reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Madzia- mi gorąco :baffled:. A jutro ma być jeszcze cieplej podobno !!!!:szok:.Byle do piątku . Czuję się jak w więzieniu , nie da się wyjść z dzieckiem w ciągu dnia . Starszaki siedzą cały dzień w basenie - przynajmniej oni coś mają z tych tropików .
Biedny Tymusiowy brzuszek :-(

Madziu- a ja wierzę!:tak: Czuję się zdolna do przyjaźni, więc wierzę:tak: choć też się przejechałam nie raz, ale to po prostu ludzie byli niewłaściwi, a nie przyjaźń niemożliwa:tak:

Kingusia- ciągle zapominam Ci napisać, że moja rodzona siostra ma 5miesięcznego synka z takim naczyniakiem jak Twoja Laura. W czwartek mają wizytę u jakiegoś specjalisty z Warszawy- doniosę Ci co powiedział.

P1220798.jpg :-):-):-)

Załączniki

• P1220798.jpg
    P1220798.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 36
Hej Kobietki!

Gosiak my też dzisiaj mamy szczepienia.

Kingusia super, ze torba doszla na czas.

Madzia i my tez walczymy z kolkami, sab simplex czeski podajemy. Kolka od 19 do 21, 21.30 byla, teraz skraca sie ten czas.

MatkaEwa ja tez czekam konca tych upalow. Zosia też sie meczy.

Dmuchawcu ja sie ciesze ze jestescie!

My dzisiaj wyszlyśmy z domu przed 7 rano. Teraz juz ukrop jest.

mikoto czyli mówisz, że trzeba się uzbroić w cierpliwość i nawet produkt czeski działa :-) A oprócz kolek męczą Zosie ulewania i bolesne bączki?
Zastanawiam się, czy nie zmienić diety, bo może coś mu szkodzi.. ale zastanawiam się, co jem - śniadanie: bułka z serem i szynką, obiad: potrawy chińskie z ryżem, kolacja: koktajl owocowy (banan, brzoskwinia, kiwi). Śniadania zawsze takie same, kolacji najczęściej nie jem.. a obiady, np. pierogi (gotowe :baffled:), smażona pierś z kurczaka z frytkami, pieczona szynka z mizerią i ziemniaczkami.. Chyba przestanę jeść obiady i będzie po problemie :-D
Kochana przed 7 to tylko Ty potrafisz wyjść, większość z nas wtedy jeszcze w łóżku :-p
Ja póki co tylko śniadanie zjadłam i nadomestosowałam toaletę :-p Gorąco mi!

Dmuchawcu śliczny kapelusik!

reklama
Mnie tez gorąco:sorry2::sorry2::sorry2:

I zgadzam sie z Madzią- przed 7mą wyjśc na dwór tylko Mikoto potrafi:tak::-D
Ja zanim sie z trzema pszczołami zmobilizuję, to akurat południe i największy ukrop. Dzis więc będzie spacer wieczorny:tak:

Kingusia- najważniejsze , ze kapelusik pasuje do sukienki i jest dobry rozmiarowo bo wszystko dostępne w sklepach było za duże.

Ostatnia edycja:
Do góry