłaś ? jak to nie mówiłam mówiłam !! kiedy ?? :wściekła/y:

lecę kochane musze się obrobic z rana żeby potem móc spokojnie siedzieć na dworku

miłego słonecznego dnia !!!

Natis ech ta nadgorliwosc mężczyzn :p Lenka chce pomagać Mamie we Wszystkim ;-)

Teri zazwyczaj o 8 jesteśmy obrobione. Teraz jeszcze jesteśmy na podwórku. Ale zaraz uciekamy. Zosia zje i Będziemy się usypiac. Wtedy podgonie z obiadem.

Ochh Kochane ja wiem, ze spokoj wskazyale normalnie cycki opadaja, choc ciezko juz im nizej :-D

Teraz to ja Wam zazdroszcze slonka, wiedzialam, ze sie to szybko odmieni ;-) ale na spacer pojdziemu

Zaraz zamawiam karme dla psa, bo niedugo zje wszystko i bedzie o glodzie chodzil ;-)musze tylko poszperac po sklepach w necie gdzie jest akurat promocja i niech przsylaja ;-)

Wow,,Mikoto. O 8 na dworze! Może jakby spiela tyłek to tez byśmy tak spacerował i, ale ja leniwiec

Palin uwierz, że kilka razy dziennie wypedzam z siebie leniwca :-/

Gosiak zamawiaj :-) czekam na kilka przesyłek. Internetowe zakupy to jednak luksus :-) nie tracisz czasu na stanie w kolejkach ;-)

Zupa się gotuje, a my się usypiamy.

Witam . I do nas na śląsk zawitało w końcu ciepełko i słoneczko :tak:. Po drzemce idziemy do piaskownicy obowiązkowo :tak:.
Mikoto - buziaczki i najlepszego dla Zosieńki :-)
Kingusia - duplo to super prezent !!! Ja bym kupiła i powiedziała , że rower był rok temu to teraz klocki :tak:. Biedna Laurenka - oby poparzenie po laserze zeszło szybciutko . To już ostatni raz chyba co ????
Natis - chłopy są jak dzieci - trzeba chwalić za wszystko :sorry2: bo inaczej źle .
Gosiak - więc teraz My słonka trochę przesyłamy Tobie :cool2::cool2::cool2:.
Dobra plan ambitny umyć podłogi na dole - do roboty . Miłego dnia :-)

reklama
hihih Mikotku -czasu jak czasu ale ja zamaiwaim 2x15 kg wiec nie tachalabym :-p

Matka Ewa - dziekuje bardzo za sloneczko ;-) oby po jutrzejszym dniu znwu ciepelko wrocilo

Do góry