ailatan1987
Fanka BB :)
oj przespałam się z córcią, trochę lepiej się czuje
-anula- strasznie duża Ci tej krwi wyssali, ja jak miałam robione wszystkie możliwe badania to zabierali max. 3 probówki, ale to i tak nic w porównaniu z oddawaniem, ja oddałam 2 razy i z tego 2 razy zemdlałam, później nie chcieli mnie dopuścić bo waga nie puszczała
ailatan- ja mam jutro USG to będzie 7t3d ale owulka i się przesunęła tak o 2-3 dni, zobaczymy, liczę na to że serduszko będzie, w poprzedniej ciąży 7t3d już było
Masz córeczkę 9 miesięczną? Ale Ci fajnie, i teraz od razu druga dzidzia Super! Zawsze tak chciałam, ale nie wiem czy dałabym radę, podziwiam Cię bardzo Ja właśnie mam w środę USG i licząc od okresu to byłby właśnie 8 tydzień, ale nie wiem dlaczego lekarz mi ostatnio powiedział, że jestem tydzień krócej w ciąży, to w środę będzie 7 tydzień... Teraz idę do innej ginekolog, ma dobre opinie, odbiera też porody w jednym ze szpitali, więc jak będzie wszystko ok, to chcę, żeby to ona prowadziła ciąże Kurdę, nie mogę się doczekać tego USG, mam nadzieje, że już usłyszymy serduszko i będzie wszystko ok