hej babeczki co z Wami ??? gdzie się podziewacie kobietki takie zapracowane przed świętami czy weny brak na pisanie ?
u mnie pogoda jak wczoraj czyli dalej bez słońca i zimnyyyyyy przeszywający do szpiku kości wiatrrrrrr
ja też nie sprzątam na święta w taki zimny wiatr to nawet okna nie da sie umyć bo my mnie przewiało
zrobię wiosenne porządki po świętach bo podobno po świętach ma być 18 stopni to w porównaniu do tego co may to upał
a jak jest tak szaro buro i zimno to weny na porządki brak
ozdób wielkanocnych tez nie daje bo za 2 dni trzeba to od nowa chować a mi się nie chcę leń jestem i tyle
oglądam DDTVN i tak gadają o tej białej kiełbasie że juz mi sie strasznie jej chce kupiłam taką dobra surową na święta ugotuje na niej zurek a potem ja upiekę i zrobię sosik chrzanowy do niej mmnnn już nie mogę się doczekać tego sniadania Wielkanocnego i tego pysznego żurku wypatrzyłam że w lidlu są te chlebki do żurku takie gotowe już wydrążony maja ten środek więc żurek zjemy w tym chlebku :-) najlepsza część Wielkanocy dla mnie to właśnie to wspólne śniadanie
ja idę na wizytę od razu po świętach 4 kwietnia to pewnie waga będzie zawyżona juz się boje tego ważenia bo ostatnio nie wchodzę w domu na wagę co by się nie denerwować
jak tam chore mamusie sie czujecie ????? i jak dzieciątka chore już lepiej ??? mój poszedł do szkoły dziś ale ma tylko 4 lekcje więc 11.30 musze po niego już jechać nawet nie wiem czy dzieci maja szkołę normalnie do piątku czy maja wolne wcześniej
ja też nie mam sie w co ubrać w sumie nawet dobrze że zimno to w zimowej kurtce jeszcze pójdę na świeta i płaszczyka wiosennego nie będę juz kupować bo jak potem ma byc od razu takie ciepło to ponczo założę i obleci szkoda mi kasy na płaszcz worek na kilka razy
z kasą też mamy krucho zwrotu ze skarbówki i mojego zusu ani wudu ani słychu
mąż wypłatę bierze 1 więc dopiero po świętach wezmie a na razie mamy chwilowy brak kasy
pewnie przez to też weny do czegokolwiek brak
Dmuchawiec to już jesteś kierowca pełną gębą pamiętam jak ja odebrałam swoje prawko to w tym samym dniu wzięłam auto i jedziłam bez celu przez pół dnia :-)
mikoto gdzie się podziewasz brak Twoich kolorowych postów na bb ????
Palin mi Daria tez się tak wypycha ale nie mam takiego gorąca jak Ty
wczoraj tak wypchała nóżkę do góry że dało się wyczuć że to jest stópka
u mnie też wzdęcia na tapecie
Robaczek u nas z zębami było to samo że szły podwójnie ale wszystko sie ładnie wyrównało
dziś w nocy mąż mnie budził i kazał zmienić pozycje bo podobno tak chrapałam że wytrzymać już nie mógł
a nawet dobrze że mnie obudził bo spałam na plecach i pewnie dlatego chrapałam ale brzuszek się zmęczył w tej pozycji bo potem troszkę bolał ale na szczęście szybko znów zasnęłam
dziewczyny pisać pisać co u Was kochane