witam kochane
natis u nas też co Daria jakby lepiej z katarem to znów musiałam Dawida odebrac ze szkoły bo dzwonili ze zle sie czuje i boli go brzuch
brawo dla Lenki u nas tak samo z usypianiem niby juz prawie usypia a nagle sobie cos umyśli i już ucieka co ja dam na poduszkę to od nowa ech czas kiedy się ja połozyło i tak leżała w jednym miejscu bezpowrotnie minął ogólnie jest bardzo ruchliwa musze jej cały czas pilnować bo ucieka tam gdzie nie trzeba
u nas też wczoraj była maskara Daria krzyczała już przez sen tak strasznie że nie moglismy jej uspokoić az potem długo łkała przez sen nie wiem już o co chodzi czy to zeby czy co jestem juz bezradna z tymi zębami :-(
a na kaszelek i chrypke mamy najzwyklejszy syrop prawoslazowy tylko taki bez alkoholu dla najmłodszych nazywa się Alte kosztował niecałe 3 zł i chrypka przeszłą po nim po 1 dniu stosowania
korba o matko !! zdrowka dla brata tak od wysokiego cukru mozna stracić wzrok !! dobrze ze jest juz pod opieką fachowców informuj nas na bieżąco co i jak z bratem :-(
kurcze ja tez tak czekam na koniec roku nie wiem co w tym jest ale cały rok jakos nam leci a jak przychodzi tak juz listopad grudzień to zawsze ledwo ledwo wiążemy koniec z koncem i tak jest co roku !!!! i zawsze wszystko sie zwala na nas na koniec roku że na swieta to jestem tak zmęczona psychicznie i fizycznie że jakby nie te dni wolne świateczne to chyba bym nie dala rady :-(
u na nas tez mróz musiałm szybko jechac do szkoły a musiałam skrobać szyby
ale naskrobałyście jak za dawnych czasów
napisze jeszcze co u nas bo daria juz domaga sie uwagi
jak już pisałam Dawida musiałam szybko odbierac ze szkoły dziś bo poszedł do szkoły norlmalnie a nagle zle sie poczuł brzuch go rozbolał jakieś poty i dreszcze miał strasznie blady jest czekał u pielęgniarki ogólnie od dłuższego czasu jest taki blady bardzo jutro idę na morfologie mam nadzieje ze nic złego sie nie dowiem
emka my od poczatku na bebilonie
i tyle do daria juz płacze
edit spi to jeszcze doczytałam
Palin u nas było to samo od krzyku daria dostała chrypki !!! ale gardełko czyste było wszystko ok tylko chrypka lekarka mówiła ze to ewidentnie struny głosowe nadwyrężyla ale co sie dziwć jak przez kilka dni robiła cos takiego eeeeee nie wiem jak to opisac taki gardłowy dzwięk do tego głośnie spiwewy krzyki no i efekt taki że nagle straciła głos co macie za leki na to gardełko my syropek o którym pisałam natis
gosia wiesz że jak przechodziłam na mleko 2 to daria z początku nie chciała wogule tego jeść !! może to chodzi o zmiane smaku mleczka choć nie wiem czy 2 ma jakiś inny smak ale przechodzenie na 2 było męczące i zjadanie na chodząco- spiewająco
natis mikoto sara co tam nakupowałyście chwalcie się ja niestety nie skorzystałam z daromwej dosatwy bo musimu teraz oszczedzac :-(
justa ja tez kupiłam ten sliniak z czapką w pepko ale czapka na darie jest za mala nie wejdzie jej na główkę !! to chyba rozmiar od 0 do 3 tak mi sie wydaje ale juz znalazł mniejszego właściela a Daria ma większa czape mikołajowa i do tego kupilam w ciucholaddzie sukienkę mikołajki jak nowa oczywiście taka chciałam wchodze jest rozmiar 74:-) więc na swięta będzie sesja mikołajkowa tylko musze jeszcze jakieś pozy wymysleć bo ja fotograf amator jestem zawsze kochalam robić zdjęcia wymyslac pozy przebrania a teraz mam modelkę to moge zaszaleć w koncu tylko przydałby mi sie jakiś bardziej lepszy sprzęt do tego musze w końcu sobie kupic lepszy aparat tylko się nie znam może ktoś cos podpowie jaki aparat dla amatorki żeby fajne fotki strzelać za rozsądną kase
sara ciesze ze kurteczka sie podoba uff i znów w rodzinie jakieś chorobsko jej co to sie dzieje u korby i u Was :-(
możlwe że to jakiś skok no bo ile mozna zganiac na zeby jak jeszcze nic nie widac
a zpogrzewaczem tez raz mieliśmy tak że wtyczka wyleciala i ja patrze a tam woda zimna i już spanikowana że podgrzewacz padł i pierwsza myśl co ja w nocy zrobie
ale patrze a tu wtyczka i uff kurcze przy dawidzie nie miałam i zylam a teraz jakby zabrakło podgrzewacza to koniec swiata nie umialbym sie odnaleśc ja wszystko w nim podgrzewam i nie martwie sie czy za zimne czy za gorące zupki w nim grzeje wstawiam cały sloiczek i jak mała wstaje to zupa gotowa od razu to podania a tak to kaplica