Kingusia91
Fanka BB :)
Moje dziecko jest dzisiaj takie ospałe że szok jedna pobudka w nocy (o 1.00) druga o 5 rano, potem jeszcze zasnęła i o 8.30 jak zjadła to poszłyśmy na dwór. Oczywiście szybko zasnęła. Poszłam z nią do teściów, ja wypiłam kawę a Laura zjadła o 11 i od tego czasu cały czas śpi zdążyłam wrócić z nią do domu, zmienić jej pampersa bo się kręciła i cały czas siedzę i mam wrażenie że zaraz się obudzi a ona śpi
Może odsypia za wczoraj bo od 14 do 20 zrobiła sobie tylko półgodzinną drzemkę. No i odwiedził nas wczoraj w końcu przyszły chrzestny Laury, może dlatego nie spała bo miała gości :-)
A mnie znowu męczy alergia
Upał u nas dalej okrutny
Robaczku ale Ci Hubercik ładnie sypia
Smile super że poimprezowałaś wczoraj :-) tylko szkoda że założenie wkładki się nie udało... ja musiałabym wybrać się po jakieś tabletki bo ostatnio mi nie chciał jeszcze wypisać
misianka myślę że synek jest po prostu zdziwiony pojawieniem się brata... poświęć mu trochę czasu a na pewno przyzwyczai się do sytuacji głowa do góry ;-)
Może odsypia za wczoraj bo od 14 do 20 zrobiła sobie tylko półgodzinną drzemkę. No i odwiedził nas wczoraj w końcu przyszły chrzestny Laury, może dlatego nie spała bo miała gości :-)
A mnie znowu męczy alergia
Upał u nas dalej okrutny
Robaczku ale Ci Hubercik ładnie sypia
Smile super że poimprezowałaś wczoraj :-) tylko szkoda że założenie wkładki się nie udało... ja musiałabym wybrać się po jakieś tabletki bo ostatnio mi nie chciał jeszcze wypisać
misianka myślę że synek jest po prostu zdziwiony pojawieniem się brata... poświęć mu trochę czasu a na pewno przyzwyczai się do sytuacji głowa do góry ;-)