reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Ha wiedziałam, że Mikoto będzie miała córeczkę:)))))

i anula się w końcu doczekała... tak się bała a tu ekspresowa akcja:)))

Dmuchawcu dziękujemy na newsy z rana!!! Spodziewałam się HOTa też od Ciebie:) Trzymam kciuki za jutro (albo nawet dziś:) )

Kingusia
u mnie też dzisiaj nocka przespana, Młody jadł o 24:00 później o 02:20 i o 06:30 wstał:) oby tak dalej! Szkoda, że Twoje plany na dziś nie wypaliły:/

Palin no właśnie też się stresuję przez ten kikutek:/ Franek przez niego nie lubi na brzuszku leżeć. Gratuluję pierwszego buziaka:)))

Mój Pierdziuszek nakarmiony, ale czuję że pieluszka znowu pełna:))))) On jest taki słodki, że nie mogę się napatrzeć...A dzisiaj chcę się wybrać gdzieś do sklepu kupić Pięknemu jego pierwszy prezent na dzień ojca:))) tylko nie chcę Małego brać do CH. Macie jakiś pomysł na pierwszy prezent?:)

reklama
Smile- chce rodzić jutro bo jutro od 7.00-19.00 dyżur w szpitalu ma połozna, z którą rodziłam Zosię. Super kobieta!!! Mnóstwo stresu by mi odeszło gdybym rodziła właśnie z nią:tak:

Cześć Kochane ! tak dawno mnie tu nie było. Korzystając z okazji, że mam chwilkę chciałam napisać coś wiecej ale słyszę, że Tymek się wybudza.
Zostaliśmy Rodzicami najcudniejszego chłopca na świecie 15.06.2013 o godzinie 20 :15
TYMEK 2700gr 49 cm poród sn.
Od wczoraj jesteśmy już w domku :)

Tymek.jpg

Załączniki

• Tymek.jpg
    Tymek.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 44
No to nam się kolejne dziewczyny rozpakowały ;)
Palin - Ewka też ma jeszcze mocno trzymający kikut, bo strasznie grubą pępowinke miała. Z resztą Jędrek też taką miał.
Dmuchawcu - nie dziwię się, że chcesz rodzić z konkretną położną. Ja bez mojej nie urodziłabym Ewy naturalnie i do tego jeszcze bez nacięcia i pęknięcia. Będę tej kobiecie wdzięczna do końca życia :) Zatem trzymam kciuki za te jutrzejsze godziny.

Wyprawa z moimi dziećmi na spacer to prawdziwa operacja logistyczna ;) Jeszcze żeby się Ewie zaczęło w wózku podobać, bo na razie zaliczamy syrenę za syreną. Wczoraj wyszliśmy, ona najedzona, ubierana na śpiocha po kupie, a na dworze...musiałam dwa razy cyca wyciągać. Jędrek za to dzielnie pcha wózek :)
Pozdrawiam i niezmiennie życzę nierozpakowanym szybkich porodów, a mamuśkom przjemnego dnia z dzieciaczkami :)

Melduję się z domku :-) Pierwsza nocka ok - młody zasnął po kąpieli o 20.. obudził się o 23 i o 4. Więc tragedii nie ma :-) O 7 zaliczył jedzenie i śpi dalej, więc mam chwilę dla siebie, ale nie wiem, w co ręce włożyć - moi panowie podczas mojego pobytu w szpitalu raczej nie dbali o porządek :-(

Zrobiłam nowe suwaczki ze zdjęciami moich dzieci i zdjęć nie widać :wściekła/y:

MIKOTKU - gratuluję ogromnie!!!! I strasznie się cieszę!!! Tymbardziej, że obstawiałam dziewczynkę ;-)

ANULA- gratulacje!!! Wspaniale!!!

AŚKA - gratulacje!!!! Wspaniałe wieści!!!

Coraz mnie chyba zapakowanych mam - straciłam już rachubę kto jeszcze... Wiem, że Dmuchawiec i..???

A u nas nocka średnia. Od 23 Lenka spała do 3:30, więc super, ale od 3:30 zaczęły się problemy brzuszkowe i do 7 się biedna męczyła :(. Teraz śpi, ciekawe jak długo pośpi. A u nas ukrop niesamowity. Na górze jest tak gorąco, że ledwo wyrabiamy.

MADZIA - witacie w domku Kochana!!!! Strasznie się cieszę!!!

PALINDROEMA - ja też uwielbiam te cmoki ;-), szczególnie jak się przyssa do ramienia ;-) i zdziwiona, że nic nie leci :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry