Marys było zostawić Karinę z Mężem i samej jechać na zakupy
Co chciałaś kupic? my dzień po dniu z Moim mamy urodziny i imieniny, potem za 4 dni Walenty i zawsze to kumulujemy ;-)ja zazwyczaj dostaję Pocztą Kwiatową bukiet róż :-) Ja w sumie mam Walentynki co 10 dni, jak Mój przyjeżdża do domu, także skupiam się raczej na urodzinach
Mojemu kupię coś hmmm praktycznego? Może słuchawki, takie porządne
albo mniej praktycznego - Może perfumy, książka?
MatkaEwa ojej, zdrówka Kochana!
Gosiak kupiec znajdzie się na dniach, mieszkanie naprawdę jest piękne i nie będziecie mieli większego problemu ze sprzedażą
Palin hahah opcja z kółkami raczej nie przejdzie, jutro będzie już błoto pośniegowe
Smile poproszę fotki z basenu
Fajnie, ze sobie pospacerowaliście ;-)U nas za domem jeszcze dzisiaj był snieg, ale to są drogi polne, także nie było jeszcze rozjeżdżone, z 5 km na pewno przejechałyśmy
Sanki już zagarażowane, jutro przesiadamy się na 4 kółka ;-) Jejku, współczuję Ci z tym gotowaniem dla Pięknego. Mój zje wszystko i wychwali pod niebiosa
był taki czas, że kilka dni pod rząd gotowałam np. zalewajkę, albo ogórkową :-) Tak Mu smakuje, ale lubi też nowości, warzywa, ryby, kasze - także naprawdę "dogadujemy" się w kuchni
Pewnie po części wynika to też z tego, że był czas, kiedy musiał przejąć wszystkie moje domowe obowiązki - gotowanie, sprzątanie, pranie, zakupy, rachunki - wie ile trzeba się namęczyć żeby to ogarnąć i wie, jak miło się robi na sercu i duszy, kiedy się usłysz, że pięknie coś zrobił, albo pysznie ugotował :-) Może zaproponuj Pięknemu, żeby On przejął gotowanie, np. w niedzielę
Jaki Franuś jest śliczny!!!!! Co do diety - u mnie brak tego kluczowego składnika
ale może się uda
DzikaBez jutro już nie będzie możliwości wyjścia na sanki, także korzystałyśmy dzisiaj
Tak cieszyłam się na myśl, że Cię poznam :-( Ale tak jak pisałam wczoraj - co się odwlecze, to nie uciecze
Dzisiaj wieczorem Zosia sama usiadła! z pozycji na czworaka! Zmykam, miałam jeszcze zamówić kilka rzeczy, ale zostawię to na jutro. Dobrej Nocy dla Was