reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

oj przespałam się z córcią, trochę lepiej się czuje
-anula- strasznie duża Ci tej krwi wyssali, ja jak miałam robione wszystkie możliwe badania to zabierali max. 3 probówki, ale to i tak nic w porównaniu z oddawaniem, ja oddałam 2 razy i z tego 2 razy zemdlałam, później nie chcieli mnie dopuścić bo waga nie puszczała
ailatan- ja mam jutro USG to będzie 7t3d ale owulka i się przesunęła tak o 2-3 dni, zobaczymy, liczę na to że serduszko będzie, w poprzedniej ciąży 7t3d już było

Masz córeczkę 9 miesięczną? :) Ale Ci fajnie, i teraz od razu druga dzidzia :) Super! Zawsze tak chciałam, ale nie wiem czy dałabym radę, podziwiam Cię bardzo :) Ja właśnie mam w środę USG i licząc od okresu to byłby właśnie 8 tydzień, ale nie wiem dlaczego lekarz mi ostatnio powiedział, że jestem tydzień krócej w ciąży, to w środę będzie 7 tydzień... Teraz idę do innej ginekolog, ma dobre opinie, odbiera też porody w jednym ze szpitali, więc jak będzie wszystko ok, to chcę, żeby to ona prowadziła ciąże :) Kurdę, nie mogę się doczekać tego USG, mam nadzieje, że już usłyszymy serduszko i będzie wszystko ok :)

reklama
U mnie we wtorek będzie 6t6d, a w środę będzie już 7tydzień :) Jak ja już bym chciała zobaczyć :) Zachowuje się jak jakaś głupia :D To moja pierwsza ciąża i dlatego tak ;) Jak już zobaczę to się uspokoję ;) A właśnie mój szef się śmieje, żeby składać wniosek o becikowe :D w ogóle jest takie coś jak becikowe?? Bo ja się w ogóle nie orientuje :)

dziś czuję się lepiej mam apetyt-tuńczyka zagryzałam hitami i popijałam inką:-D głowa nie boli czuję sie ok mdłości brak znaczy sa małe ale bez wymiotów brzuch nie boli żadnego plamienia więc sie nie martwię:-D
nadrabiam zaległosci sprzątaniowe

Niekiedy to Wam zazdroszcze kobietki :-) Czasem sobie pomysle, ze przydaloby sie jakies L4 ;-) Ale tu w Irlandii nie ma nawet mowy o jakimkolwiek L4 w ciazy (no chyba ze zagrozoona, szpital itd...) Normalnym trybem zasuwa sie do pracy az do dwoch tygodni przed planowana data porodu. W poprzedniej ciazy biegalam do pracy do polowy 9-go miesiaca. Ledwo "smyczylam" ten moj bebenek ;-) Dobrze ze pracuje w biurze....Hihihi... Masakra bylo tylko bieganie do toalety co 10 min...bo w biurze mam toalete na pietrze i czasem zanim zeszlam i usiadlam przy biurku to juz pomlau musialam sie zbierac z powrotem ;-p

reklama
Do góry