reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Natis- ja po obu porodach miałam potęzny nawał. Pomaga odciąganie laktatorem, ale tylko odrobinę do odczucia lekkiej ulgi. Nie wolno sciągac za dużo bo będzie jeszcze gorzej!!! Po pierwszym porodzie tego nei wiedziałam i za duzo ściągałam. Po drugim byłam już mądrzejsza- ściągałam odrobinę przed samym karmieniem- wtedy Marysia mogła uchwycic w miare normalnie brodawkę. Inaczej pierś była jak kamień i pokrwawione sutki gwarantowane. Powodzenia, trzymam kciuki!:tak: Liści kapusty nie stosowałam.

reklama
emka: zapalenie pęcherza moczowego, tzw. kolka nerkowa czy cóś... Teraz mam jeszcze augmentin i furagin i wit. c. Za tydzień mam planowaną wizytę u mojej gin.

robaczek: No też mam taką nadzieję!!! Tak z miesiąc jeszcze w domciu, a potem mogę rodzić. :)

anilek to swoje wycierpiałaś bo bolesne to dziadostwo jest:(( Ja właśnie dzisiaj zrobiłam posiew moczu i tez za pare dni wyjdzie w praniu czy mam tam jakieś mega bakterie czy co...bo w poniedziałek robiłam badanie moczu i wyszło bardzo dużo leukocytów,we wtorek szybko ponowiłam i nagle zero,cudowne ozdrowienie cholera i jak nigdy tylko nieliczne bakterie w moczu,a przez całą ciążę miałam ich dużo...więc chyba w labo coś pomylili...Nie mam jakiś bólowych dolegliwości,więc już sama nie wiem... To w takim razie uważaj na tyłek,nie przezięb go sobie bardziej,ciepłe duże galoty i już;)

łooo kochane dziś gorąca linia była :) co chwile jakieś hoty :) Mi trochę ból brzucha przeszedł, baaa nawet trochę się odprasowałam po tym remonce, kupka była prawie do sufitu. Zostały same koszule i koszulki Łukasza - ale to jutro jak dobrze pójdzie. Loli się wierci niemiłosiernie, i nie wiem co ale coś mi wtyka tam na dole. aaaaaaaaa nie ma Luki, niech tam siedzi spokojnie !!
Smile - zazdroszczę karnacji, eh mi się tak ciężko jest opalić :( a jak to Rysiu Rynkowski powiedział - kobiety lubią brąz ...
Dziewczyny głupie pytanie - czy wy też jesteście tam takie spuchnięte ??
Lecę pod prysznic :)

kurcze z Tosia tak nie miałam, ehhh dziś ze wszystkim panikuję przez to że same z Tosią jesteśmy. Niech już ten mój ślubny wraca z tego Poznania bo się wykończę nerwowo, a Lolka chyba jeszcze nigdy tak często w ciągu dnia nie prosiłam żeby grzecznie w brzuchu siedział .... a jeszcze zaplanowałam sobie na dziś pakowanie torby i z planów wyszło wielkie ... nic :/ Muszę się jutro zmobilizować jak Tosieńka w przedszkolu będzie

Witam wieczorowo,
ale sie rozpisałyście:-)czytałam jakieś 30 min:szok: a byłam tu o 12
Gratulacje dla Teri i KOrby !!!!
Ja się nie skarże na żadne skurczę ani spinania brzucha a w sumie chciałąbym coś już czuć:tak:
Jutro KTG i anty HCV muszę jeszcze zrobić
Ja się boję karmienia, bólu bo mam super wrazliwe sutki, sam dotyk mnie boli, piecze a jakoś muszę się zahatrowac:zawstydzona/y:kupiłam nakładki i maści i może jakoś....

Marcysiowa jak tam?
anilek dobrze że jesteś znów z nami ;-)

Ja się czuje jak wrak człowieka... spuchnięte stopy, obdarta noga, stłuczony piszczel, spojenie łonowe boli jakby mnie ktoś skopał :baffled:
Tak teraz siedzę a tu krew z nosa kap kap :dry:
Co jeszcze? O spaniu chyba na razie nie ma mowy :dry:

reklama
Dziewczyny kochane,

Robię wszystko co piszecie od wczoraj a jest coraz gorzej. Kapustą już śmierd zi w całym domu. Naprawdę nie wiem już co robić.
Z Natką też to przechodziłam, ale jakoś łatwiej było. Koszmar.

Napisze jutro Kobietki

Cały czas myślę o Korbie i Teri.

Buziaki

Do góry