reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Ha wiedziałam, że Mikoto będzie miała córeczkę:)))))

i anula się w końcu doczekała... tak się bała a tu ekspresowa akcja:)))

Dmuchawcu dziękujemy na newsy z rana!!! Spodziewałam się HOTa też od Ciebie:) Trzymam kciuki za jutro (albo nawet dziś:) )

Kingusia
u mnie też dzisiaj nocka przespana, Młody jadł o 24:00 później o 02:20 i o 06:30 wstał:) oby tak dalej! Szkoda, że Twoje plany na dziś nie wypaliły:/

Palin no właśnie też się stresuję przez ten kikutek:/ Franek przez niego nie lubi na brzuszku leżeć. Gratuluję pierwszego buziaka:)))

Mój Pierdziuszek nakarmiony, ale czuję że pieluszka znowu pełna:))))) On jest taki słodki, że nie mogę się napatrzeć...A dzisiaj chcę się wybrać gdzieś do sklepu kupić Pięknemu jego pierwszy prezent na dzień ojca:))) tylko nie chcę Małego brać do CH. Macie jakiś pomysł na pierwszy prezent?:)

reklama
Smile- chce rodzić jutro bo jutro od 7.00-19.00 dyżur w szpitalu ma połozna, z którą rodziłam Zosię. Super kobieta!!! Mnóstwo stresu by mi odeszło gdybym rodziła właśnie z nią:tak:

Cześć Kochane ! tak dawno mnie tu nie było. Korzystając z okazji, że mam chwilkę chciałam napisać coś wiecej ale słyszę, że Tymek się wybudza.
Zostaliśmy Rodzicami najcudniejszego chłopca na świecie 15.06.2013 o godzinie 20 :15
TYMEK 2700gr 49 cm poród sn.
Od wczoraj jesteśmy już w domku :)

Tymek.jpg

Załączniki

• Tymek.jpg
    Tymek.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 41
No to nam się kolejne dziewczyny rozpakowały ;)
Palin - Ewka też ma jeszcze mocno trzymający kikut, bo strasznie grubą pępowinke miała. Z resztą Jędrek też taką miał.
Dmuchawcu - nie dziwię się, że chcesz rodzić z konkretną położną. Ja bez mojej nie urodziłabym Ewy naturalnie i do tego jeszcze bez nacięcia i pęknięcia. Będę tej kobiecie wdzięczna do końca życia :) Zatem trzymam kciuki za te jutrzejsze godziny.

Wyprawa z moimi dziećmi na spacer to prawdziwa operacja logistyczna ;) Jeszcze żeby się Ewie zaczęło w wózku podobać, bo na razie zaliczamy syrenę za syreną. Wczoraj wyszliśmy, ona najedzona, ubierana na śpiocha po kupie, a na dworze...musiałam dwa razy cyca wyciągać. Jędrek za to dzielnie pcha wózek :)
Pozdrawiam i niezmiennie życzę nierozpakowanym szybkich porodów, a mamuśkom przjemnego dnia z dzieciaczkami :)

Melduję się z domku :-) Pierwsza nocka ok - młody zasnął po kąpieli o 20.. obudził się o 23 i o 4. Więc tragedii nie ma :-) O 7 zaliczył jedzenie i śpi dalej, więc mam chwilę dla siebie, ale nie wiem, w co ręce włożyć - moi panowie podczas mojego pobytu w szpitalu raczej nie dbali o porządek :-(

Zrobiłam nowe suwaczki ze zdjęciami moich dzieci i zdjęć nie widać :wściekła/y:

MIKOTKU - gratuluję ogromnie!!!! I strasznie się cieszę!!! Tymbardziej, że obstawiałam dziewczynkę ;-)

ANULA- gratulacje!!! Wspaniale!!!

AŚKA - gratulacje!!!! Wspaniałe wieści!!!

Coraz mnie chyba zapakowanych mam - straciłam już rachubę kto jeszcze... Wiem, że Dmuchawiec i..???

A u nas nocka średnia. Od 23 Lenka spała do 3:30, więc super, ale od 3:30 zaczęły się problemy brzuszkowe i do 7 się biedna męczyła :(. Teraz śpi, ciekawe jak długo pośpi. A u nas ukrop niesamowity. Na górze jest tak gorąco, że ledwo wyrabiamy.

MADZIA - witacie w domku Kochana!!!! Strasznie się cieszę!!!

PALINDROEMA - ja też uwielbiam te cmoki ;-), szczególnie jak się przyssa do ramienia ;-) i zdziwiona, że nic nie leci :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry