reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Też tak właśnie czytam - telefonem odebrać Julcię z przedszkola :eek: Ale w dzisiejszych czasach... :-)

Robaczku, koniecznie musicie być zdrowi, bo chcę koniecznie się z Wami spotkać: Tobą, Hubim, Korbą, Zosią.

A może jeszcze ktoś się dołączy i zrobi się czerwcówkowe spotkanie na północy?

witam po długim weekendzie szkoda ze już sie skończył :-(

to były pięknie dni w niedziele rodzinnie ach jak szkoda że tak rzadko sie widujemy :-(wczoraj urodziny Dawida nawet Daria sie załapała na kuleczki była w siódmym niebie tyle piłeczek na raz jeszcze nie widziała :-D była bardzo grzeczna wszyscy oczywiście nie mogli wyjśc z podziwu jak poszłam do drugiego pokoju ją usypiac i za 5 minut przychodze a każdy jak to już spi ??????? a ja no już :-D Dawid zadowolony z urodzin na maksa !! zdjęcia beda puzniej bo tam im robili zdjęcia juz w tej kulkolandii więc ja już nie robiłam mają byc w przyszłym tygodniu

mama ja tak jak dziewczyny uważam że wszystko jest w porządku i każde dziecko ma swoje własne tempo

natis kciuki żeby Lenka ładnie jadła może teraz ma taki okres moja też ma ''napady'' niejedzenia i plucia wszystkim na kilometr :baffled:
Palin super że weekend udany :tak: a Miko i pies to musiało być starcie pierwszego stopnia :-D

Robaczku nie dajcie się choróbskom już więcej !!!!

haha Palin no w dzisiejszych czasach wszystko możliwe :-D

i tyle udało i się naskrobac bo Daria domaga się kaszki :sorry:

Też zastanawiam się, jak telefonem dziecko odbierać z przedszkola.. i se myślę, że ludzie to wymyślają, jakąś identyfikację czy coś, bo w końcu dzieci trzeba pilnować, jak oka w głowie :rofl2: Humor mi się poprawił-dziękuję :-D

Podczytałam, ale nie mam głowy, żeby odpisać - dziś ok 15 konsultacja z Tymciem.. a mój mąż oczywiście pojechał do Krakowa do klienta. Wiem, że to jego praca, ale qrwa zawsze go nie ma, jak go potrzebuję :no: W ciąży też na amniopunkcję, znajomi mnie wieźli, bo on pojechał gdzieś w Polskę :no:

Witam po długim weekendzie

Justa mam te pojemniki na kółkach i Feliniego zabawki już jeden cały wypełniły ;-)

emka do za lekarz twuuuu zakała... też bym zmieniła przychodnię

anusiak dobrze Wam z tym spotkaniem :tak: Jak jakieś weekendowe jeszcze zorganizujecie daj znać koniecznie

Teri wszystkiego najlepszego dla Dawidka!
Natis przepraszam ale się uśmiałam o opisu bójki :rofl2: Oby to granie Darka to był pojedynczy incydent... Gratuluję mebli i firanek! Ucieszyłam się jakbym to ja je kupiła :rofl2:

Mikotek jak mąż??

madzia kciuki zaciśnięte MOCNO! zdjęcia jak masz to już super! Ja też obfotografowane dzisiaj dopiero będę wystawiać. Powodzenia

Tyle zdążyłam dam Feliniemu deserek i postaram się wrócić

Na szybciucha , wróciliśmy od dr. i na szczęście osłuchowo czysto, gardło ładne. Na katar mam podawać moje mleczko do noska - aż w szoku byłam, że dr taką metode poleca :) No i skonsultowałam wynik kupki. To PH jeszcze zbyt kwaśne a ciała redukujące zmniejszyły się po delicolu ale to dobrze bo to znak, że działa poprawnie :) Delicol mam stosować jeszcze miesiąc potem mam zacząć powoli odstawiać :) Tylko muszę gdzieś tańszy dorwać bo 40 zł kosztuje u nas a na 5 dni starcza.

Madzia wiem co czujesz, ja po lekarzach to najczęściej też sama latam. No do szpitala S pojechał z nami. Trzymam kciuki ! I pamiętaj nawet jak będzie to trudne, musisz być silna !!!!!!!! Czekam z niecierpliwością na relacje !

Sara tyle masz już zabawek ? Ja na razie mam z 10 takich typu grzechotek albo takich miękkich. No ale powoli muszę zacząć kupować , dobrze, że Mikołaj i Gwiazdor niedlugo przyjdą :)

Witam sie po kiepskiej nocy! :-(

Zosia zasnela grubo po polnocy. Z pieluszka tetrowa w buzi. Budziła się, plakala przez sen. Wiercila. Ja wstalam z bólem gardła, a ona z katarem:-( inhalujemy sie od rana. Maz pojechał, ale jego pobyt nie pozostanie bez echa :-( niech tylko Zosi przejdzie. On ma dwa tygodnie na wyleczenie sie. Dzisiajjeszcze kiepsko u niego. DzDziękuję, ze pytacie.

Ja juz po drugiej kawie....

Chciałam odpisac każdej z Was, ale Zosia sie juz kręci. ...

Witam i ja . Zanim nadrobiłam to Jasio już się wyspał :sorry:. Więc teraz na szybciora coś naskrobię i lecę po jakieś jedzenie - bo w lodówce pustki . U nas weekend remontowy był - malowanie pokoju Zuzki . Wczoraj z wizytką byliśmy u siostry . No i miałam okazję poznać osobiście MamęTrójki :) . Jej czapeczka angry birds , którą nosi Wojtek , zrobiła sensację w jego szkole i kolega zamówił taką samą tylko w czarnym kolorze. Byłam odebrać gotową u Ewy :tak:. Może będą kolejne zamówienia - reklama dźwignią handlu :tak:.
Madzia - kcuki trzymam i myślę o Was &&&&&&&&&&&&&&&&.
Robaczku , Mikoto - zdróweczka dla dzieciaczków . A kysz katary !!!!!!!!!!!!!!!
Palin - a Wy co tak podróżujecie ostatnio ???????????
mama 2013 - ja przy pierwszym dziecku też tak z książką w ręce siedziałam i sprawdzałam umiejętności Zosi :tak:. Rozumiem więc . Natomiast życie i kolejne dzieciaki nauczyły mnie pokory i czekania , cieszenia się ze zdrowego leniuszka :tak:.
No to do sklepu marsz !!!! co tu ugotować ????????????????

reklama
Właśnie się karmimy. Piszę jedną ręką. Z góry przepraszam za błędy.

MstkaEwa pochwal sie jak wyszlo :-D lubię oglądać takie zdjecia, zaraz po zdjęciach dzieciaczkow :-D

Madziu mocno trzymamy kciuki za Tymka! Czekamy na dobre wiesci!

Robaczku niech Hubusiowi szybko przejdzie!

Gosiak zdrowka dla męża!

Palin fajnie tak wyrwac sie domu, ale nie masz poczucia, ze wtedy cały dzien sie dezorganizuje? Czapka wyszla super! Kolejna utalentowana mama ! Ale mi Kochana naslodzilas:-D

Mama2013 nie ma co sugerować sie podręcznikami czy rowiesnikami swojego dziecka. Kazde dziecko ma swoje tempo. Tak jak MatkaEwa pisze zycie uczy pokory o cierpliwości. Ja przyswajalam to ponad 4 lata, kiedy staralismy sie o Zosię. Teraz nie analizuje. Czekam co przyniesie kplejny dzień. Dziecko potrafi zaskakiwac. Dla niego dzień to wystarczajaco dlugo by przebil sir zab, czy tez zaczelo przekrecac sie :-D u nas wczoraj Zosia podjęła dqie proby przekrecenia sie, na macie. Zupelne dla.mnie nieoczekiwanie a jak zaskakująco i napawajaco nadzieja i wyczekiwaniem co przyniosa kplejne dni, godziny.

Do góry