reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Alez tu sie goraco robi, az sie boje pomyslec co to bedzie w czerwcu :-)

Z racji, ze jest cieplej zabieram potwora na spacer, pewnie nie bedzie za dlugi bo mi mordka kuleje ostatnio, ale przewietrzymy sie troche. A po powrocie chyba go obetne bo jakis zarosniety sie zrobil, a nie bedzie to latwe...

Alez frytek mi sie chce....

reklama
No dzisiaj to gorąca linia tutaj ;)
Się dzieje, naprawdę się rozkręciłyśmy! :)
Nika i Anula dajcie znać jak sprawy się mają - trzymam kciuki :*
Ja idę do wanny się odgruzować przed wizytą. Mały śpi, więc mam chwilkę dla siebie :)

Ale wieści - Korba jeszcze raz serdeczne gratulacje!

To już w sumie 7 dzieciaczków "czerwcowych" - lista rośnie!

No to mamy Dwie Maleńkie Księżniczki dzisiaj :-D

animladris chyba masz gorszy dzień dzisiaj co?:sorry2: Tez mi się wydaję, że chyba nie byłaś "olana"? Anusiak ma rację WZ jest od bardziej prywatnych spraw i nie dzieje się tam za wiele :rofl2: Osobiście mam nadzieję, że zostaniesz.

ona-to-ma a co to pryta??

NO to teraz która??

Mama Wiki? Fioletowa? Marcysiowa? Anusiak? ;-)

Właśnie Fioletowa lista się powiększa ;-)

Saraa, Ja jeszcze nie! Muszę jeszcze podpisać akt notarialny na zakup domu i dostarczyć z mężusiem do banku :D Potem mogę rodzić :p Wiec puszczam dziewczyny przodem w kolejkę i ściskam nogi :D

Mały nie jest taki duży jak się bałam więc może jeszcze posiedzieć :D

Tylko mąż mi na zawał padnie.. biedak nie śpi po nocach bojąc się, czy to nie już.. To człowiek planu, on musi wiedzieć co się kiedy będzie działo.. a tu się nie da :D

Wisieńka super, że u Was w domu istnieje taki podział obowiązków - tym sposobem każdy wie, co ma zrobić i można utrzymać porządek. Ja też mam nawyk odkładania wszystkiego na miejsce i chowania, nawet mój mąż tym się zaraził ode mne.

Nika jak się czujesz? Dalej masz skurcze?

Rany, człowiek na troszkę odejdzie od komputera, a tu nie dość, ze musi nadrabiać tyle stron, to jeszcze takie newsy. :szok:

Teri, Korba – super, że tak szybko poszło. :-)

Gosiak – no ciekawe, czy będzie gotowy. Jak Ara pytałam, czy już jest gotowy, to mi tylko odpalił „mam jeszcze trochę czasu, na pewno więcej niż Ty”. Ot, Mądrala… :cool2:

Agacia – też mam śpiworek, ale na początek pewnie pójdzie w ruch rożek. Jakby było za zimno to zawsze można przykryć kołderką, kocykiem, ale wydaje mi się, ze będzie gorąco i wystarczy długi rękawek i cieńszy kocyk. Zresztą – pewnie wyjdzie to „w praniu”.

Paulunia – i jak? Dało się wytrzymać? :confused:

Nika – oby przeszło. Niech Maleństwo jeszcze poczeka w brzuszku. Tak jeszcze chociaż kolejne 2 tygodnie :tak:

Animlandris – nie dziw się, że WZ istnieje. Niektóre z nas miały przeboje z powodu pisania tutaj, bo jest to dostępne dla wszystkich (także postronnych osób, które wchodzą na takie fora, żeby ponabijać się z ciężarnych i ich przeżyć, albo, żeby wykorzystać to przeciwko nim). Nie powstał on po to, żeby kogoś specjalnie wykluczać. Zamknięty jest po to, żeby można było czuć się swobodniej. I tak tam piszemy mało – większość spraw jest opisywanych tutaj.

:szok: Wow, już Szczęśliwa siódemka na świecie. Jeju… A czy któraś planuje urodzić jednak w czerwcu?? :-p

Ale się nałaziłam. Byłam na spacerku z koleżanką i jej 1,5 córcią (jaki z Emi anioł…). Co prawda dużo siadałyśmy, odpoczywałyśmy, ale i tak nogi mi w tyłek wchodzą. O dziwo, brzuszek nawet nie spęty, może tylko troszkę zmęczony. Teraz trochę relaksu, nadrabianie bb i obiadek (ależ mi się pizzy zachciało, a tymczasem będzie makaron i pierś z kurczaka w sosiku pieczarkowym).

Dziś dzień naprawdę dobrych wieści – Natis w domu, Teri i Korba mają już Skarby po drugiej stronie brzuszka, ZUS wyjątkowo szybko „rozliczył się” ze mną za kwiecień i Aro DOSTAŁ NOWY, KOLEJNY KONTRAKT! A do wieczora jeszcze daleko – ciekawe co jeszcze się wydarzy… :-)

reklama
Palindromea gratulacja dla Aro! Super, że udało Ci się załatwić ZUS i na dodatek miałaś takie fajne przedpołudnie. Obiadek pyszny się u Ciebie szykuje
sliniak_2.gif
Ja mam szpinak w lodówce, ale chyba makaronu nie ma http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

Do góry