Cześć dziewczyny,ale produkcja ruszyła
Nie mogłam nadrobić
NATIS ja ryczałam,że po cc nie rozkręciłam laktacji i karmie sztucznym,a Ty teraz bidulko,że musisz zrezygnowac z karmienia piersią
Najważniejsze ,że u Lenki jest lepiej.Głowa do góry,nie płacz,tak długo walczyłaś,że i tak wszystkie tutaj jesteśmy pod wielkim wrażeniem. Coś w tym jest,że nasze juniorki więcej zjadają u tatusiów...Moja ma to samo,mnie sterroryzuje,po 80ml juz pluje,marudzi,a mąż ma cierpliwość,ta stęka a ten jej bach butle na nowo i tak po krótkiej walce mała potrafi nawet ze 130ml wypić. Co do sprawdzania ile mała przybiera...my kupiliśmy dwa tyg temu jedną z najtańszych wag firmy Topcom,a skłoniło nas do tego jej brak zwiększania sobie dawki mleka jednorazowo,od kilku tygodni jadła maks 100ml,ostatnie kilka dni idzie jej wmusić więcej.Martwilismy się,że coś jest nie tak. Bynajmniej teraz wyszło,ze przez tydzień przytyła 150g,w normie choć i tak mało. MADZIA I JUSTA ja też chciałabym znac sposób na przesypianie całej nocy przez małą...niestety póki co zmian nie ma od jej urodzenia-od karmienia do karmienia mija zaledwie 2 lub 2,5 h.Czasami tylko zdarza się 3h przerwy. Czyli budzi się,zanim zje,zanim odbije,zanim uśnie i za ok.godzine znowu to samo... Jak mówię mężowi,że niektóre szkraby z BB przesypiają całe noce,albo mają jedną pobudkę to nie dowierza
))Dziewczyny tak się zastanawiam,od kiedy można czymś zagęszczać mleko?Faktycznie dopiero od 4 miesiąca kaszki można dodawać?Myślę,że wtedy nasze głodomory pośpią dłużej. Pozdrawiam wszystkie,miłego popołudnia
))