reklama
_Marys_
Fanka BB :)
Palin to faktycznie super wiadomości, oby tak dalej gratulacje dla Aro
Ja już po obiadku :-) frytki z jajeczkiem sadzonym :-) to same dzisiaj wesołe nowiny mamy, oby tak dalej ;-)
Ja już po obiadku :-) frytki z jajeczkiem sadzonym :-) to same dzisiaj wesołe nowiny mamy, oby tak dalej ;-)
DzikaBez
Witam się dopiero teraz, ale wieści oczywiście mamą gratuluję i trochę zazdroszczę że maja juz swoje księżniczki na rękach
Ja byłam rano na badaniach krew, mocz, posiew i czystość to już ostatnie przed porodem, oczywiście nie jak powiek, karzdy spuszcza wzrok i udaj ze mnie nie widzi ( a spieszyło mi sie bo to było w Oświecimiu a za 2 h miałam być w Krakowie a to jakieś 75 km.) wreszcie się sama spytałam jakiejś młodej babki pod pretekstem że mi duszno- w sumie było, ale zaraz jakaś starsza babka która czekała gdzie indziej mówi "Przecież pani powinna bez kolejki, nikt pani nie chce puścić"
Później szybko do domu obudziłam córkę i do Krakowa, biedna zwymiotowała a na jej badaniach nic nie załatwiliśmy ( bo nie dała sobie tego badania zrobić musimy próbować za 6 mc. jak już będzie coś rozumieć), jeszcze nie zakończyliśmy procedury TORCH-u Ewy a zaraz z Niną będę musiała jeździć
Lece zrobic obiad a później was podczytam
Ja byłam rano na badaniach krew, mocz, posiew i czystość to już ostatnie przed porodem, oczywiście nie jak powiek, karzdy spuszcza wzrok i udaj ze mnie nie widzi ( a spieszyło mi sie bo to było w Oświecimiu a za 2 h miałam być w Krakowie a to jakieś 75 km.) wreszcie się sama spytałam jakiejś młodej babki pod pretekstem że mi duszno- w sumie było, ale zaraz jakaś starsza babka która czekała gdzie indziej mówi "Przecież pani powinna bez kolejki, nikt pani nie chce puścić"
Później szybko do domu obudziłam córkę i do Krakowa, biedna zwymiotowała a na jej badaniach nic nie załatwiliśmy ( bo nie dała sobie tego badania zrobić musimy próbować za 6 mc. jak już będzie coś rozumieć), jeszcze nie zakończyliśmy procedury TORCH-u Ewy a zaraz z Niną będę musiała jeździć
Lece zrobic obiad a później was podczytam
Po fenku i lezeniu skurcze zrobily sie nieregularne. Teraz odczuwam juz rzadziej, ale brzuch mnie troszke pobolewa na samym dole..... dzis juz 3 razy bylam w kibelku.....nie moze byc zeby to bylo oczyszczanie przed porodem....mam nadzieje ze to poranne musli ze sliwkami
Takze jestem w dwupaku....i nadaje sie wylacznie do lezenia....spac kompletnie nie moge. Dopiero nad ranem....od 5 bym spala.....do porodu jeszcze miesiac....chyba do tego czasu padne.....z bezsennosci...i wyczerpania...
Takze jestem w dwupaku....i nadaje sie wylacznie do lezenia....spac kompletnie nie moge. Dopiero nad ranem....od 5 bym spala.....do porodu jeszcze miesiac....chyba do tego czasu padne.....z bezsennosci...i wyczerpania...
marcelinoowa
Nika trzymaj się chociaż jeszcze 2-3 tygodnie :-)
Marys też bym zjadła fryty z jajem
Dzika co to jest ta procedura TORCH? co to miało być za badanie?
Marys też bym zjadła fryty z jajem
Dzika co to jest ta procedura TORCH? co to miało być za badanie?
madzia128
Nika mi tez najlepiej spi sie nad ranem, ale po przebudzeniu zal mi polowy przespanego dnia Ja dzis pelna energii-spacerek ze Smile, obiadek, mieszkanie plus minus ogarniete.. a raczej minus, bo mi czasu nie starczylo:-) Jutro tez chyba wstane z moimi chlopakami-etedy dzien jest taki pozytywnie dlugi:-)
Dlugi jak kolejka w ktorej wlasnie czekam na wizyte.. eh dobrze ze to juz jedna z ostatnich:-)
Dlugi jak kolejka w ktorej wlasnie czekam na wizyte.. eh dobrze ze to juz jedna z ostatnich:-)
JUSTA19854
Ale gorąco, myślałam ze dzis zwariuje w pracy a musiałam coś dokończyć. Brzuszek był twardy i nawet sięgnęłam po nospe, chyba drugi raz w tej ciąży. Jutro troche popracuje w domu, oczywiście jak się uda, bo mąż ma wolne i będzie wymieniał rury i kaloryfery.;-)
dmuchawiec jeśli chodzi o syropek z mleczy to moja mama też go kiedyś robiła, nawet pamiętam jego smak…
natis super wieści, że idziecie do domku
teri, korba– gratulacje:-)
Palindromea same dobre rzeczy Cię dziś spotykają, tylko się cieszyć
NikaMD trzymam kciuki, zaciśnij nogi jeszcze troszkę…
dmuchawiec jeśli chodzi o syropek z mleczy to moja mama też go kiedyś robiła, nawet pamiętam jego smak…
natis super wieści, że idziecie do domku
teri, korba– gratulacje:-)
Palindromea same dobre rzeczy Cię dziś spotykają, tylko się cieszyć
NikaMD trzymam kciuki, zaciśnij nogi jeszcze troszkę…
Na chwilę Was spuścić z oka i już rodzicie :-);-). Teri i Korba gratuluję raz jeszcze . Kurcze jak to w tym tempie sie będzie działo to do czerwca wszystkie urodzą .
Nika - leż i uważaj na siebie . Jeszcze trochę musisz wytrzymać . Kciukam &&&&&&&&&&&&&&&&
DzikaBez - ostatnio u gina była kolejka taka , ze kobiety nie miały gdzie usiąść i te ciężarne stały a takie młode wypacykowane lale siedziały w najlepsze i plotkowały .przegięcie !!!! dołączam do pytania - co to za procedura badań ???
Oj kobiety jakoś mnie dziś siły do wszystkiego opuściły .
Nika - leż i uważaj na siebie . Jeszcze trochę musisz wytrzymać . Kciukam &&&&&&&&&&&&&&&&
DzikaBez - ostatnio u gina była kolejka taka , ze kobiety nie miały gdzie usiąść i te ciężarne stały a takie młode wypacykowane lale siedziały w najlepsze i plotkowały .przegięcie !!!! dołączam do pytania - co to za procedura badań ???
Oj kobiety jakoś mnie dziś siły do wszystkiego opuściły .
reklama
martam&m
Ogromne gratulacje dla dzisiejszych mam i malenstw:-) mam nadzieje,ze cz ujęcie się dobrze :-) ja juz czuje się calkiem Fajnie choć co nieco jeszcze boli. Super jest mieć swoje malenstwo juz kolo siebie :-) tylko dogadać się nie możemy co do karmienia :-( zupełnie mi to nie wychodzi, sutki juz mam pogryzione i krwawiące a mały siedenerwuje:--( Pozdrawiamy cieplutko i jeszcze raz gratulacje dla dzisiejszych mam :-)