reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Oj, Mikotko :( tak się bałam, że mąż zarazi :( ZDRÓWKA ! już kilka razy pisałam, mnie przy zdrowiu trzyma Alliofil - czosnek w tabletkach. Jest rewelacyjny, jak tylko coś czuję łykam nawet po dwie i tak i się i S i Seweryna od choróbsk jak na razie chronię. Teraz jak Hubi przeziębiony też sobie zwiększyłam dawkę by więcej w mleczku wypił i szybko pożegnał katar.

MatkaEwa, tak pochwal się fotkami i czapeczek i pokoiku ! Ja dziś na obiad robię wczorajsze rybki, zaraz za nie się zabieram bo wczoraj nie dałam rady przez mój bolący ząb.

reklama
Robaczku - czapy już wklejałam na FB . A tą dla kolegi Wojtka to już oddałam:-( ( Wojtek ją zabrał do szkoły , żeby mu dać )
Robaczku, Mikotku - jedno zdjęcie wrzucę . Sciany są puste jeszcze bo muszę kupić parę rzeczy i powiesić :tak:
20131103301.jpg

Jak będzie całość gotowa to pochwalę się raz jeszcze :-)

Załączniki

• 20131103301.jpg
    20131103301.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
Robaczek oj zdrówka! Mi się 8 wyrzyna i też dziąsło spuchnięte.jak w KRK będziesz to i ja się piszę na spotkanie. Wspaniale się czyta, że lepiej u Was! Tak trochę się już tych zabawek nazbierało ;-) Szukaj Delikolu tańszego, ja mam u siebie za 28zł więc jak coś to mogę zakupić i przesłać.

mama2013 Nie panikuj Twój synek młodszy od mojego a wychodzi na to, że potrafią to samo gdzie Feliks dopiero od 9.11 obraca się z pleców na brzuch świadomie. Olivier był leniem bardzo! Nauczył się raczkować jak miał 14 miesięcy a za to chodził jak miał 8,5 miesiąca tak tak nie na odwrót. Każde dziecko ma swoje tempo. Do lekarza bym poszła :tak: Grupa na FB na pewno jest zupełnie zamknięta

Natis cieszę się bardzo, że ze skórą Lenki lepiej :tak: A nie jedzenie to może skok po prostu?

DzikaBez biorąc pod uwagę Twoją pamięć (szczegóły z naszych postów które m=pamiętałaś przytaczając je na spotkaniu) będziesz miała odhaczone wszystkie postępy czerwcowych dzieci ;-)a co z jazdą autem nie tak u Was?

Gosiak wcale tak nie pisz!! Czopek to nie Twoja wygoda a konieczność. Dziecko spać dobrze powinno. Tak na marginesie to nasi chłopcy chyba skok mają teraz wiesz? A mądrujący się mąż niech sam wszystko zrobi przy Małym i zobaczymy czy taki bystry będzie. Mam nadzieję, że dzisiaj lepiej?

Palin ja też Feliksa nie chwalę bo się psuje od razu i za każdym razem jak ktoś pyta co u Małego to uprzedadzam, że chwalić nie będę. Fajnie, że weekend udany.

Mikotek :-( oby to były zęby i oby szybko przeszło! Zdrówka dla Was!

MatkaEwa super kolory. Bardzo mi się podoba :tak:

CO to odbierania dzieci telefonem to ostatnio w telekspresie na koniec jak rzucają coś śmiesznego była kartka z przedszkola: "Prosimy rodziców i nie wchodzenie na górę. Dzieci odbieramy domofonem" :-D:-D:-D

Felini u Babci a ja się biorę wreszcie za allegro bo chyba nigdy tego nie ogarnę :confused2:

Witam się ponownie kochane :tak:

Cieszę się, że moje zakręcenie , niektórym miłym osóbką poprawiło humorek :-D Mam nadzieję, że ten post będzie już bez baboli :tak:

Muszę się z Wami czymś podzielić !!!

A mianowicie robiłam wczoraj porządki w Zosi ciuszkach i odłożyłam trochę takich powiedzmy "średnich" do oddania . Wystawiłam wczoraj ogłoszenie , że oddam ciuszki za darmo , ale odbiór tylko osobisty . Po czym otrzymałam wiadomość treści :

" Czy byłoby to możliwe aby Pani wyslala te ubranka, albo chociaż czesc ich? Miesiac temu urodziłam corke Zuzie, jej tata zostawil mnie jak bylam jeszcze w ciąży, pierwszy zasiłek na małą dostane dopiero w grudniu :( jestem osoba bezrobotna. Mogę zrobić zdjęcia papierów z urzędu pracy na dowod jeśli by Pani nie wierzyla. Mam naprawdę ciezka sytuacje dlatego proszę o pomoc. Nie mam nawet pieniędzy aby zaplacic Pani za przesylke :( ciężko jest prosić o pomoc, ale dla Zuzi zrobie wszystko, wiec chowam dume do kieszeni i proszę bardzo o pomoc w postaci ciuszków. Pozdrawiam"

Zrobiło mi się żal dziewczyny., myślałam o nie od wczoraj ( Mój S mówi: trzeba jej wysłać ) ...: Mam ciuszki do sprzedania po Zosi , bo będzie teraz kiepsko z kasą, ale myślę sobie : wyślę tej kobiecie bo ona potrzebuje ...

Napisałam dzisiaj do niej żeby podała adres, odpisała , i coś mnie podkusiło żeby znaleźć ją na fb , a tam pierwszy post dodany chyba 19 godzin temu: że szuka kogoś kto robi dobre tatuaże bo chce sobie zrobić następny. Dziewczyny wkleje Wam profil tej dziewczyny. Powiedzcie mi czy moje podejrzenia są słuszne , czy ona potrzebuje pomocy?

https://www.facebook.com/magdalena.warmbier.7

Ostatnia edycja:
Mikoto - racja. Każdy wypad i Mikołaj totalnie rozregulowuje. Kilka dni się na nowo "dostraja". Dlatego myślę, że do końca tego roku będzie niezły sajgon w jego rytmie.

Matka Ewa - ano zaczęły się nam wojaże. Co weekend wyjeżdżamy z domu.

Korba
- nie znam postaci, ale na serio potrzebującą to nie wygląda. Nie chcę nikogo skreślać, ale chyba bym się wstrzymała z wysyłką...

Korba hmmmm ja bym chyba jednak nie wysłała Ty jak piszesz masz też krucho z kasą dług do spłacenia a ona pisze że taka biedna a chce robić tatuaż :baffled::no: myśle że Wam sie bardziej przydadzą pieniążki za ciuszki Zosi wiesz takie papiery można łatwo dziś załatwić nie daj sie nabrać a swoją drogą jak to dobrze że jest fb ;-)a ona za to co miałaby kupić ciuszki dla Zuzi to zrobi sobie tatuaż :baffled:

Palin Dawid oglądał kilka razy Twoje życzenia na fb :-D a teraz pognał do sklepu wydać trochę urodzinowej kasy ;-)

mikotku zdrowiejcie szybciutko bo pusto tu bez Was :-:)-(

robaczku i od Was odganiam katar a kyszzzzzzzzzzz

ale mam leniwy dzień po tym weekendzie nic mi sie nie chce a pogoda działa usypiająco bo cały dzien u nas bez słońca i jest bardzo ciemno tak buro już strasznie po złotej jesieni już sladu nie ma :-(

Wy na fb już o sylwestrze !!!!!!!!! ale Wam fajnie !!! szkoda że to drug koniec Polski dla mnie :-( ale czekam na wiosne i nasze wspólne spotkanie a tak apropo to wiadomo juz gdzie i kiedy bo ja na fb nie w temacie jestem i jak tu nie napiszecie to tam nie dojdę to do tego :-(

Ostatnia edycja:
Terii, Masz rację kochana , trzeba pomyśleć o sobie , postaram się sprzedać pomału te ciuszki , zawsze jakieś parę groszy . Tylko ja mam chyba ze sobą problem , bo jak czytam taki list to aż mi coś w brzuchu ściska i wyobrażam sobie , że to dziecko nie ma w co się ubrać a zima idzie ehhh :zawstydzona/y:
Dzięki dziewczyny , że się wypowiedziałyście na ten temat ... pomogłyście mi ;-)

Przepraszam ze dopiero teraz pisze, ale mezul w domu i czuje jakby sobota to byla. Wlasnie wrocilam z miasta , kupilam Tymkowi takie mieciutkie kapciuszki, zeby zakladac na wyjscia ,bo nawet jak wloze rraktki i skarpetki a jest w foteliku to marzna girki no i gryzaka o takiego

https://www.google.co.uk/search?q=m...ol-8497-MAM-gryzak-Bite-Relax-4-.html;500;500

Robaczku - och jak pieknie by bylo jakby sie tak pobawil pol godzinki ...moze sie doczekam :-p

Terii- -przepraszam , ze spoznione ale STO LAT dla Dawodka :)

Madzia - czekamy na wiesci na pewno dobre !!!

ooo Tymek wstal, obecuje ze dokoncze pozniej :)

reklama
Dzień dobry :)

Robaczek, Natis- dziękuję za pocieszenie i chyba faktycznie pojdę na tą wizytę, zobaczymy, może mnie ten lekarz też pocieszy :)

Emka- to byłabym wdzięczna jakbyś napisała co powie jutro ta fizjoterapeutka, bo my wizytę mamy dopiero w czwartek :)

Dzika- mam nadzieję, że ten neurolog będzie potrafił rozróżnić czy dziecko jest zmęczone :)

i faktycznie sporo roboty odchodzi jak dziecko ładnie je i nie grymasi

gosiak- mój przewraca się z pleców na brzuch i na odwrót od niedawna, może od tygodnia, wcześniej nawet nie próbował, tylko leżał.
mam nadzieję, że dzisiaj już u Ciebie lepiej :) Takie dni się zdarzają i nie znaczy to, że jesteś wyrodną matką. W moim synku obudziła się dziś marudka i cały czas najchętniej byłby na rękach...już wymiękam

Robaczek- mi się ostatnio udało dodzwonić do przychodni dopiero po 11! Co powiedział lekarz?

Palin, Korba, Teri, MatkaEwa, Mikoto, Sa_raa- dzięki :) Podniosłyście mnie na duchu :)))

Teri- 100lat dla Dawidka :)

Korba- ja też lubię wspólne weekendy, szkoda,że ak szybko zlatują :(

Madzia- &&&&&&&&&& za konsultacje

Mikoto - zdrówka

MatkaEwa- pokój zapowiada się wspaniale, córka na pewno zadowolona :)

Korba, jeśli to ta sama dziewczyna, to wygląda na naciągaczkę...

ufff, w końcu udało mi się coś naskrobać- próbuję od rana, ale z tą moją marudką ciężko... teraz muszę zrobić obiad, tylko jak, żeby go nie obudzić :confused:

Do góry