reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

motyleksw - mam te normy podane na wynikach, ale tutaj jest, że 1-2 tydzień ciąży - 50-500, więc dlatego nic nie rozumiem :/ Bo ja mam 320,5mlU/ml, i według mnie licząc od okresu to zaczęłam 5 tydzień. I naprawdę nie wiem czy ja miałam beta HCG czy HCG :( :( Tutaj na tym wyniku nie jest napisane. W ogóle myślałam, że jest tylko beta HCG, że nie ma samego HCG. Teraz to całkiem nic nie wiem :( Ale ja ciemna jestem w tych sprawach!

A mi się właśnie marzy placek po węgiersku mojej mamy :)) Ale kaszankę też bym zjadła :)

reklama
Czesc Kobietki :-) Jakis czas temu dowiedzialam sie, ze zostane czerwcowa mama i postanowilam do Was dolaczyc :tak: Bylam na jednej wizycie u gina, nastepna mam 12.11 i pewnie wtedy beda mi robic jakies badania i dostane MutterPass :-) Nie moge sie doczekac :-)

Wazne ze beta jest dodatnia!! Przestan sie stresowac i wnikac tak w te wyniki, dokladny wiek ciazy okresli ci gin na usg! Ciesz sie swoim stanem, a nie rozmyslaj i denerwuj bo to maluszkowi nie sluzy :tak:

Chyba tak Kochana :). 10 tydzień się właśnie zaczął. Marzę już o skończeniu tego magicznego 12 :)
No to grratuluje 3miesiąca ;) Ja chyba jutro zaczynam:)

Dzień dobry późnym popołudniem :)
Od 2-3 dni powrót mdłości na nowo. Katastrofa :D Leci 5 tydzień wymiotów.

I panie kochane, pisały Panie, że mają brzuszki, to może któraś wstawi? <3
Mojego jeszcze nie widać, ale jak go wywali to wstawię od razu :D

ailatan na wynikach badań nie masz podanych norm?
Jeśli jest beta HCG to jest od zapłodnienia, a jak samo HCG to od ostatniej miesiączki.
Przynajmniej tak mi tłumaczyli ;)
Wydaje mi się ze mi wywalilo brzucha ale ja juz miałam wielki przed ciążą :crazy: wiecej tłuszczu niz ciązowego

Czesc Kobietki :-) Jakis czas temu dowiedzialam sie, ze zostane czerwcowa mama i postanowilam do Was dolaczyc :tak: Bylam na jednej wizycie u gina, nastepna mam 12.11 i pewnie wtedy beda mi robic jakies badania i dostane MutterPass :-) Nie moge sie doczekac :-)
gratuluje i witaj :)
Co do wyliczenia terminu porodu to na tej stronie powinno sie udac :tak:

Przydatne narzędzia | Ciąża | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
Mnie wyliczylo termin taki sam jak gin powiedzial :tak:
Fajna stronka. Mi też na niej wychodzi tak jak jest

Super, ze sie sprawdzila ta stronka :-) Dziewczyny, powiedzcie mi czy Wy wymiotujecie? :eek: Ja mam nudnosci przez cala noc do samego rana, a nawet do poludnia, ale ostatniej nocy zjadlam ok.02:00 dwie kanapki i te nudnosci zniknely :-D Nie wiem czy to ma byc metoda i jak juz to czy dobra???? :eek:

PS. Mozecie pisac Lazurek bedzie wygodniej ;-)

reklama
Do góry