reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

MatkaEwa mnie najlepiej spi sie jak pada - a posty bywały bardziej "ruchawe"
content-saute.gif

Kingusia rzeczywiście gabarytowo podobne dziołchy jesteśmy http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSbimba.gif A może zmierz ciśnienie u sąsiadki?

U nas juz leje, ciemno się zrobiło i nawet nie chce mi się piżamy zdjąć.

reklama
Kingusia- no właśnie z Ewą nie jest żle, przez dzień nie marudzi ale dziś w nocy popłakiwała przez 3h ale wiem że niedługo takie wstawanie będzie normą więc nie narzekam:-D
A co do pomiaru to zrób conajmniej 2 w odstępie 15 min. i po odpoczynku no i oczywiście się nie denerwój, u Ciebie to gestozy na pewno nie ma musiał by być jeszcze białkomocz i duże obrzęki a sądząc po Twoich 10 kg+ to ich nie ma

mikoto- mamy takie panele (drogie dziady były) że na całej długości mają takie maleńkie rowki jak drewno i tam wchodzi dużo brudu,a że są jasne to po paru miesiącach robią się szare jak się przyglądasz (zwłaszcza tam gdzie mop przejeżdża je nie wzdłuż tylko wszerz) mąż tego nie zauważa ale faceci...... robić mu się z tym podrostu nie chce

matkaEwa- a tym pomiarem terminu porodu z usg to jest wiarygodny ( i najdokładniejszy) ale tylko do 10 tc. później mówi jedynie czy dziecko duże czy małe, czy się harmonijnie rozwija, u mnie tez rozbieżności z róznych badań na 3-4 tygodnie by wyszły, najpierw kolos a teraz raczej drobne dziecko

Mikoto - ano już tuż tuż, 11 dni. Ale jak idę to każdy oczy wybałusza i pyta "jeszcze?" A co ja mogę? Żadnego wskazania do cc nie ma - pozostaje tylko czekać... :confused2:
Wojsko "ludzko świadome i wyrozumiałe" - ubaw po pachy. Gdyby to była inna jednostka, to pewnie dostałby przydział tylko n a"jesienny" poligon, ale nie w tej. Jedynie co to Aro dostanie 5 dni okolicznościowego, ale pewnie ze 2 zejdzie na przejazd. Do 3.06 tam jest jakiś PKS, którym byłoby szybciej (dlatego tak mi i Mikołajowi wyznacza termin).

Też miałam iść do kościoła, ale tylko na procesję wyjdę. Z okna będę widziała jak ruszają. No i u nas jak u Jullix - jak w naszym kościele się procesja skończy to z upału nie zostaje nic i przychodzi deszcz (i główna procesja w mieście jest "na mokro").

Czy Wy też macie problem z wchodzeniem na 1759 stronę tego tematu? Ile razy próbuję, wyskakuje mi ostrzeżenie, ze jet tam wirus i blokuje się dostęp (na inne strony i tematy nie mam problemu).

Dzika Ewa przystosowuje Cię do wstawania do Niny ;-) uświadomiłaś mi że białko w moczu to ja ostatnio miałam jak miesiąc temu robiłam badania. Obrzęków nie mam.
Palin ja chyba niestety będę musiała odpuścić sobie dzisiaj kościół... a co do wejścia na poprzednią stronę to ja nie mam takiego problemu

Palin nie mam problemu z tą stroną. To kościół masz blisko, jak procesja pod oknem. Ja musze samochodem jechać. Ale sama się nie wybieram, a teraz na dodatek leje.

A no kościół mam blisko. W ogóle ta dzielniczka jest taka trochę odcięta od reszty miasta, więc wszystko tu mamy "swoje": sklepy spożywcze, aptekę, pocztę, kościół, przedszkole (nawet 2, a od września 3), szkołę podstawową, dentystę, mieszka tu też kilku lekarzy i policjantów - a że prawie wszyscy się znają, zawsze można się zwrócić o pomoc. Mogła by funkcjonować oddzielne od miasta :happy:

reklama
Katka to chociaż się zaciągnij aromatem kawki
szczerzyzebek.gif
Ja do końca 5. miesiąca nawet wąchać nie mogłam, tak mnie mdłości męczyły, a teraz piję, nie każdego dnia, ale filiżanka z mleczkiem bez cukru to taki mały luksus

Do góry