Justa ja ostatnio byłam w Ikea i nie widziałam tego cuda :-( Ale winowajcą jest Tymcio, który był u mnie na rękach przez większość zakupów
MatkaEwa ja co prawda nie oduczam spania na rękach w ciągu dnia, ale w naszym łóżku. Odkładam do łóżeczka i słucham marudzenia, bo uczymy się samodzielnego usypiania
Czas snu dalej waha się pomiędzy 23min - 27min
Wczoraj po kąpieli i odłożeniu do łóżeczka, zdążyłam sernik mikoto przygotować, a Tymcio o dziwo najpierw płakał, potem wołał, a potem gadał.. jak poszłam do niego, to z uśmiechem zamknął oczka
I to chyba sposób, bo ostatnie parę dni, potrafiłam nawet godzinę stać koło łóżeczka, a on i tak płakał, bo mu się czujnik w dupce od leżenia włączał
Śliczny Jaś! I jaki duży!! :-)
Dmuchawcu będziesz moją encyklopedią wiedzy o akcesoriach dla dzieci
Jak Mateusz był mały, to nie było takich cudów.. a teraz wolę posłuchać rad kogoś doświadczonego niż kupować np 5 niekapków, zanim trafię na właściwy :-) Więc wszelkie cenne rady mile widziane, ale na bb, bo na czasie fb mogą zginąć. Ba na pewno zginą :-)
Kingusia mój Tymcio miał tylko 5 lub 6 karmień w nocy - a ja czuję się wyspana
Tylko cycaliśmy i odkładałam go do łóżeczka.. Nie śmiejcie się - wiem, że dla niektórych tyle pobudek równoznaczne jest z nieprzespaną nocą, a ja czuję się, jak nowo narodzona
Robaczku u mnie odwrotnie - dalej ulewa, ale po 3 dniach zielonej kupy, dziś była normalna wychodząca z pieluchy.
Emka mój Tymcio nie chrapie, ale po dłuższym płaczu, coś mu chwileczkę charczy
Teri super, że Daria tak ładnie współpracuje, jeśli chodzi o zasypianie. Ja się trochę namęczyć muszę, ale już powoli, mamy harmonogram dnia i drzemki o zbliżonych porach :-)
Dzisiaj wizyta teściów popołudniu - sernik już upieczony, teraz tylko szybko (i dokładnie) posprzątać muszę. A ok 13 spotykam się z dwoma koleżankami z pracy - jedna też jest czerwcówką, a druga wrześniówką. Pewnie będzie wesoło