reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Fioletowa-mnie też tak męczyli 2 dni w potwornych skurczach sztucznie wywoływanych i wkoncu mnie pocieli, wiec teraz też bym wolała od razu pójść i żeby była cc zaplanowana, ale nie wiem co na to mój gin..bo na pierwszej wizycie u nowego lekarza, nie będe od razu o porodzie rozmawiać.

reklama
jasne
mi przed ciażą ortopeda mówił że mój kręgosłup jest wskazaniem, pójdę do niego pewnie w 6-7 miesiącu i poproszę o papierek, bo ja sie na drugi taki cyrk nie piszę, nie dość że 10 dni po terminie, to jeszcze dwa dni
a u mnie gin na porodówce pierwsze co spytał to ile mam wzrostu, a po wszystkim z tekstem że on przypuszczał, że ja nie urodzę i będzie trzeba robić cc
wzrost mi się od tego czasu nie zmienił, więc warunki pewnie też nie

Sandy40 - dzięki zapytam o to w aptece :) w dzień jest ok, ale wieczór przychodzi i nos zapchany ;/

Dmuchawiec -ja robiłam w sumie 5 testów, od piątku do wczoraj :D I te cztery były blade, a ta wczorajsza to już nie da się ukryć, 2 ciemne krechy :) Jutro idę na betę, w sumie to tylko mam nadzieję formalność :)

A dziś rano kupiłam Femibion Natal 1, lekarz mi wczoraj podał nazwę, żebym kupiła :) Bierzecie coś takiego?

Co do cytryny, to non stop piję herbatkę z cytryną :) I to do tego stopnia, że jedna cytryna starcza mi na 3 herbaty :D Coś w tym jest : Ale jak narazie nie mam żadnych większych mdłości. Za to piersi są strasznie wrażliwe i bolą ;/

Babeczki umieram. U mnie w biurowcu remont i nad głowami mi wiercą, kują, tną metal i wynoszą azbest. Os "zapachu" nie dość że mnie mocno mdli to jeszcze głowa boli, mam kaszel i nerwa strasznego. Nie wiem jak ja wytrzymam do poniedziałku! Muszę od lekarza wydębić zwolnienie bo się wykończę! Już nie mówię o toksyczności azbestu! Jest u nas tak głośno, że rozmawiać przez telefon się nie da.

Dmuchawiec muszę Twojego patentu spróbować :-) Mi pomaga jeszcze picie coli ale to na krótko, no i tylko landrynki mnie ratują ale ileż można tch cukierków jeść ...

Marcysiowa
współczuję, leć do gina po L4 i olej system, ciężarna nie może pracować w szkodliwych warunkach ;-)

Ja się zrobiłam już głodna więc muszę coś zaraz na ruszta wrzucić :-)

A co do cesarek to ja też miałam ale nieplanowaną (zanik tętna dziecka był), potem miałam operację na endometriozę w 2010 roku - znowu krojenie po bliźnie po cesarce, a teraz to nie wiem, gin mi mówi że raczej cc, bo mam wadę kręgosłupa i wzroku ...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

BYlam wczoraj u gina, jestem w 5tc :) Ale to jeszcze oczywiscie za wczesnie i nic nie widac:( Wybiore sie za 2tygodnie, jak bedzie serduszko to zrobie sobie suwaczek, smigne zaraz na L4 i dolącze do Was na stałe:D

Pozdrowionka!

Do góry