reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Teri, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was!!!!! Czekamy na dobre wieści!!!

Korba, i z Wami cały czas jesteśmy myślami kochana!!!

Natis, super ze zawalczylas o laktacje, nie ukrywam, ze bedzie to moja inspiracja w trudnych początkach. A nakładek uzywalas, czy nie szło? Pmietam, ze Zu nie chciała przez nie ssac. Bephanten juz mam :)

ciesze sie ze wychodzicie, wspaniała wiadomość! :-D

Miłego dnia dziewczyny!! I niech kciuki bolą od sciskania za rodzące!

reklama
Isis śliczne te literki. A powiedz mi, czy one są z takiego materiału, że po zdjęciu ich ze ściany nie zostawiają śladu?

Natis cudne wieści od samego rana:-D Natalka będzie przeszczęśliwa i Ty pewnie też, a Lenka zobaczy swoje królestwo :-D

Teri, Korba kciuki mocno zaciśnięte - czekamy na fotki:-D:-D:-D

Wstałam dziś skoro świt przed 8 i udaliśmy się do żłobka zapytać o miejsce, czy jest szansa, czy mamy prywatny żłobek załatwiać. Pani dyrektor powiedziała, że mamy chodzić i pytać, a na pytanie męża "czy da się to jakoś załatwić?" nic nie odpowiedziała. Myślicie, że w żłobku można zapłacić za miejsce? Ile?

Dobra dziewczynki ja lecę do apteki i do sklepu a potem będę malować literki :-)

Odezwę się później, trzymajcie się dzielnie ;-)

cześć

ja jeszcze przed śnaidaniem, może jak zjem to się Filip nieco ruszy, bo dziś to tak z samego rańca trochę, a teraz leń

Natis super wieści

Korba, Terri kciuki za was mocno zaciśnięte

A dziś moi rodzice mają rocznicę ślubu, już 43! :szok: Ciekawe, czy my z Aro takiej dożyjemy, albo wytrzymamy ze sobą :-p

u nas w tym roku szykuje się impra na 60 rocznicę śłubu moich dziadków, jednocześnie z naszą 5 rocznicą i chyba od razu zrobimy chrzciny - 12.07.

spadam na śniadanie, a potem może coś popracuję ;-) jakieś druty czy coś

Palindormea oby, oby, bo dzisiaj po przespaniu tych 8 godzin czuję się naładowana energią!
sweetcybermqq5.gif

madzia trzymam kciuki, żeby udało Wam się załatwic ten żłobek - u nas sa takie problemy z miejscami z przedszkolu. A zwłaszcza z grupami dla 3-latków.

Kingusia
koniecznie pochwal sie efektem, jak już skończysz malować literki!

Witam
Korba, Teri kciuki zaciśnięte
Natis super wieści, ciesze się, ze wychodzicie. A na dziurę psikaj octeniseptem. Mi też się saczyło z Milą. Ponoć lepiej jak na zewnatrz wychodzi.

A ja mam coraz gorsze sny.Dziś śniło mi się , że nasza córeczka ma raka. Obudziłam się spłąkana. Dla odmiany wczoraj śniło mi się, ze mam romans ze swoim ginem:baffled:
Dziś biorę się za sprzątanie i pranie bo 3 dni nic nie robiłam i kosz i pralka pełne a panele pokrył kurz...Nie mam na to siły dlatego na obiad dziś kalafiorowa z mrozonki i pizza. Nie ma to jak zdrowe jedzenie.

reklama
Dmuchawcu wiele dobrego słyszałam o tym specyfiku
tralala.gif

Chetnie podzielę się przepisem. Roboty z tym nie jest dużo, a koszty to tylko cukier. Tylko trezba mlecz zrywać z terenów jak najbardziej ekologicznych- nasza działeczka będze super do tego:tak: Od 20lat nikt w nią nie ingerował- czyli żadej chemii itp:-)

Do góry