reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

małżonek namówiony ale co z tego jak w trakcie dostałam skurcza i się zdekoncentrowaliśmy .... aż się zaczęliśmy śmiać jakie to żałosne było hahah co nóż ... muszę czekać, tylko ile jeszcze ehhhh Uciekam bo się drze że walę w tą klawiaturę :p

reklama
Palin - u mnie rowniez problemu nie ma z ta stronka.

Za namowa mamy stwierdzialm, ze posciele dzis lozeczko i przygotuje jak trzeba. I cale szczescie, ze zaczelam to robic, bo musze sznureczki poprzeszywac od ochraniacza. Te krotsze scianki u mnie nie maja szczebelkow i bede musiala jeszcze jakos wykombinowac jak to umocowac. MOze pinezka od spodu i nie bedzie widac?? choc zastanawiam sie nad tym ochraniaczem, bo bedzie mi zaslanial z poczatku Malego. Zakladacie je od poczatku??

Zapach kawki, na dodatek swiezo zmielonej uwielbiam, ale wogole nie pijam kawy, jakos mi nie podchodzi. Ratuje mnie jedynie herbatka :tak:

Pytanko do dziewczyn z psiakami. Przygotowywalyscie, jakos psiaki na przybycie nowego lokatora? Czytalam, ze warto przniesc do obwachania pieluszke ze szpitala czy kocyk. Nie mam obaw, ze cos zlego zrobi, bo on muchy by nie skrzywdzil, ale nie chcialabym aby poczul sie zepchniety na drugi plan, albo zagrozony jakos

Anula - bo stworzylas atmosferke, a teraz na forum uciekasz!!!! wracaj do meza :-D

Palin mnie tez przegladarka i program antywirusowy ostrzega gdy chce klinac poprzednią stronę, ze komputer moze zostac zainfekowany zlosliwym oprogramowaniem. A macie jakies antywiry poinstalowane, bo najwyrazniej jakis wirus siedzi na BB:no:

Pomocy ! biorę Zinnat na tego paciorkowca i wyskoczyły mi jakieś żółte pierścienie na języku. Co to może być? Nie moge iśc nawet do lekarza bo dziś święto ;/ i nie wiem czy dokończyć ten antybiotyk czy nie .. :C

Witam

U mnie znowu kaszana za oknem - nie przypominam sobie ani takiej zimy, ani takiej wiosny za mojego zycia :eek:
Dzis u nas normalny dzien roboczy - bezbozniki jedne.
Z tego tytulu pozmienialam posciele, odkurzylam mieszkanko i umylam podlogi - no jak roboczy, to trzeba rabotac ;)
Jeszcze tylko pranie wstawie, potem obiadek i wieczorkiem pare rzeczy uprasowac i na dzisiaj fajrant.
Widze, ze po truskawkach i lodach teraz arbuzy na topie :-D Nie ukrywam, ze rowniez zostalam zarazona nowa zachianka :-D Ale to nawet trzeba sie cieszyc, ze lody ida w odstawke.

dmuchawcu - ja tez mam takie uderzenia goraca wlasnie, ciekawe, czy to hormonki tak szaleja? Ja to generalnie zmarzluch jestem, wiec na zmiane mi zimno i goraco . Ciasto wygladalo przepysznie, moze zalapie sie na jakies resztki? :)))

madzia
- nie przejmuj sie, ludzie czasem nie mysla... co z tego, ze masz duzy brzuszek? To nie jest jakis mankament!!! :wściekła/y: Tez mam 160cm i uwazam, ze gdzies to dziecie z wodami musi sie zmiescic. Niech sobie swojego brzucha ludzie pilnuja... Mnie za to zaczynaja juz do bialej goraczki doprowadzac obcy ludzie pytajacy o plec i ogromnie zalujacy, ze bedzie drugi chlopiec... chyba zaczne mowic, ze nie chcielismy znac plci drugiego dziecka.

Klaudus witaj i pisz :) Ja tez gole sie tylko do gina, czyli co 2 tygodnie. Za kazdym razem widze, ze idzie mi to coraz ciezej. Ale ciekawostka - na lydkach mam pare wlosow na krzyz, a czytalam, ze w ciazy bardziej sie zarasta niz przed.

Natis - cudowna zabka!!!

anusia - przy pierwszym porodzie mialam bole krzyzowe juz 2 dni przed porodem i to takie, ze po scianach chodzilam... zycze, zeby u Ciebie poszlo sprawniej! Trzymam mocno kciuki!

saara - skurcz na 70? O kurcze :szok: A mocno go poczulas???

Kingusia - a mozesz pozyczyc ten cisnieniomierz od tesciow, czy oni potrzebuja mierzyc codziennie? Troche to niebezpieczne, mocz masz ok?

Dziewczyny, podziwiam Was za checi udzialu w procesji. Moje nogi odmawiaja posluszenstwa i po chwili stania strasznie mnie bola i ustac na nich nie moge. Pewnie krazenie cos nawala. Jak chodze to jest lepiej, ale tez zbytnio szalec nie moge, dlatego musze sobie wszystkie prace rozkladac na raty i co sie da robic na siedzaco.
Pewnie nie bardzo mi bedzie pisanie wywolywanie porodu metoda spacerowo-porzadkowo-schodowa ;) Miejmy nadzieje, ze maluszek nie bedzie sie zbyt ociagal z wyjsciem.

Milego dnia!

Hej dziewczyny!!!

Chciałabym coś poczytać i Wam odp, ale komputer też mnie nie puszcza na poprzednie strony (1758,59 i 60).... jakiś wirus niby:/

Ankaka a bierzesz jakiś "ochraniacz" przy antybiotyku? ja zawsze jak biorę antybiotyk to mam później wszystkie skutki uboczne wypisane na opakowaniu:/

Pogoda beznadziejna:/ co tu robić dzisiaj...

anula u nas ostatnie "podejście" skończyło się podobnie :-p teraz już chyba z miesiąc nic :-( ale nawet nie namawiam męża bo widzę że on się boi...
Minnie Ty nie szalej z tymi porządkami :-p
M. za jakąś godzinę będzie wracał to pożyczy ten ciśnieniomierz od rodziców. Będą musieli przeżyć bez :-p tzn teść.
Z moczem mam problemy przez całą ciąże, ciągle bakterie i białko. Brałam kilka razy antybiotyk ale to dziadostwo ciągle wraca...

reklama
Laski nie wiem co się dzieje, ale na ostatnią str zakupowego wątku (278) też nie mogę wejść:(

Albo ktoś ma coś w stopce takiego, że wyświetla się jako wirus albo nie wiem....

Do góry