reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Anilku- uważaj dziś na policjantów;-):-D Dobrze, że pichota dzici zaprowadziłaś, a nie samochodem. Lepiej nie kusić losu:-D:-D:-D

Gosiak- dzięki- dziłaeczka naprawdę jest super:tak:Tylko zapuszczona i zaniedbana strasznie. Ale cena też była jak za zaniedbaną. Damy sobie z nią radę.

Już 10ta:szok: Biorę się za robotę!

reklama
MatkaEwa - powiem Ci, ze jak przeczytalam to zbladlam i w sumie moglabym sie nie zgodzic , ale niech robia co moga :tak:

Zazdroszcze, ze macie jeszcze co sprzatac. Ja wczoraj na kolanach z odkurzaczem latalam :-D i podlogi szorowalam.
Dzis nam wypada termin z OM wiec jest nadzieja....wiem wiem szukam swiatelka w tunelu, choc to raczej Tymek powinien go szukac :-D
Lece dzialac z obiadem

MatkaEwa - Na suwaczku czyli 7.06 byl z USG, robionego w 12 tyg, czyli myslisz, ze moge byc jeszcze dobrej mysli ??? na dzis wypada mi moj wlasny z OM.

Dzien doberek :) Tolinka w przedszkolu - ja dziś byłam tam atrakcją :p właśnie kończę trzecią drożdżóweczkę z wiśnią :D Lolinek się dziś wybitnie wierci tzn rozpycha, i twardnieje mi coś brzuch ehhhh może wreszcie zechce opuścić moją macicę ...
wybaczcie ale jakoś nie mam dziś weny do pisania - wizja przeterminowania jakoś mnie do niczego nie zachęca ... Idę zrobic naleśniki puki jeszcze mam siłę ... Miłego dnia !!

Hej kobietki. Nie nadrobię was... :no:

Moje dziewczyny są cudowne i zabierają mi cały czas jaki mam. Opieka nad bliźniakami wcale nie jest taka zła. Od wtorku 04.06 są ze mną obie cały czas i radzimy sobie jakoś. Jak mi się uda to wrzucę fotkę. Na razie moje skarby ślą buziaki dla ecioć!

Marcysiowa - super, ze jestescie juz wszystkie w domku i ze tak dobrze radzicie sobie :tak:
Anula - ale smaka na drozdzowke mi zrobilas...i co ja mam teraz poczac jak tu nie ma:-( normlany slinotok mi sie wlaczyl!

Strasznie mały ruch tu dzisiaj:tak:

Marcysiowa- wspaniale, że sobie radzicie. Czekamy na zdjęcie!!:tak:
Ja póki co zdążyłam umyc okno we wspominanym pokoju i ubrac się na zakupy.

Po powrocie plan jest nastepujący:
1) wstawiam rosołek
2) myję okno w kuchni i namaczam firanki
3) układam w szafie
4) szoruję terakotę w korytarzu
5) pastuję terakote w korytarzu sidoluxem

Będę baaardzo szczęśliwa jak uda mi się to wszystko zrobić:tak: na więcej nie licze bo to mało realne.
Lecę zobaczyć po ile dziś czereśnie, no i zakupić arbuza:tak:

Miłego dnia!!!!!!!!

reklama
Hej!
A ja spałam... :zawstydzona/y: Wypiłam kawę, ułożyłam na chwilę swe jędrne, zgrabne, pozbawione opuchlizn ciało na kanapie i zasnęłam na godzinkę... :sorry: To pewnie przez tę nockę, chyba z 5 razy szłam do toalety, a potem z rana godzinny spacer. Wstałam, powiesiłam pranie, wstawiłam drugie i zabieram się za porządki. Potem naleśniczki z truskawkami i mascarpone na obiadek i muszę lecieć do miasta wymienić koszulę, bo kupiłam ślubnemu na imieniny, ale ciut za mała... Hm... :baffled: Potem dziecię odebrać ze szkoły- znów się będę kulać. Ło matko....

Dmuchawcu: ruch mały, bo coraz mniej nas dwupaków, a te rozpakowane nie mają czasu... A dwupaki sprzątają, sprzątają, sprzątają... ;-)Aha!wyczytałam, że arbuz i czereśnie też moczopędnie działają. No cóż natura sama domaga się tego, czego potrzebuje.

Jutro rano jadę do szpitala na KTG. Pani doktor w razie czego kazała mi być na czczo. Ale sama mówiła, ze tylko w razie czego... A może wiecie: mam skierowanie do szpitala na KTG, to muszę na IP czy walę prosto na oddział? Bo zapomniałam zapytać. :confused:

I wiecie co? Wczoraj mały wypchnął tak (chyba) nóżkę, że wyczułam takie małe kuleczki- pewnie paluszki. SZOK!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry