reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Dzisiaj ja pierwsza, ale to dlatego, że zaraz wyjeżdżamy do Częstochowy na zabieg... :baffled: Trzymajcie kciuki, plisssss...

reklama
Witam z poranną kawką, która nalepiej smakuje na bb :)

Bona
od wczoraj mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Daj znać zaraz jak wrócisz !!!!!

nocka u nas taka se :( Nie wróciły po skoku dawne noce :( Karmienia dwa, po drugim karmieniu nie mógł Potworek zasną, wzięłam go do siebie, przytulił się mocno i w 10 s zasnął. Fajnie tak mi się spało ale po 2 h zbudziłam z się z ogromnym bólem ręki - ścierpła mi :) No w gruncie rzeczy chłopcy pospali do 7:30 a ja do 8 :)

Zaraz będę sięchyba zbierać do mojej mamy , mam drogę do niej już od dwóch tyg. Jutro S pewnie bedzie chciał odpoczywać w domku. Nie chce mi się ale chyba skoczę. Pogoda kiepska to i ruch powinien być mały.

Pisałam, że kombinezon wczoraj do mnie dotarł ? W końcu , i tym razem dobry :) Ale czy do końca zimy nie będzie za mały tego nie wiem :):)
Nie wiem czy wszystkie małe rzeczy trzymać czy sprzedawać ...Niby myślę o trzecim , mam fajne ciuszki, trochę szkoda , ale jak będzie dizewuszka ? Może worki próżniowe kupię i schowam ?

A i kupulki są piękne ! Wczoraj tylko jedna ! Więc zaczynam zmniejszać delicol :)

Kawka wypita, chyba idę się zbierać do wyjazdu ...

Witam sobotnio
Nocka u nas taka sobie, chyba przez szczepienie lub zęby synek strasznie niespokojny w nocy, a nad ranem coś w nosku grało i o 4.00 miał już oczka otwarte i sobie gadał. Mąż w pracy, synek śpi a ja na bb – normalnie nałóg – a sprzątanie czeka. ;-)

Korba32 też chętnie potupałabym nóżką, najlepiej na jakimś weselu ale niestety nic się nie kroi w najbliższym czasie. Trochę się boję tego sylwestra z Filipem, teraz było troje innych dzieci i płakał a jak będzie więcej to może być jeszcze gorzej i ciekawe jak szybko będziemy musieli wracać do domu.

teri114 też słyszałam o tych kropelkach Camilla, że są bardzo dobre. My na razie smarujemy bobodentem bo jakoś nie jest tragicznie marudny, jak coś się zmieni to polecę do apteki.

MatkaEwa spóźnione życzonka urodzinowe dla Zuzanny – wszystkiego najlepszego, faktycznie masz już nastolatki, pewnie dużo pomagają przy Jasieńku

Bona87 trzymam kciuki i puszcze dopiero jak zdasz relacje &&&&&

RobaczekII w końcu masz dobry kombinezon dla Hubisia. Jeśli chodzi o kombinezony to mam dwa od siostry dla Filipka tylko zauważyłam ostatnio, że mają tylko rękawiczki a bucików nie ma, więc albo już nie było albo dostałam bez, więc chyba też musiałabym się za czymś rozejrzeć.

Przyznam, że mam ten sam dylemat z ciuszkami, chciałbym mieć drugie dziecko i chyba nawet drugiego chłopca ale jak będzie dziewczynka to będę się również cieszyć. Jak na razie pożyczam te małe ciuszki szwagierce tylko ciekawe czy dostane je później spowrotem. Pisałam już że bratowa jest w ciąży – prawdopodobnie to ciąża mnoga, ale się cieszę podwójnie (mój ojciec jest z bliźniaków).

Wczoraj dostałam kurtkę dla dwojga, dziękuję Robaczku, że mogłam przymierzyć, dziś będzie pierwszy wypad jak synek się obudzi.

Bona trzymam kciuki!!!!!!

Robaczku super wieści i oby odstawianie kropelek poszło gładko. U nas pogoda też wstrętna i też mi się nic nie chce.

Justa o jak super, że masz bluzę

Korba jak fajnie Jula wyglądała :laugh2: tylko czemu Mamy na zdjęciach nie ma?

U nas od wczoraj fatalnie.... O 21 jak chciałam go spać położyć zaczął się ryk nie do opanowania. Zasnął dopiero na rękach i to MOICH bo na K. nawet spojrzeć nie chciał. Nocka taka sobie 2 karmienia. Wstał przed 7:00 i jak myślałam, że jeszcze dośpię jak to w weekend tak znowu dziecko na Tatę zareagowało wyciem :baffled: Spokój tylko jak mnie widzi... Padam na paszczę ziewam aż mi łzy lecą. To sobie ponarzekałam. Do sklepu muszę wyjść a może nie muszę? Mialeiśmy wieczorem wyjśc potupać nóżką na imprezce Andrzejkowej ale.......usypiam na stojąco.

Jestem, jestem i DZIĘKUJĘ WAM OGROMNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Było szybko i sprawnie:-) Cały zabieg trwał 2 minuty! Michaś trochę płakał, ale jak wzięłam go na ręce, to się uspokoił mój dzielny Synuś!!! Widok igły w oku dziecka nie jest może najmilszy, ale myślałam, że będzie gorzej :tak: Nawet nie wiecie, jak mi ulżyło...

W drodze powrotnej fotoradar zrobił nam fotkę :baffled: Ale mąż powiedział, że w sumie mało mamy zdjęć we trójkę, więc nie jest źle :-D Zresztą, i tak nic mi nie zmąci dzisiejszej radości!!!!

A wieczorem jadę na Andrzejki. Gramy dziś z zespołem, a moje chłopaki zostaną w domku;-)

Robaczku- super, że kupki Hubisia wracają do normy :rofl2::happy: A nocki mam nadzieję będą coraz lepsze :tak: Fajnie, że macie wreszcie upragniony kombinezon!!!

Jeszcze raz dziękuję za kciuki!!!

Justa- pochwal się zakupem! Nie wiedziałam, że będziesz ciocią bliźniaków! Gratuluję!!!

Witam się w ten paskudny zimny i deszczowy dzień
hello.gif

Będzie króciutko, bo póki Zosia spi, mam chwilę...

Noc fa-tal-na
mdlejepf8.gif
Płacz, pojękiwanie, marudzenie, wypluwanie smoka, smarowanie co chwilę dziąseł. Nie chciała nawet zjeść porządnie. A rano światło dzienne ujrzał winowajca tego zamieszania - ząbek, druga jedynka!
content-saute.gif
Dzisiaj moja maruda mała od rana absorbuje mnie bardzo, bardzo - także zabawiam, tańczę, spiewam, recytuję - byleby tylko nie marudziła. Schemat się powtarza, jak przy pierwszym żebie - także czekają mnie jeszcze dwa dni takie, ale damy radę!
chytryke2.gif

Michasiu, brawo! Byłeś bardzo dzielny! Bona udanego wieczoru andrzejkowego
whistling.gif
A zdjęcie będzie do albumu rodzinnego
Bisous04.gif

Sara sił i wytrwałości Kochana!
Bisous14.gif

Justa gratulacje dla Waszej rodzinki!

Robaczku gratuluję kombinezonu! Pojechałas w końcu?

Uciekam... miłej soboty! Pewnie zajrzę wieczorem
0059.gif

Witam, ja tak na szybcika
Latam od rana bo dzis "andrzejkowa " mini imprezka u nas i gotuje, sprztam i zajmuje sie Tymkiem :D

Zrobilismy zdjecia dzis Malemu wiec jak mezulo sie znimi obrobi oczywsicie pokazamy sie :)

Bona - kciukasy za zabieg

MatkaEwa - ano taka sierotka mi sie trafila i jak zerwal wiezadlo tak mam nadzieje, ze tym razem tylko to nadwyrezyl

Robaczku - moja mama tez miala ze mna utrapienie bo wcisnac mnie w sukienke i scianac z drzewa bylo wyzwaniem :D Ja na razie trzymam ciuszki. Szkoda mi sprzedawac :D

Justa - -gratulacje dla bratowej i to podowjne. MY z mezolem obydwoje obarczeni "mnoga ciaza" ...z mojej strony babcia a zjego mama :D

Moja kurteczka juz tez dotarla do Szczecina, takze w polowei grudnia bede si mogla nia cieszyc :D

Sara - -wiem co czujesz, moj u taty nawet jesc nie chce zabardzo.Znikne z pola widzenia i placz . Oby szybko chlopakom sie przestawilo .

Wlasnie pieke moje pierwsze w zyciu bagietki - -zobaczymy czy wyjda. Oby bo ja nie to zosyaniemy wieczorem bez pieczywka :D

Dobry wieczór ;-)

Bona cieszę się że Michaś tak dzielnie zniósł zabieg :tak: szczęście że to tylko chwilka i wróciliście do domku ;-)
Nas w styczniu czeka laser i boje się tego strasznie... nie wiem jak Laura to zniesie i obawiam się że będziemy płakać obie :-(

Robaczku ja na razie nie chce drugiego dzidziusia ale pewnie za jakiś czas się zdecydujemy. Już postanowiłam że jak w najbliższej rodzinie pojawi się maluszek to dam ubranka po Laurze ale nie wszystkie :-p te najfajniejsze i ulubione zatrzymam ;-) z resztą i tak czuje że jeśli się zdecydujemy na drugie dziecko to będzie druga dziewczynka ;-)
Mikotku wielkie gratulacje dla Zosi! Super że ma już 2 ząbki :-) mam nadzieję że dzisiaj będziecie mieć lepszą nockę.
Niech i u nas już wylezą te zębole :/
gosiak jak bagietki? Zjedzone?

Właśnie wcisnęłam w Laurę kaszkę i przysypia. Pewnie zaraz zaśnie bo już nie gada :blink:
Dzisiaj pierwszy raz zjadła cały duży słoiczek obiadku! Oczywiście przez to mleka je jeszcze mniej.
Mąż poszedł tylko na 4 godziny do pracy i zaraz wróci ale niestety w nocy będzie musiał jeszcze iść :baffled: niecierpie tego :-(

A w ogóle to jedzie już do nas krzesełko :-) Laura jutro się przymierzy ;-)

Udanych Andrzejek kochane :wink:

Dziewczyny dla tych co mają dzisiaj imprezkę-udanej zabawy:)
natis cholerka ale Was zaatakowało choróbsko:(Zdrówka i sił dla wszystkich:) A Ty troche odsapnij,pewnie biegasz 20h bez odpoczynku!
Bona :) Strach był a jak się super skończyło:) Synus dzielny ale mama jeszcze dzielniejsza:)

Gratulki dla wszystkich "zębatych":)))) Oby kolejne szły bezboleśnie,tego zycze wszystkim naszym juniorkom:)

reklama
Gosiu udanej
dan.gif
91.gif
123.gif
oregonian_winesmiley.gif
banana_smiley_32.gif
Bagietki pewnie wyszły przepyszne
sliniak_2.gif
Zdjęcia Tymka REWELACYJNE!
Invision-Board-France-14.gif
flircik.gif

Kingusia
brawo dla Laury!
brawo1.gif
Do Was już krzesełko jedzie, a my musimy się zebrać i pojechać kupic przed świętami.

Ten tydzień mnie wykończył- psychicznie i fizycznie, ale jestem dzisiaj taka szczęśliwa!
Zosia dała mi się we znaki, ale nie bez powodu - skumulowały się zęby i skok. Ale:
1. Mamy dwie dolne jedynki!!!!
2. Zosia zaczęła jeść swoje stopy!
3. Dzisiaj zaczęła się obracać z pleców na brzuszek!!!
Jak ja mogę być zmęczona, skoro tyle powodów do radości?!
loveshower.gif
19.gif
studsmatta.gif

Do góry