witam z kawusią
Nocka liczna, jedno jedzonko , jak zwykle, i ślicznie zasnął - po butli tak ładnie nie zasypiał.
Ale żeby nie było kolorowo, kupy częste i rzadkie wróciły, wczoraj były 4 luźne ale pachniały normalnie a po mm to aż mnie cofało...
Natomiast przestał ulewać, po mm non stop ulewał, okropnie !
Dmuchawcu, dzień doberek
Emka, co do chrapania to mój nie chrapie i wydaje mi się, że chrapanie nie jest prawidłowe. Coś może zalegać w gardle. Spróbuj małej wyżej wziąć główkę, Jak to nie pomoże to ciśnij lekarza. Może ma wiotkość krtani ? Albo coś z migdałem ?
MatkaEwa, dziękuję za fotkę ! Jasio jest śliczny, taki okrąglutki, jak ja uwielbiam takie pucie ! Mój już ich nie ma
Trzymam kciuki za samodzielne zasypianie, wiem, że to trochę wysiłku kosztuje ale faktycznie 9 kg bujać i trzymać to już ciężko
Chciałam jeszcze zapytać o Wojtusia, jak sobie radzi w I kl ? Zadowolony ?
Justa, kurczę, mam nadzieję, że zabieg nie będzie potrzebny. Masuj i przemywaj a ja zaciskam kciuki ! Pewnie obok mnie przejeżdżałaś, mogłaś trąbnąć
Fajnie , że pobuszowałaś o Ikea
Kingusia, mi nawet w deszczu wyprawy na dwór nie są straszne, chusta, gruba podwójna kurtka i ew parasol. Polecam takie rozwiązanie ! A pobudki o 5 współczuję, ja o 7 ledwo wstałam..
Ok, idę wycałować Sewrka bo już w butach gotowy do pójścia do szkoły
edit
jeszcze napisze co mi sie śniło
Calą noc chodziłam po Warszawie i szukałam by kupić chustę taką jaką ma anusiakanusia - tak mi się spodobała
A propos Warszawy, chyba w sobotę pojedziemy do stolicy
Co Wy na to Warszawianki ? Będzie miała, któraś czas i ochotę na kawkę ? Będziemy koło południa, może ciut po południu