reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
A czy Wy też tak macie, że się często budzicie w nocy? Ja ostatnio codziennie, dziś ok 4:00, pokręciłam się, usnęłam, po 5:00 się obudziłam znowu i do 6:00 leżałam, bo mój chłopak o 6:00 wstawał do pracy. Na 7:00 nastawiłam budzik, żeby pojechać na tą betę, jak zadzwonił to wstać nie mogłam :/

Ja właśnie zrobiłam sobie do jedzonka smażoną kaszankę z cebulką i zeżarłam wszystko (mało co talerza nie wylizałam) :-D

Dziewczyny czy to normalne, że czasem kłują jajniki raz z jednej strony raz z drugiej??? Mnie od wczoraj tak pokłuwa z lewej strony ...

ailatan kazde labolatorium ma inne wyznaczniki tyg ciazy wiec nie sugeruj sie tymi co sa na internecie, masz ladna bete, sa dziewczyny ktore mialy 100 i jest wszystko ok, co do budzenia sie w nocy to do 6 tyg mialam straszny z tym problem, przebudzalam sie pare razy i pozniej nie moglam zasnac, juz to naszczescie minelo :)

Isis gdzies wyczytalam ze jajniki w ciazy nie pracuja tylko czujesz wiezadla bo ci sie rozciagaja, ale ile w tym prawdy jest to nie wiem... mnie tez czesto kluje, ale nie stresuje sie tym wazne aby sam brzuch nie bolal w sumie do tych kluc sie juz przyzwyczailam ;)

Dzień dobry późnym popołudniem :)
Od 2-3 dni powrót mdłości na nowo. Katastrofa :D Leci 5 tydzień wymiotów.

I panie kochane, pisały Panie, że mają brzuszki, to może któraś wstawi? <3
Mojego jeszcze nie widać, ale jak go wywali to wstawię od razu :D

ailatan na wynikach badań nie masz podanych norm?
Jeśli jest beta HCG to jest od zapłodnienia, a jak samo HCG to od ostatniej miesiączki.
Przynajmniej tak mi tłumaczyli ;)

reklama
Isis - dzisiaj Ty znów wyjechałaś z kaszanką :), a ja mam dalej taką ochotę na nią ;(. Tylko nigdzie tu jej nie ma. Mój M. kupił mi ostatnio, usmażyłam na patelni, ale była niedobra i ... psu dałam :). A marzy mi się taka pyszniutka, gorąca z grilla... mniam...

motylek - może jutro wstawię, jak mój M. wróci o jakiejś przyzwoitej porze do domu i zechce mi jakieś zdjęcie pstryknąć :)

Do góry