reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

oj przespałam się z córcią, trochę lepiej się czuje
-anula- strasznie duża Ci tej krwi wyssali, ja jak miałam robione wszystkie możliwe badania to zabierali max. 3 probówki, ale to i tak nic w porównaniu z oddawaniem, ja oddałam 2 razy i z tego 2 razy zemdlałam, później nie chcieli mnie dopuścić bo waga nie puszczała
ailatan- ja mam jutro USG to będzie 7t3d ale owulka i się przesunęła tak o 2-3 dni, zobaczymy, liczę na to że serduszko będzie, w poprzedniej ciąży 7t3d już było

Masz córeczkę 9 miesięczną? :) Ale Ci fajnie, i teraz od razu druga dzidzia :) Super! Zawsze tak chciałam, ale nie wiem czy dałabym radę, podziwiam Cię bardzo :) Ja właśnie mam w środę USG i licząc od okresu to byłby właśnie 8 tydzień, ale nie wiem dlaczego lekarz mi ostatnio powiedział, że jestem tydzień krócej w ciąży, to w środę będzie 7 tydzień... Teraz idę do innej ginekolog, ma dobre opinie, odbiera też porody w jednym ze szpitali, więc jak będzie wszystko ok, to chcę, żeby to ona prowadziła ciąże :) Kurdę, nie mogę się doczekać tego USG, mam nadzieje, że już usłyszymy serduszko i będzie wszystko ok :)

reklama
U mnie we wtorek będzie 6t6d, a w środę będzie już 7tydzień :) Jak ja już bym chciała zobaczyć :) Zachowuje się jak jakaś głupia :D To moja pierwsza ciąża i dlatego tak ;) Jak już zobaczę to się uspokoję ;) A właśnie mój szef się śmieje, żeby składać wniosek o becikowe :D w ogóle jest takie coś jak becikowe?? Bo ja się w ogóle nie orientuje :)

dziś czuję się lepiej mam apetyt-tuńczyka zagryzałam hitami i popijałam inką:-D głowa nie boli czuję sie ok mdłości brak znaczy sa małe ale bez wymiotów brzuch nie boli żadnego plamienia więc sie nie martwię:-D
nadrabiam zaległosci sprzątaniowe

Niekiedy to Wam zazdroszcze kobietki :-) Czasem sobie pomysle, ze przydaloby sie jakies L4 ;-) Ale tu w Irlandii nie ma nawet mowy o jakimkolwiek L4 w ciazy (no chyba ze zagrozoona, szpital itd...) Normalnym trybem zasuwa sie do pracy az do dwoch tygodni przed planowana data porodu. W poprzedniej ciazy biegalam do pracy do polowy 9-go miesiaca. Ledwo "smyczylam" ten moj bebenek ;-) Dobrze ze pracuje w biurze....Hihihi... Masakra bylo tylko bieganie do toalety co 10 min...bo w biurze mam toalete na pietrze i czasem zanim zeszlam i usiadlam przy biurku to juz pomlau musialam sie zbierac z powrotem ;-p

reklama
Do góry