reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Dmuchawiec gratulacje z zakupu dzialki:-) super sprawa:-) U ciebie jeszcze wiecej pracy przy dzieciach. U mnie starsza chodzi do szkoly, teraz ma tylko 3 tygodnie przerwy a tak to od 9 do 15 jest w szkole. Zawsze to latwiej jedynie spidem trzeba szykowac sie do tej szkoly.
Korba no to ty lepsza az 4 rocznice:-) My moze kiedys pobierzemy sie ale na razie nie mamy okazji:-)
Teri to dwie okazje do święto wan a rocznica slubu i zaczecie 32 tygodnia:-) Ciekawe, ktora z nas pierwsza urodzi:-) i ile beda maluchy wazyc:-) ida wagowo tak samo, maja po ok.1700g, no teraz juz pewnie wiecej:-)

reklama
Dzieki kochane za troske. Dzis czuje sie lepiej, chyba wczoraj po prostu przesadzilam z aktywnosciami. Jak w końcu sie polozylam na dobre do łóżka to i Sebastianek po jakiejś pól godzinie zaczął nieśmiało sie kręcić :)
Wiem, ze powinnam głownie leżeć.. Ale tak mi trudno, trochę mnie demotywuje myśl, ze przecież szyjka długa i zamknięta.. Mam wrażenie ze moja gin trochę przesadza, ale z drugie strony wczoraj naprawdę słabo było..

dzis juz normalnie synek daje czadu, wybraliśmy sie do kosmetyczki na maseczke i masaż głowy, 2h relaksu, podobało nam sie :) a potem zahaczylam o smyk.. Skończyło sie na 3 pajacykach i 3 body i czapeczce :) teraz leże bo obiecalam mezusiowi, który juz w Norwegii, ze będę.

Natis, wiedziałam, ze pokój będzie super! Dawaj fotki kochana.

mamaKubulki, suuuuper fotki! Ale świetna pamiątka!

Paulus, my z moim tez raz usmialismy sie o łez, jakie z nas dziadki, jak wspólnie ukladalismy sobie kolejne warstwy na materacyk aby go zmiekczyc :D jego tez bolą plecy, no a mnie wiadomo :) fajnie jak sie ma takiego partnera z którym tak sie można razem śmiać :)

Teri- wszystkiego najlepszego dla Was rocznicowo!!:-D

Ostatnia edycja:
Halo:)))

Podczytuję codziennie, ale jakoś nie mam weny do pisania.

Madzia oczywiście jutrzejsza 10:00 aktualna:))) I can't wait :D

Byłam dzisiaj w odwiedzinach u mojej przyjaciółki i jej 3 tygodniowej córeczki... no nie będę się rozpisywać, ale ZAKOCHAŁAM SIĘ!!! :D ona jest taka malutka, taka słodka:) Ma dużo czarnych włosków i wielkie oczy:) Jak pomyślę, że nasze dzieciaczki też takie za niedługo będą... ehhh :)))))))

OK pora nakarmić Małego Głoda:)

Gusiaczek- gratulacje inż :-)
teri jak ja ci zazdroszczę, ja nie farbuję bo co się zdecyduję to później żałuję i narzekam że jednak naturalnie mi najlepiej, wszystkiego najlepszego duuuużo miłości:tak:
matkaewa my kupiliśmy w maju 2012 opla merive, sprowadzony, i udało nam się wynegocjować fajną cenę, szukaliśmy na allegro w pobliżu naszej miejscowości, ale szukaliśmy też kilkanaście ładnych tygodni
Natis biedna obyś nie poszła do tego szpitala, może jakieś leki i przejdzie
ewelina198... ja też piorę na raty już ciuszki, pogoda jeden dzień ładna a dziś śnieg znowu :baffled: a piorę tylko raz dziennie w taryfie prądu :-D
anula nie przejmuj się, nas też czeka malowanie sypialni, zrobienie wywietrzników i odgrzybienie sypialni bo paskudnie się zrobiło w tym roku, chyba jeden wywietrznik nie daje rady, jeszcze trzeba ją przemeblować , polakierować schody, a mężulek mój mówi że jeszcze nie bo jeszcze on ma czas, szlag mnie trafia, ja bym chciała żeby już było wszystko gotowe, z głowy i tylko myśleć o maleństwie a tak to myślę czy on ze wszystkim zdąży :crazy::angry:
mamakubulki rewelacyjne foteczki :-)
paulunia gratuluję trójeczki !!! :)
fioletowa zdrowia wam życzę, żeby tylko ciebie nie chwyciła żadna jelitówka
dmuchawiec czemu wywalałaś ciuszki?? potargane poplamione czy co? moje mają te okropne żółte plamiska i tak myślę czy w ogóle ja ubiorę maleństwa

a mnie się dzisiaj śniło że urodziłam trojaczki, pierwszy był synek i później dwie córcie a poród to było jak pruknięcie :-D bezbolesny :-D hahha chyba już zaczynam intensywnie myśleć o tym wszystkim i że rodziłam na środku polnej drogi bo jechałam zawieźć męża do szpitala innego i nie zdążyłam dojechać do mojego w którym tak chciałam rodzić
u nas dziś śnieg :baffled:a wczoraj tak pięknie było...
a ja najadłam się tortilli wczoraj na kolację mąż zrobił :-D ciekawe co dziś wymyśli
nasz ma gimnastykę porządną w brzuchu bo czuję go prawie całą noc a zaczyna już po południu:tak:
starszy synek na fazę na teletubisie i w kółko cały dzień lecą na dvd, nie mogę obejrzeć nawet wiadomości nie wspominając o czymkolwiek innym
zgaga mnie pali ale nie biorę nic bo nie jest tak źle :-)

Dziewczyny wracam do żywych, wreszcie mam net:-D, poczytam was późnym wieczorem jak mąz wróci odebrałam niedawno małą od mamy i mnie nie puszcza do komputera, zabawiła się na chwile płatkami to zajrzałam ale tu dziś widze pustki

Ja po fryzjerze, ale humor mi się nie polepszył... Od wczoraj chodzę jakaś smętna. Nie mogę wyjść z tego przygnębienia. I nie ma na to żadnego wytłumaczenia... Ot tak. :no:

U fryzjera było nawet przyjemnie, mycie i masowanie głowy- uwielbiam, potem suszenie i układanie- spać mi się chciało. Powiedziałam fryzjerce, że ma mnie jakoś obciąć wg jej uznania. Obcięła. Mam tzw. twarde cięcie:eek: a włosy obcinała mi gorącymi nożyczkami. :szok: Pierwszy raz takie ustrojstwo widziałam. Podobno to nie rozdwaja końcówek i włosy się lepiej układają. :baffled: Zobaczymy. póki co zadowolona jakoś bardzo nie jestem, bo wydaję się sobie podobna do koleżanki z pracy, którą nie za bardzo lubię... ;-)

Nawet słodkiego na polepszenie humoru mi się nie chce. :no:Ale to akurat dobrze przy mojej wadze. :tak:

Wenusjanka- miejscowośc nazywa się Łojki, niedaleko Białaszewa.
Asiulka- ciuszki po prostu sprane. Po dwójce dzieci należało się tego spodziewać. A takie zółte plamy, które nie sprały się Vanishem, ani innym odplamiaczem, piore tak: robię słaby roztwór ACE i mocze w nim ciuszki. Potem piorę normalnie w proszku. Plamy schodzą, kolor zostaje:tak: Warto zaryzykować- bo albo ACE, albo kosz.

reklama
U mnie dzisiaj cieplutko było więc po pracy męża wybraliśmy się na krótki spacer na plażę. Po powrocie mężuś zrobił frytki, włączyliśmy tv i tak leniwie spędziliśmy wieczór :)

I wiadomość od Palin :
"Wyniki trzustki są prawidłowe. Jeszcze trochę poobserwują i jak nic się nie zmieni to wypuszczą:)Określili jako dolegliwości żołądkowo - dwunastnicowe. Mikołaj ciągle daje czadu, że już wszyscy się tu śmieją z jego tańców"

Także palin wracaj do nas jak najszybciej:tak:

Do góry