reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Natis myślę, że jak będziesz dokarmiała Lenkę, to szybko nadrobi wagę
Bisous04.gif
Rada lekarza - odnośnie dbania o soiebie i wysypiana się - na wagę złota, ale jak to pogodzić?

Marys i ja dzisiaj nie do życia
mdlejepf8.gif
Duszno, parno - pogoda robi swoje - ja mimo kawki ciśnienie mam 100/50. Lubię jak słonko przygrzewa, ale nie jak jest taka duchota
mort-de-chaud-987712.gif

Dmuchawcu możesz być z siebie dumna - wysprzatałaś, zakupy zrobiłaś, kącik dla Helenki - ślicznie urządziłaś! I jak czyściutko u Ciebie!

Palindromea mocno trzymam kciuki! Czekamy na wieści!

Isis
super, że już jesteście w domu i że tak szybko wracasz do sił!

Ja też już po wizycie - KTG bez skurczy, skierowanie mam na przyszły wtorek - także jeszcze kilka dni mam w zanadrzu. Dzień w sumie udany, bo zrobiłam to, co planowałam:
1. Kuchnia i łazienka wysprzątane
2. Pranie zrobione
3. Ciuszki wyprasowane
4. Skompletowne i popakowane ubranka dla Maluszka do szpitala - w jednorazówki, żeby łatwiej było,
5. Zakupy spożywcze zrobione. Nigdzie już nie mogłam dostać truskawek - wszystko wykupione, czereśnie po 22 zł, także przytargałam ogromnego arbuza
sliniak_2.gif

Ja już w piżamie i latam tak od okna do okna, bo co chwilę grzmi, błyska się, a w domu duszno - Nika z tego miejsc ogłszam wszem i wobec, że zazdroszczę Ci klimatyzacji w domu
wink333ix8.gif
Popadało trochę i teraz juz przyjemniej na dworze.

Dziewczyny ze Śląka- właśnie czytałam o nawałnicy, która tam przeszła - gdzieś blisko Was?

reklama
hehe no bo pisała,ze taki wieeelki ;)
szczerze to sie bałam, ze nie da rady właśnei bo oan niewielka wzrostem. Ale taka waga akurat ;)

Własnie ja tez nie jestem specem od mm, Krzyska karmiłam do poltora roku niemal. PO roku troche mm mu wciskałam (Nestle) ale nie przepdał. POtem juz przeszedl na kaszki z bobovity wiec wogole nie mam doswiadczenia z mm. Dlatego teraz czuje sie jakby to było moje pierwsze dziecko. Łatwiej karmi sie cycem.
Nieraz mam taki odruch zeby jej pierś podac, serio hehe ;)
Boje sie ze cos zrobie źle, ze zbyt mało je.
Wypija 60ml co 3 godziny mniej wiecej.

Palin jeszcze raz serdeczne gratulacje! Nareszcie sie doczekałaś, po tych wszystkich przyspieszaczach!

Anielek mówiłam, że Twój sen być możę okaże się proroczy
Invision-Board-France-163.gif
Ciekawe, która dzisiaj Ci się przyśni
10.gif

Xez
super czytać takie wieści - dotracie się wymaga czasu, a w Was jest tyle ciepła i miłości, że dacie radę!

Palin - raz jeszcze GRATULACJE!!!! Alez sie ciesze pd razu humor sie poprawil:-D

Maz wrocil i tez mnie troche udobruchal bo sam widzial , ze jestem nie do zycia dzis :tak: i jak to powiedzial on obstawia na 13 czerwca. 13-tka od dluzszego czasu za nim "!chodzi" wiec oby mial racje. W sumie jesli jutrzejszy masaz na cos wplynie to powinno sie zaczac 24-48 godzin po .
Zycze Wam milego wieczoru

Gosiak - oj oby masaż okazał się skuteczny
Mikoto - pracusiu Ty nasz, czy w Twoim ciele jest jedna duszyczka czy kilka ? siądź kobieto i odpocznij !
Xez - co do mieszania mleczka - to zależy od Ciebie, My jak zmienialiśmy na np "starsze" to było hmm tak : powiedzmy 3:1 przez dwa dni, 2:2 tez dwa dni, 1:3 następne dwa :) i już później to zmienione :)
Palin - ogromne gratulacje !!!!!! faktycznie szybciutko Ci poszło jak na pierwszy poród :) Pochwal Ara - na pewno to jego zasługa :p
A i ja zamawiam sen u Anilek :) Może nie przestraszysz się z krzykiem jak Ci się kochana przyśnię, ale proszę !!! :p Coś mnie ćmiło ale wzięłam prysznic i przeszło ;( Na noc zażyję nospę co by nie wywołać wilka z lasu :) poza tym dziś jak się "ogarniałam" to pocięłam się jak nigdy i aż wstyd taka pozażynana jechac na IP jakby co :p Ale powiem Wam, że przydałoby mi się jutro urodzić bo ma nie być ciepłej wody u mnie od jutra rana do środy rana :p Luka weźmie zimny prysznic bo lubi, Tosi się wodę zagrzeje, ale jak ja przeżyję bez ciepłego prysznica ??:(
Hmm ciekawe jaka będzie jutro pogoda ... dziś było pięknie gorąco, lekki wiaterek a na koniec dnia mega burza z gradem :O ehhh
Dobrej nocy kobietki :)
A zażyłam w południe zyrtec, Luka dokupił mi sinupred i zatoki bardzo nie bolą huuuuraaaaa !!

Palindromea wielkie wielkie gratulucje!!!! Ależ się cieszę!!!! Super! I chyba szybko poszło, co???

Xez mója Lenka podobnie wypija, a dziewczyny są w bardzo zbliżonym wieku. A mam pytanie - czemu mieszacie mleka?

Co do nawałnicy to u mnie była zwykła burza, choć od piorunow to niebo ciągle świeciło. Ale darek mówił, że w katowicach było takie gradobicie, że ratował swoje auto ;-)

reklama
Do góry