ehhh dzień dobry dziewczynki - ja dziś humor jak ta pogoda za oknem, a dodam że leje i jest zimno i w ogóle. Tosia u mojej mamy, mama miała wczoraj zły humor i warczała na wszystkich, prawie się pokłóciłyśmy i głupio mi było Tolinkę zostawiać ale .... Wracając miałam silne skurcze co ok 5 - 7 minut, więc stwierdziliśmy, że zahaczamy o dom się przebrać tylko i jedziemy, no i jak weszłam do domu i się położyłam to co ?? przeszło :/ jakaś masakra normalnie !! do tego Lukę próbowałam przekonać i usłyszałam " a jak mu zrobię krzywdę ? Tobie nie byłoby miło jakby ktoś Ci tak pukał " i pokochane ....
Idę zjeśc jakieś śniadanie i czekam na dalszy rozwój akcji - ja chcę wreszcie urodzić ! wiem mam jeszcze trochę czasu,ale uwierzcie te skurcze od niedzielnej nocy mnie już męczą, niecierpliwią, wkurzają ... :/
Idę bo smęcę ehhh miłego dnia
Idę zjeśc jakieś śniadanie i czekam na dalszy rozwój akcji - ja chcę wreszcie urodzić ! wiem mam jeszcze trochę czasu,ale uwierzcie te skurcze od niedzielnej nocy mnie już męczą, niecierpliwią, wkurzają ... :/
Idę bo smęcę ehhh miłego dnia