reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Natis myślę, że jak będziesz dokarmiała Lenkę, to szybko nadrobi wagę
Bisous04.gif
Rada lekarza - odnośnie dbania o soiebie i wysypiana się - na wagę złota, ale jak to pogodzić?

Marys i ja dzisiaj nie do życia
mdlejepf8.gif
Duszno, parno - pogoda robi swoje - ja mimo kawki ciśnienie mam 100/50. Lubię jak słonko przygrzewa, ale nie jak jest taka duchota
mort-de-chaud-987712.gif

Dmuchawcu możesz być z siebie dumna - wysprzatałaś, zakupy zrobiłaś, kącik dla Helenki - ślicznie urządziłaś! I jak czyściutko u Ciebie!

Palindromea mocno trzymam kciuki! Czekamy na wieści!

Isis
super, że już jesteście w domu i że tak szybko wracasz do sił!

Ja też już po wizycie - KTG bez skurczy, skierowanie mam na przyszły wtorek - także jeszcze kilka dni mam w zanadrzu. Dzień w sumie udany, bo zrobiłam to, co planowałam:
1. Kuchnia i łazienka wysprzątane
2. Pranie zrobione
3. Ciuszki wyprasowane
4. Skompletowne i popakowane ubranka dla Maluszka do szpitala - w jednorazówki, żeby łatwiej było,
5. Zakupy spożywcze zrobione. Nigdzie już nie mogłam dostać truskawek - wszystko wykupione, czereśnie po 22 zł, także przytargałam ogromnego arbuza
sliniak_2.gif

Ja już w piżamie i latam tak od okna do okna, bo co chwilę grzmi, błyska się, a w domu duszno - Nika z tego miejsc ogłszam wszem i wobec, że zazdroszczę Ci klimatyzacji w domu
wink333ix8.gif
Popadało trochę i teraz juz przyjemniej na dworze.

Dziewczyny ze Śląka- właśnie czytałam o nawałnicy, która tam przeszła - gdzieś blisko Was?

reklama
hehe no bo pisała,ze taki wieeelki ;)
szczerze to sie bałam, ze nie da rady właśnei bo oan niewielka wzrostem. Ale taka waga akurat ;)

Własnie ja tez nie jestem specem od mm, Krzyska karmiłam do poltora roku niemal. PO roku troche mm mu wciskałam (Nestle) ale nie przepdał. POtem juz przeszedl na kaszki z bobovity wiec wogole nie mam doswiadczenia z mm. Dlatego teraz czuje sie jakby to było moje pierwsze dziecko. Łatwiej karmi sie cycem.
Nieraz mam taki odruch zeby jej pierś podac, serio hehe ;)
Boje sie ze cos zrobie źle, ze zbyt mało je.
Wypija 60ml co 3 godziny mniej wiecej.

Palin jeszcze raz serdeczne gratulacje! Nareszcie sie doczekałaś, po tych wszystkich przyspieszaczach!

Anielek mówiłam, że Twój sen być możę okaże się proroczy
Invision-Board-France-163.gif
Ciekawe, która dzisiaj Ci się przyśni
10.gif

Xez
super czytać takie wieści - dotracie się wymaga czasu, a w Was jest tyle ciepła i miłości, że dacie radę!

Palin - raz jeszcze GRATULACJE!!!! Alez sie ciesze pd razu humor sie poprawil:-D

Maz wrocil i tez mnie troche udobruchal bo sam widzial , ze jestem nie do zycia dzis :tak: i jak to powiedzial on obstawia na 13 czerwca. 13-tka od dluzszego czasu za nim "!chodzi" wiec oby mial racje. W sumie jesli jutrzejszy masaz na cos wplynie to powinno sie zaczac 24-48 godzin po .
Zycze Wam milego wieczoru

Gosiak - oj oby masaż okazał się skuteczny
Mikoto - pracusiu Ty nasz, czy w Twoim ciele jest jedna duszyczka czy kilka ? siądź kobieto i odpocznij !
Xez - co do mieszania mleczka - to zależy od Ciebie, My jak zmienialiśmy na np "starsze" to było hmm tak : powiedzmy 3:1 przez dwa dni, 2:2 tez dwa dni, 1:3 następne dwa :) i już później to zmienione :)
Palin - ogromne gratulacje !!!!!! faktycznie szybciutko Ci poszło jak na pierwszy poród :) Pochwal Ara - na pewno to jego zasługa :p
A i ja zamawiam sen u Anilek :) Może nie przestraszysz się z krzykiem jak Ci się kochana przyśnię, ale proszę !!! :p Coś mnie ćmiło ale wzięłam prysznic i przeszło ;( Na noc zażyję nospę co by nie wywołać wilka z lasu :) poza tym dziś jak się "ogarniałam" to pocięłam się jak nigdy i aż wstyd taka pozażynana jechac na IP jakby co :p Ale powiem Wam, że przydałoby mi się jutro urodzić bo ma nie być ciepłej wody u mnie od jutra rana do środy rana :p Luka weźmie zimny prysznic bo lubi, Tosi się wodę zagrzeje, ale jak ja przeżyję bez ciepłego prysznica ??:(
Hmm ciekawe jaka będzie jutro pogoda ... dziś było pięknie gorąco, lekki wiaterek a na koniec dnia mega burza z gradem :O ehhh
Dobrej nocy kobietki :)
A zażyłam w południe zyrtec, Luka dokupił mi sinupred i zatoki bardzo nie bolą huuuuraaaaa !!

Palindromea wielkie wielkie gratulucje!!!! Ależ się cieszę!!!! Super! I chyba szybko poszło, co???

Xez mója Lenka podobnie wypija, a dziewczyny są w bardzo zbliżonym wieku. A mam pytanie - czemu mieszacie mleka?

Co do nawałnicy to u mnie była zwykła burza, choć od piorunow to niebo ciągle świeciło. Ale darek mówił, że w katowicach było takie gradobicie, że ratował swoje auto ;-)

reklama
Do góry