reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

dmuchawcu kto jak kto, ale Ty doła nie możesz mieć - zabraniamy :tak:

ja wzięłam się za odgruzowanie mieszkania.. jakby moja ciąża trwała dłużej, to mogłabym się zgłosić do Perfekcyjnej Pani Domu.. :zawstydzona/y::-p Chociaż swoją drogą, jak oni tak zapuszczają własne cztery kąty, to nawet mój mąż się dziwi :-p

sara
cieszę się, że nie musisz się teraz stresować - jednak pogoda czasem oprócz płatania figli, czasem przydaje się :-)

dalej nie mam pomysłu na obiad.. zaglądam do lodówki, a tam żadne krasnoludki nie zapełniają mi półek - będę musiała wyjść tylko w co ja zmieszczę mój wielki brzuch.. obkupiłam się w sukienki na ramiączkach a nie grube kurtki :baffled: chyba będę musiała odwiedzić szmateks i to nie dział dziecięcy :-p

natis a Ty wychodź już z tego szpitala z Lenką, bo upolowałam coś dla niej i boję się, że wyrośnie, ale moja mama mówi, że to taka malutka kruszynka:-D Tak czy siak "wynocha do domu" :-D

EDIT: natis słyszałam, że nasze dzieci znowu zostały wyswatane - tym razem te mniejsze :-) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Słuchajcie.... TORBA SPAKOWANA!!!!! :)))) Po drodze do szpitala dorzucę do niej tylko kapcie i drobiazgi do MakeUpu:))) No i muszę dokupić paczkę wielkich podpasek, szczoteczkę do włosków dla Małego (chociaż pewnie będzie łysolek:)) no i 2-3 pary normalnych majtek:)

Sa_raa to dobrze, będziesz spokojniejsza:)

Co do obiadu to tak jak Tobie Nika nie chciało mi się gotować... dlatego poszłam do sklepu i kupiłam krokiety, do tego barszcz z tytki i już... Madzia mimo pogody możesz na szybko skoczyć do sklepu i coś takiego zrobić:)

Fioletowa dobrze, że wiecie na co te alergie... a szkoda, że tego aż tyle:/ zmiany Arturka czekają w jedzeniu ale jakoś się musi przyzwyczaić...

Dołączam do tych z dołkiem, także Dmuchawcu nie jesteś sama...

hej kobietki

ja dzis na obiadek ziemniaki jajko sadzone i młoda kapustka

fioletowa dobrze ze to alergia fajnie ze juz jutro wyjdziecie

natis wy tez juz do domku prosze wychodzc

a ja jutro cc powiem wam ze sie boje i terz ciagle prrzegladam czy wszystko w torbie jest i straszego do dziadków pakuje

ale u nas pada

smile fajnie ze torbe spakowałas juz bedziesz spokojniejsza

sara pogoda potrafi sie przydac

bona czekamy na relacje :)

miłego dnia mozxe pozniej sie odezwe sara jutro sie do ciebie smskiem odezwe :)

Smile właśnie mi przypomniałaś, że mam ochotę na krokiety :-D:-D:-D

Dziewczyny, moja mama zakochała się w Lence - co do mnie dzwoni, to się nią zachwyca :-p Smile wczoraj Ci mówiłam, że dzwoni tylko wieczorami, ale odkąd odwiedza naszą natis na oddziale, to dzwoni 2-3 x dziennie :-)

hihih no to ładnie:)))) Lenka taka słodka, że nie da się nie zakochać:)))) co do krokietów to też własnie dawno nie kupowałam... a obiadek dobry, tani i szybki:)

Aguska trzymam jutro kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edit: wow:-) urodzić w domu, nieźle:)))) Palin wiesz coś więcej? strasznie jestem ciekawa jak to wyglądało:D SUPER!!! pełen szacun:)

Ostatnia edycja:
no jaaaaaaaaaaaaaa :szok::szok::szok::szok::szok: Paulunia!! :szok::-D GRATKI!! Czyli zostalam sama z bolami zeber :-:)-:)-D Ciesze sie ze to za wami, ładny ekspres i jeszcze w domu :-D

Ale wisci w hotach :D
Kochane w zlym nastroju - przesylam Wam troszke pozytywnej energii, ja juz nie mam co z nia zrobic...nakrecilam sie dzis jakos

Wrocilam z psem i nie mam kostek u nog:confused2: niech Malec wylazi , abym do normy powrocila, bo patrzec na siebie nie moge....:sorry2:Mezus dorzucil wczoraj dwa grosze , masowal mi krzyz i tak nagle: "wiesz, ale dupke to ty chyba mniejsza mialas "...no myslalam, ze mu tam z pol obrotu brzuszkiem zarzuce
Tez dzis pomyslu na obiad nie mam, maz do pracy kanapki wzial...zrobilabym leczo , bo za mna chodzi ale nie mam kabaczka, moze jutro do sklepu podjade. A dzis to ewentualnie salatke z tortelini uda sie skrecic, bo chyba na to skladniki mam
Agusia - to mi narobilas ochoty na mloda kapustke z ziemniaczkami

reklama
Do góry