reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Nie odpisze wam wszystkim bo to niemozliwe. Taka produkcja.

Dzieciaczki przecudowne - gratulacje!!

Kingusia mam nadzieje ze poszlas do lekarza. Nadcisnienie jest niebezpieczne.

Anilek ja nie planuje nic dawac lekarzom/poloznym.

U mnie cisza wiec czekam dalej.

reklama
Pranie wyprane, zaraz zwijam się na zakupy. Też mam tak, że przez te codzienne skurcze, staram się mieć wszystko przygotowane, w razie szpitala. Tylko córka uparta ;) Dokładnie za tydzień mam termin, więc jeszcze ma czas, ale te straszaki sprawiają, że takie napięcie mnie męczy.
Co do położnych to mój mąż się zatroszczył o jakieś słodkości dla nich i pielęgniarek z położnictwa :)

MatkaEwa- i jakie macie pomysły na Dzień Dziecka? Chetnie wymysliłabym pszczołom coś fajnego, ale jakoś pomysłów mi brak. Daniel od rana do nocy będzie na działce bo jest taka potrzeba- rozebrali kawałek dachu nad jednym z budynków i chcą go naprawiać- nie można z tym czekac bo jak sie rozpada to będzie klops. Samochodu tez nie mam z tego względu więc odpadają wycieczki na basen itp.Musze wykazać się pomysłowością:confused::nerd:

Marcysiowa- zastanowił mnie tekst pod twoim suwaczkiem- to jak to w końcu jest? Ja juz skończyłam 36tydzień czy dopiero leci bo juz zgłupiałam:baffled: Byłam pewna, że mam 36skończony, a Ty 37. Wytrwałe te Twoje dziewczyny!

Dmuchawiec jak na suwaczku masz napisane "37 tygodni ciąży" to znaczy że dzisiaj masz ostatni dzień z 37tc a jutro będzie już leciał 38tc czyli będzie 37tc i 1 dzień. U Ciebie dzisiaj jest, że masz skończonych 36tygodni i jesteś w 2 dniu 37tygodnia.

Dmuchawcu - narazie padają propozycje , głównie od Wojtka :tak: i typu : obiad w mc donalds , wycieczka do sklepu i spełnianie zachcianek , jeszcze rzucił hasło pt " Jutro dzieci żądzą " ( cokolwiek to znaczy , jakoś nie wzbudza mojego entuzjazmu :-D ) . Ja myślę o wyprawie w jakieś fajne miejsce . Niedaleko nas jest taka restauracja w starym zamku albo ogród botaniczny . Ale wiadomo jak to dorastające dzieciaki pomysły pewnie będą miały zupełnie inne mury-warowni.jpg

Załączniki

• mury-warowni.jpg
    mury-warowni.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 48
Hej dziewczynki!

Anusia jesteś mistrzynią!! Super, że tak szybko Ci poszło a Sebastianek jest śliczny!!! :-)
Ona trzymam kciuki za szybką akcję porodową!! &&
Kingusia mam nadzieję, że pojechałaś do lekarza z tym ciśnieniem... :tak:
Kari jeszcze troszeczkę...

Ja u mamy z Marcelem. Jak dobrze , że już jutro czerwiec... mogę się rozpakowywać ;-)
Moja mama mówi, że jutro urodzę. W sumie ma dobrą intuicję, ale żeby aż tak... zobaczymy ;-):tak:

edit: Gabi też jest cudowna! taki mały aniołeczek!! :-)

Dzień dobry kochane !
Morenka - Gabi przecudna :)
Anusia - no no szacun wielki !! Sebastianek przeuroczy :p
Palin - jak tam ??
Ona - Kciuki zaciśnięte z całej siły, wypychał bąbelka na świat :)
Kari - głowa do góry, dasz radę :)

A u mnie skurcze co ok 8 minut, zaczynają się bolesne, przed chwilą pożegnałam się z czopem ... więc może to rozwarcie jeszcze bardziej postępuję. Zaczynam się powoli szykować jakby co, i byc może za niedługo wybiorę się na IP, mam nadzieję, że mi nie przejdzie ehhh. Miłego dnia !!

Anusia gratulacje, Sebastian super chlopak:-) no i caly czas bylas z nami. Naladowalas mnie pozytywnie, ze jednak mozna sn i byc w formie:-)

Kari nie stresuje sie tak, mi sie wydaje, ze to chce szybkiego porodu moze miec wrecz odwrotny efekt. Urodzisz, wiecznie nie bedzie mieszkal w brzuszku:-)

Robaczek ja mam z usg na 9 z okresu na 10, moze urodzimy jakos razem:-)

Ona kciuki trzymam za was!!!

Ja dzis w nocy obudzilam sie z takim bolem migrenowym!!! Bralam paracetamol, smarowalam skronie i czolo amolem i okrecalam glowe szalikiem ale i tak nada boli. Do tego dzis znow brzuch sie napina i tak sobie mysle, ze jak dzis zaczne rodzic to glowa mi peknie bo przy migrenie to kazdy ruch sprawia pulsujacy bol.

Anula to kciukasy za was!!! Teraz juz musi byc do przodu:-)

Gosiak u mniento bylo tak ze druga corka miala 4370kg i teraz panikowalam i zrobili mi w 36 tyg.usg na ktorym natan mial juz 3455, wiec sporo. Powiedzieli, ze pewnie bedze jak gaja ale ze do 4500 to dam rade... Dla mnie idiotyzm bo naprawde bylo ciezko z gaja ale co zrobie??? Musze dac rade, dlatego liczylam, ze chociaz tydzien wczesniej urodze bo zawsze to troche mniejsze dziecko:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry