reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Sara, Dobrze, że osłuchowo czysto , życzę Wam duuużo zdrówka

Madzia, Przy -12 , ja bym nie poszła biegać ;-) Tymuś śpiewak :-D

Palin, Współczuję Wam przebojów z tym antybiotykiem . Mówisz tak jak ja gdy któraś z dziewczynek jest chora " Wtedy mam ochotę zabrać od nich tą chorobę " Szkoda że tak się nie da :sorry2: Dobrze, że Mikuś już radosny i wesoły :-)

Robaczku, Wklej jakąś fotkę , bo my tu wszystkie czekamy :-)

Zosia śpi, przed kąpielą zrobiła zieloną kupkę i rzadszą niż zwykle ( przepraszam za szczegółowy opis) :happy2: Ciekawa jestem od czego:confused:

Życzę miłego poniedziałkowego wieczoru ;-)

reklama
Witam
Nocka w miare, mleczko o 1.00 i 5.30, ale pół nocy mały spał z nami bo się wiercił i kręcił, więc nie chciało mi się co chwilę wstawać i go przykrywać. W ciągu dnia synek był grzeczy i nawet pospał 2 godzinki, już długo nie było takiego dnia.

Robaczek II oby ten katar Was tak szybko opuścił jak szybko zawitał, ale miałaś sen ciąża i uczelnia He He

madzia128
super wiadomość, bardzo chętnie się spotkam jeśli chodzi o weekend

Smile4u
widzę, ze też Cię wciągnęło szydełko, ja kupiłam tą gazetkę o szydełkowaniu i to tyle, nawet próbowałam ale mi nie wychodziło, wiec stwierdziłam, ze to nie dla mnie,

Minnie1
to kiedy się wprowadzacie do domku? Kiedyś też myślałam nad katarkiem ale się bałam, że to jakoś mocno zaciąga przez ten odkurzacz

sa_raa mój tez się nie obraca z brzucha na plecy, kurcze ospa, obyście się nie zarazili

Palindromea
dobrze, ze temperatura opuściła Mikiego no i gratki zębuszka

Korba32 powinnaś się oszczędzać ale ja zrobiłaby to samo :D może Zośka zjadła coś nowego ?

Obejrzę „M jak miłość” do końca i uciekam się myć, jakaś taka wypluta jestem sama nie wiem dlaczego. Spokojnej nocki

Sara - tak doczytalam to jeszcze pozniej juz mnie nie bylo, bo Tymson dzis mega maryda... doszlam do wniosku ze sie przejmowac nie bede. Nic zlego sie z nim nie dzieej postepy robi , wiec i zacznie sie obracac :tak:

A Tymek odkad zaczal sie czolgac ma w nosiue obracanie na plecy, ale tu przynajmnije wiem ze umie :sorry2:

AAA no i pochwale me dziecie - dzis dwa razy udalo mu sie usiasc samemu :-D

Hej.
Co do tych sanek to my mamy takie POLSKIE MOCNE SANKI Z OPARCIEM I PCHACZEM !!! (3883518746) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. plus do tego jeszcze śpiworek, który można użyć do wózka :)
Palindromea Fifi w nowym pokoju spał bardzo dobrze :) o 5 się przebudził to już go wzięłam bo nie chciało mi się stać nad nim, aż zaśnie bo już buszował na brzuchu :D dzisiaj dalej urządzałam pokój, a już do końca tygodnia powinien być w całości gotowy. Jeszcze drobnych detali brakuje jak oświetlenie, naklejki, zasłony i rolety :)
Jutro na mierzenie główki idziemy i aż się boję. :szok::szok:

To czyje dzieciaczki jeszcze nie siedzą posadzone? Bo Fifi trochę usiedzi, a potem się kładzie.

Ostatnia edycja:
hej kochane
Palin no to Mikuś poszedł jak burza z ząbkami a tak czekalas na tę wróżkę zebuszke no to masz a u nas dalej nic
zdrówka dla Mikusia oby szybko wyzdrowiał
mikoto nie ma Cie więc wnioskuje że ciężkiego dnia ciąg dalszy :-(oby te zębuszki już wyszły i Zoni wrócił dobry humor pięknie siedzi i sama sobie pije super super
Robaczku tez czekam na foto fryzury ja idę w środę i robie boba ale nie tak krótko przód delikatnie tylko za to z tył chce więcej zobaczymy :confused: sen fajny ;-)i oby katarek szybko Was opuścił
sara dla Was też zdrówka i dla wszystkich chorych dzieciaczków ach niech już bedzie lato nie bedzie tych katarów :-(
Daria tak sie wtuliła dziś do mnie i tak szybko zasneła było mi tak dobrze i cieplutko z nią ze mysląłam że tak bedziemy spać no ale chciało mi się siku a jak juz wstałam no to zahaczyłam po drodze o bb ;-)
jak już pisałam na fb Daria poszła dzis za pchaczem po 3 dniach nieśmiałych prób dziś poszła jak burza przeszła 3 razy cały pokój i nawet sie nie zachwiała to niech sobie teraz trenuje a mój kręgosłup odpocznie bo przez ok.2 tygodnie przez pół dnia był w pozycji w której nie może być z racji mojej skoliozy nie musze mówić że nie mogłam sie potem wyprostować :-:)shocked2:więc mam nadzieje że polubi to sprytne urządzenie i zastapi ono moje ręce :confused::sorry2:

podziwiam Was kochane za te spacery w śniegu i mrozie ja jestem zmarzluch i na zime mogłabym zapadać w sen zimowy i budzic sie wiosną :eek::sorry2:

spokojnych nocek i oby jutro nastał lepszy dzien

Kochane Moje, melduję się wieczornie, padnieta :-:)sorry2: to był naprawdę ciężki dzień. Zosia nie chciała ani spać, ani jeść, ani leżeć, no ogólnie miała melodię na "nie" :no::no:

Na jutro zapowiedziało się z wizyta moje wujostwo, także w czasie krótkiej drzemki regeneracyjnej Zosi poodkurzałam, pomyłam podłogi, zrzuciałam śnieg z parapetów i balkonu, podlałam kwitki, posprzątałam kuchnię i łazienkę, poprałam kapcie, poodkurzałam za komodami i listwy podłogowe, na jutro zostawiłam kurze, bo brakło mi już czasu :dry: Miałam zamiar ugotować coś, ale w domu jedna puszka pomidorów i masło :eek::eek: także poratuję się flaczkami, bo mam jeszcze zamrożone :sorry2:

Robaczku c
zekam na zdjęcie w nowej fryzurze! Niech katar pójdzie precz!

Palin gratuluję kolejnego ząbka! Jednak Zębuszka wzięła się do roboty!:cool2:Ja idzie podawanie antybiotyku?

Sara jak
dobrze, że z Olim lepiej. Niech klatar i kaszel szybko przechodzą Feliniemu! Trzymam kciuki, abyście wyszli zdrowo ze spotkania z zainfekowana :dry:

Korba
oszczędzaj się, błagam! Może ta luźna kupka na ząbki jest?

Bona
gratuluję sanek! Gratuluję udanych zakupów! Mnie udało się kupic body i spodnie dresowe dla Zosi:tak:

Wisienka jak dobrze ze piszesz!

Madziu podziwiam za systematyczność! Ja na chwilę obecną chyba bym, nie wytrwała w bieganiu :sorry2:

Gosiak cos wiem o marudach :-D Widziałam filmik na fb - jest cudowny, aż się wzruszyłam! Brawo, Tymciu! Jak już sam siadasz, to za chwile sam wstaniesz :-D

Smile4u podziwiam, koljena szydełkująca Czerwcówka, ja podobnie jak Justa - kupiłam tą gazetkę o szydełkowaniu, spróbowałam i tak leży, czeka a ja nie mam chyba do tego serca :sorry2:

Justa ciesze się, ze u Was lepiej!

Minnie
Czekam na relację zdjęciową! Ależ wspaniały czas przed Wami! Ciesz się każdą chwilą! Katarek ma Bona, bardzo sobie chwaliła

Ankaka wow! Pierwsza noc w pokoju za Fifim! Super! Jak tylko urządzimy pokój Zosi, też będzie spała u siebie, ale chciałabym, żeby było tez jedno karmienie, bo poki co częściej są jednak dwa :dry: Poprosimy zdjęcia pokoiku! Dziękuję za link!

Nika piękne ma Majcia zdjęcia z Dziadziusiem!

Teri widziałam filmik! Jestem w szoku! :szok::szok::szok: Ależ Daria ma tempo! to teraz Twój kręgosłup odpocznie! Tez jestem umówiona na wizytę do fryzjera na piątek, najpierw fryzjer, a potem wizyta kontrolna u ginekologa.

Zmykam do łózka, spokojnej nocy!

Heloł :)
Młoda śpi od 2h :) musiała ją trochę przetrzymać (od 15:30), udało mi się do 19:30 więc powinna troszkę pospać :D dzisiaj zaliczyłyśmy dłuższy spacerek po dłuższej przerwie, 2,5 h (przy okazji zakupy) a na liczniku ponad 5 km :) normalnie szok :p dzisiaj koleżanki z pracy wpadły na herbatkę :D trochę sobie pogadałyśmy :)

Palin, Robaczku, Saraa
zdróweczka dla przystojniaków!
Robaczku pochwal się fotką :) super, że się dogadujecie z S :)
Madzia u nas nóżki się rozjeżdżają :p a rączki zostają w miejscu :p
Korba witaj! cieszę się, że się odzywasz :) brawo dla S za spisanie się na medal :) jak się czujesz? kopa w tyłeczk chcesz za sprzątanie? ;) oszczędzaj się :*
Palin hahah to faktycznie cwaniaczek z Mikiego :D
Nika zdróweczka dla Majusi :*
Gosia modelka i czapeczka cudne :D
Smile boskie skarpeteczki! ja to bym chyba zaczeła wrzeszczeć jakbym zobaczyła taki błysk w ciemnościach :p
Mikotku, Wenusjanka zdróweczka!
Minnie oby zębuszka się postarała i szybko zębuszki dała na zewnątrz ;)
Mikotku Zosia ślicznotka :D
Bona gratuluję udanych zakupów :)

Przespanych nocek życzę dziewczynki :*

1546355_778313892183300_1330118511_n.jpg1601289_778313845516638_1492906685_n.jpg1690474_778313865516636_45145484_n.jpg
oto pokój Filipka :) jeszcze tak pusto troszkę :)

Załączniki

• 1546355_778313892183300_1330118511_n.jpg
    1546355_778313892183300_1330118511_n.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 56
  • 1601289_778313845516638_1492906685_n.jpg
    1601289_778313845516638_1492906685_n.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 57
  • 1690474_778313865516636_45145484_n.jpg
    1690474_778313865516636_45145484_n.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry