reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
A ja bym wolała wcześniej ale jak sie nie uda to maksymalnie do 26 bo potem moja ciocia położna idzie na urlop :sorry:
Coś mi się zdaję że będzie ciężko...

zebym sie jeszcze ja na czerwcowa pelnie nie zalapala :baffled::-D ale to juz by bylo 3 tyg po terminie, choc tutaj to wszystko mozliwe, ze dopiero by pomysleli zeby mnie do szpitala wyslac.
No nic poczekamy do jutra zobaczymy czy w nocy ktoras nie zlapalo ;-) z tych moze terminowo na pierwsza polowe czerwca. Trzymam kciuki jak ktoras sobie zyczy.

Ja do dzisiejszej wizyty nie wierzyłam, ze dotrwam do końca 38tygodnia. Obie pszczoły urodziłam w 38ym, a w 36tym szyjkę miałam zgładzoną choć nie było takich skurczykow jak teraz miewam.

Dmuchawcu jak widac nie ma reguly (swoja droga gratki dobrych wiesci z wizyty!). Ja tez bylam raczej nastawiona na powtorke z rozrywki, bo Adam z 37tyg. Tym bardziej ze nie mialam z nim wlasnie zadnych skurczy wczesniej ani nic, wszystko sie zaczelo nagle. A teraz skurcze sa przepowiadajace a u mnie cisza... Moja mama urodzila mnie i siostre w 37tyg ciazy natomiast brata juz w 42tyg. Choc rodzac nas mnie miala 19 lat, siostre 22 a brata 33 i wydawaloby sie ze mlodsza to powinna spokojnie posmigac dluzej w ciazy.

Betty nie wiem co Ci doradzic. Mi po prostu od zawsze dziala. A jaki masz phon i przegladarke ?

Ja do kolejnej pelni to jyz napewno nie dotrzymam na szczescie . Najpozniej za dwa tygodnie bede tuli synusia:-) jak samo sie nie zacznie to gin mi troche pomoze.

Dmuchawiec trzymam kciuki za wizyte!!!!

Ja mam juz szafke na ciuszki - mezo zaraz bedzie skladac a i lozeczko juz poscielone :-):-)
Fioletowa juz dzis wciaz o Tobie mysle ze jutro Filipka przytulisz... I juz mocno trzymam kciuki by wszystko poszlo jak po masle!

reklama
Kingusia nie, ja jeszcze w totalnej rozsypce jestem :-p teraz po wypłacie chcę uzupełnić wszystkie braki i się porządnie spakować ;-) dzisiaj powoli zacznę od ciuszków małej :laugh2:

No ja bym wolała przed pełnią, chociaż termin mam na 5 dni po pełni :-p

Do góry