reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

witam się,

Korba trzymam mocno kciuki!!!!!!!! Jeszcze 2 tyg chociaż nóżki do góry!
Marcysiowa super, że w komplecie wróciłaś :tak:
NATIS cieszę się bardzo, że Natalce lepiej!! Zazdraszaczam Wam spotkania dzisiaj :sorry:
wisieńka dobrze, że to nie rota!
Robaczku kciuki trzymam mocno!!
Mama Wiki fajnie, że interes się rusza i oby tak dalej

Przesilenie wiosenne nas łapie!! Stąd ten brak ochoty na wszystko i bóle głowy i ogólny bezsens. Szybko słoneczko musi zawitać!

Od 7:00 na nogach bo Panowie przychodzili grzejnik w kuchni zdemontować.

Pogoda cudowna :confused2: szaro, buro, deszczowo...eh chociaż śnieg może do końca zniknie
Jakoś planów na dzisiaj brak więc może się za książkę jakąś zabiorę...taaaak już to widzę :nerd:

Idę po kawę a może kakao?

PS. trójka z przodu!!!!!! Wyczekana, wreszcie! Taki przed urodzinowy prezencik od Feliksa dla mamy

reklama
witam i ja
kolejny dzień w domu z młdoym, mam parę spraw do ogarnięcia, a mi nie daje ;-)
dmuchawcu trochę zazdroszczę pełnej chaty - dzieciaki same się bawią, ja jestem taka że mi nie przeszkadza łobuzowanie, a lubię gdy dzieci się potrafią same sobą zająć
niestety jedynak nie ma tej możliwości

korba kciuki trzymam

sara gratulacje trójki

Cześć kochane . Wpadam na moment bo za chwilę jadę na spotkanie do Natis :tak:. Ja dziś nie mogłam w nocy pozycji sobie wyszukać do spania. Wierciłam się okropnie. Mam dziś wizytę też , ale późnym wieczorkiem na 19:15 . Słonko wychodzi - niemożliwe :-).
Korba - kciuki trzymam mocno &&&&&&&&&&&& Powodzenia na wizycie i na dobre wieści czekam .
Wisieńka - udanych łowów sklepowych
Miłego dnia wszystkim.

Dzień dobry kochane :) My dziś z Tosią zastrajkowałyśmy i pomimo deszczu i braku słońca ubrałyśmy wiosenne kurtki :) Tzn ja w swojej chodzę już od dłuższego czasu, ale dziś Tosi ubrałam pierwszy raz tej "wiosny", co prawda polar pod spód był ale liczy się fakt, że już nie zimowo :p Dziś wizyta ajjjjjj
A i humor mi się poprawił bo z Luką doszliśmy do kompromisu i "wypośrodkowaliśmy" termin rozpoczęcia remontu. A i Luka podzwonił wczoraj po elektryku i stolarzu i terminy ustalone, mój brat urlop dziś załatwia i odwrotu nie ma jupiiiiiii
Ale utwierdził mnie w przekonaniu, że nie zdaje sobie sprawy, że tak mało czasu zostało, bo gada z moim kuzynem i słyszę " no małżonka no dobrze raczej, ciężko bo maluch daje popalic (...) no hmmm ona mówi, że końcówka a to przecież jeszcze aż dwa miesiące " Dziś na wizycie chcę pogdac z lekarką o porodzie więc może jak to usłyszy to uświadomi sobie, że to nie jest aż, ale tylko dwa miesiące :p
Dziewczynki wybaczcie, że nie odpisuję każdej z osobna ale muszę lecieć się odgruzować ;)
A i ponawiam pytanie o plumkanie dzidziusiów w brzuchach - też tak macie ??
Miłego dnia i niech to słonko wreszcie wyjdzie !!!

U mnie krótka szyjka z lejkiem ale poza tym ok. Skurczy nie mam. Teraz dużo leżeć, odpoczywać, niestresować się. Czyli generalnie będę robić to co zwykle z jeszcze większym natężeniem. Wg lekarzy moja szyjka jeszcze potrzyma. Musimy wytrzymać 6tyg. No ale zapadła decyzja, że zaczynamy pranie rzeczy dla dziewczyn.

Fioletowa- mnie tez pasuje pełna chata, ale czasem dobrze se ponarzekac na bb:tak::-D Do łobuzowania przywykłam:sorry:Mało co jest w stanie mnie zdziwic czy wyprowadzic z równowagi. Porzadek w moim mieszkaniu to rzecz niemożliwa i z tym tez sie pogodziłam- w koncu jak sie komu nie podoba, to wcale nie musi mnie odwiedzac;-) Ale momio wszystko pszczoły sa małe jeszcze i jest z nimi co robic. Sam spacer to niezły wysiłek dla mnie teraz (Marysie zabieram nadal w wózku). Bywa, ze po całym dniu jestem trupkiem. Ale i tak nie zamieniłabym tego na zadne skarby świata:tak:

Zjadłam i mi lepiej:tak:

Sa-raa u nas tez dzis pochmuro-bleeeee...

MatkaEwa, Natis, Madzia i reszta- udanego spotkanka!

dmuchawcu wierzę :-D
ja z moim małym też tak mam, najlepsze są poranki gdy wchodzi do mnei uśmiechnięty i woła od progu "dzień dobly, jak się spało" i pakuje się do łóżka żeby mnie gilgotać
ale czasem mam ochotę wysłać go do szkoły z internatem ;-)
wiem, że wyrośnie z tego wiecznego "mamo zróbmy to, zróbmy tamto" i bedzie mi brakowało tego, ale czasem potrzeba tych 5 minut dla siebie :-D

Witam się z pyszną kawusią u boku.
Ale się dzisiaj wyspałam :-D

Korba to co opisujesz brzmi źle... mam nadzieję że lekarz Cię uspokoi i wszystko okaże się dobrze.

Wisieńka udanych zakupów.

Dzisiaj muszę pozbierać się i iść na pocztę po polecony, ponoć większość sąsiadów wczoraj dostała wezwanie na policję w roli świadka :szok: a mnie nie było więc pewnie to to,tylko ciekawe o co chodzi.

Przyszło nam roczne rozliczenie za wodę zimną i ogrzewanie i uwaga mam NADPŁATĘ (fakt 100zł ale to nadpłata) Jestem w wielkim pozytywnym szoku :)

Miłego spotkania dziewczyny :)

reklama
Do góry