Sara -wiem, ze z facetami czasem trudno, ale ja juz psychicznie nastawiam sie, ze zostane w Polsce dluzej...tylko wiem, ze dla Emila bardzo trudna bedzie rozlaka z Tymkiem...i nie wiem gdzie sie podzieje, bo musze byc gdzies gdzie nie ma schodow a cala rodzinka mieszka wysoko...no nic na razie sie tym nie marwie bo juz za duzo na glowie mam
Kingusia -my tez korzystalismy z suszarki internetowej Maly zasypial i wyciszal sie bardzo szyblko. Teraz uzywamy rzadziej bo smaoczek lepiej dziala. Ale zgaralam to sobie nawet na telefon bo latwiej bylo w nocy zastosowac.
Wy juz po chrzcinach w duzej mierze, my planowalismy podczas wyjazdu, ale wszytko juz pokrzyzowane i nawet nie mysle o tym.
Dobranoc
Kingusia -my tez korzystalismy z suszarki internetowej Maly zasypial i wyciszal sie bardzo szyblko. Teraz uzywamy rzadziej bo smaoczek lepiej dziala. Ale zgaralam to sobie nawet na telefon bo latwiej bylo w nocy zastosowac.
Wy juz po chrzcinach w duzej mierze, my planowalismy podczas wyjazdu, ale wszytko juz pokrzyzowane i nawet nie mysle o tym.
Dobranoc