reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

anisiaj trzymam kciuki za szybkie wyjscie w dwupaku rzecz jasna!

Ja wczoraj wylicytowalam za funta koszyczek dla dziecka. Miałam obawy czy zanim lozeczko do mnie dotrze od kolezanki maluch nie bedzie juz na swiecie wiec taki koszyczek byl dobrym rozwiazaniem i trafilo mi sie ze nikt poza mna nie licytowal :-) wiec mam za sybolicznego funta. Dzis odbiore.
U nas słonko się przebija, noc nie najgorsza, raczej standardowe wstawanie na siku i zeby sie napic. Ale to juz taka norma ze inaczej chyba byc nie moze.
Powiem wam ze ruchy mojego dziecka momentami sa dla mnie tak bolesne ze az coraz bardziej chce juz konca. Ostatnio mam problem zeby przy zlewie ustac, normalnie umyje 2 talerze i w krzyzu mnie lamie i ciagnie do ziemi :dry:. Mam nadzieje ze maluch mi to wszystko wynagrodzi po urodzeniu sie :-D Strasznie jestem ciekawa jak wyglada i czy jest do Adasia podobny, bo Adam jak malpka wygladal.

Pokaze wam zdjecie :-D tu mial juz miesiac prawie wiec juz i tak zgubil czesc klakow :-)
DSCF0604.JPG

Załączniki

• DSCF0604.JPG
    DSCF0604.JPG
    25,3 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Dzien dobry:-)
Anisiaj tez mysle, ze teraz juz dotrwasz do terminu. Aby nie trzymali cie za dlugo w szpitalu:-)
Kari ale fajny bobasek byl:-) moje coreczki raczej malo wloskow mialy. Teraz tez jestem ciekawa jaki bedzie synek. Coreczki sa rozna, jedna blondynka, druga taka sama nie wiem czy to szatynka czy jaki to kolor ale ciemne. Jedna oczy niebieskie, druga zielone i nawet kolor skory inny maja. Jedna blada a druga taka oliwkowa:-) Gratuluje koszyka ze funta:-)
Moja starsza corka poszla do szkoly po 3 tyg.odpoczynku. Troche pusto w domu, Gaja teskni za siostro, ja tez jakas taka chodze, nie wiem co ze soba zrobic:-) Aby do 16:-) Pierwszy dzien najgorszy, ona tez szla taka smutna.

ja tez jestem ciekawa czy Filip będzie podobny do Artura
Artur jak się urodził, to był rudawy, a teraz śliczny blondynek, zobaczymy :-D
szanse są na podobieństwo bo ja jestem taką szatynką, a mąż można powiedziec że ciemny blondyn
no i oboje biała skóra - więc pewnie będzie podobnie

hehe a ja się umówiłam do fryzjera na środę, chyba ktoś mu odwołał, bo zazwyczaj to czekałam do niego 2 tygodni, a tak fajnie przed majówką będę "zrobiona"
w sumie dużo nie chcę - podciąć zniszczone końcówki i pofarbować - heh pierwszy raz w tej ciąży ;-)

paulus u mnie Artur tez pierwszy raz od tygodnia poszedł do przedszkola i trochę się ogarnąć nie mogę
ale damy radę :-D
teraz trzeba jakiś niesłony obiadek wykombinować...

Ale ze mnie leniwiec. Zamiast wstać, głowę umyć, dom trochę ogarnąć, to ja leże i się byczę... Zakupy zrobi się popołudniu (potrzeba trochę większe, bo zapasy się wykruszają), więc tylko obiad zrobić. A tak za mną chodzą placki ziemniaczane...

Kari - słodziak był z Twego Adasia :happy2:

Dziewczyny ja też zwlekam z robotą http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif Normalnie nic mi się nie chce
niewiem.gif
Czuję się jakby ktoś mnie obuchem w łeb walnął
Invision-Board-France-171.gif
Jestem nietomna po tej nocy
Invision-Board-France-512.gif
Czytam ranking wózków, czytam opinie, a nadal mam pustkę w głowie http://***************/senatn/images/Zeta%201/m27.gif

mamakubulki
a długo już masz te skurcze? Może nospę weź.

a wyciągnęłam w międzyczasie pomidory z puszki i robię zupę
mi starczy,a młody i tak je z makaronem, więc sobie zjem z ryżem, a jak on będzie chciał to ugotuję "gwiazdki" lub "literki"
animaldris i to koniec przepisu? czy coś do tego - surówka? soja? ja czasem gotuję ryż z kurkumą, wtedy jest taki fajnie żółty :-D
matka ewa no przeszło mi to przez myśl, ale zupa jest szybsza [bo nie gotuję na mięsie] więc za 10 minut doleję pomidory i mam gotową

reklama
Dziewczyny od rana mam problem z netem, nie wiem czy uda się dodać tego posta :wściekła/y:
Lecę zaraz do lekarza, niestety dziś sama bo mąż w pracy.

Od rana same nerwy, na dodatek moja przesyłka z allegro zamówiona 4 kwietnia chyba nawet nie została wysłana bo nie dostałam żadnego maila a miałam dostać. A tam są moje koszule, szlafrok itp :wściekła/y: napisałam do nich kolejnego maila, jak nie odpiszą do jutra to zgłaszam sprawę do allegro.

Do góry