reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Robaczku- no właśnie ten sposób na mnie nie działa:-( A już jak mnie skurcz złapie w stopę, że aż wykręca pale, każdy w inną stronę, to już zupełnie nie wiem czasem co robić.

reklama
Mikoto mnie się Twój nick kojarzy z moją ulubioną anime z dzieciństwa "Czarodziejka z Księżyca" :D

Oj Betty jak też często nie nadrabiam więc wiem jak to jest, także się Dmuchawcu nie przejmuj:)

Korba oby wszystko wróciło do normy. Zosia przed połową maja nie wychodzi, po prostu się z Tobą droczy!

Dziewczyny gratuluję 100dniówek:)))

Ja też już po croissancie z budyniem i kakao:) teraz chyba wrócę do łóżka i dośpię... o 2:00 skończyłam oglądać horror i jestem nieprzytomna:p

Hej kochane
Ogarnęło mnie wczoraj osłabienie, i hafciki i siostra przyjechała do mnie ratować więc się już nie pojawiłam.Ale doczytałam a jakże.
Nie wiem tylko czy cokolwiek pamiętam:crazy: Czy wam też tak mózg odcięło. Wczoraj nie mogłam wypełnić polecenia nadania poleconego na poczcie, pięc razy myliłam kody, miejscowości a nawet ulicę wpisałam u siebie tą adresata:baffled:Wstyd mi było bo karteczki nie były wustawione i musiałąm prosic co chwilę o nową.
Robaczek ja tez miewam takie sny, śniło mi się, ze urodziąłm i nie miałam żadnych ubranek więc ubierałam w ubranka Mili lalek...
Korba ja mam skurcze ale nic mi nie wyskakuje. A jak u ciebie z potasem? Jego brak a czasem wapnia i vit D tez może skurcze powodować. W ciązy z Milą miałąm twardy brzuch od 28tc, potem niestety juz zwiedzałam szpital bo zaczęło się rozwarcie robić, żeby na koniec ucichnąć,donosiłam do 39tc.
Dmuchawiec ja po śniadanku to tez na kawę się wpisuję jesli mozna
Dziewczyny pisałyście wczoraj o liściach malin i ananasie. ja to na sobie wypróbowałam i na mnie zadziałało bardzo, bo po trzech dniach picia herbatki zczął mi się czop odklejac a po tygodniu, skurcze i poród. Był tez seksik oczywiście. Strasznie nie chciałąm przenosić jak syna bo wtedy to psycha siada. Liście malin sa najlepsze z młodych, dzikich pędów. Tato mi na wiosnę nazbierał w lesie i wysuszył a ananas ma być swieży. Rycyny nie brałam i bałabym się wziąć

Robaczku- no właśnie ten sposób na mnie nie działa:-( A już jak mnie skurcz złapie w stopę, że aż wykręca pale, każdy w inną stronę, to już zupełnie nie wiem czasem co robić.

Nawet jak złapie skurcz to dobrze jest na siłę, z bólem zaciskać mięśnie. Na a jak już się nie da to po minięciu skurczu masować i masować nogę

Dziewczyny, ja już po kawce. Obejrzałam powtórkę programu- normalnie włos się na głowie jeży
wsciekly3.gif
nie wiem jak można zapuścić tak mieszkania, zwłaszcza jak sa dzieci :baffled: Dmuchawcu, Smile - mimo, że i Muminki i Czarodziejkę oglądałam, to mój nick nie jest stamtąd zapożyczony. Miko (Mikołaj) To (Tosia) - imiona, które od zawsze mi się bardzo podobają
radocha2.gif
i ponad 10 lat są moimi faworytami ;-)

Wisieńka ja tez jakieś zaburzenia pamięci mam -ale ja od zawsze kalendarzowa jestem i musze mieć wszystko zapisane:baffled:

Wisienka, Szczerze ci powiem , że nie wiem jak u mnie z potasem , :sorry2: Kurde w środę idę do lekarza i mam wielką nadzieję , że rozwarcia nie będzie :no: Ty to się masz bidulko z tymi dolegliwościami :crazy: Życzę lepszego samopoczucia:rofl2:

Mikoto ja w poprzednich ciążach nie miałam aż tak, teraz to jakiś obłęd. Strasznie mylę słowa i głupoty z tego wychodzą. Czasem do obcych powiem coś wcale nie związanego z sensem. Np. w sklepie obuwniczym : Kupię tą książkę...Czemu tak mówię!!!Nie wiem!!! A imiona ładne bardzo. Co do tych m, to mi się zdaje, ze oni to trochę pokoloryzowują bo jak mozna w takim syfie mieszkac i jeszcze pokazac to publicznie:szok:
Korba to może bananka sobie podjadaj i sok pomidorowy, póki co.Ja biorę aspargin, ale to ze względu na serce. Co do tego samopoczucia to jak komuś mówię, ze mam dość i , ze żadnej ciązy nigdy więcej bo się wykonczę, że nie pozwala mi to na radość , ba na normale funkcjonowanie to większośc patrzy na mnie jak na bluźniercę! A przeciez miliony kobiet czują się dobrze w ciązy. Aż mi się przeklnąc chce

Ostatnia edycja:
Wisieńka ja tak miałam w pierszej ciąży totalny chaos w głowie Teraaz już jest dobrze. Mnie jak skurcz w nodze łapie to wyciągam palce do góry i wypinam piętę na mnie działa. A sposób z amolem, może kiedyś wypróbuję ;-);-)

Wisienko, w ciązy podobno to normalne że wszystko się miesza i myli. Ja mam problem z pisaniem na klawiaturze. Co rusz muszę zerkać bo nie pamiętam gdzie jaka literaka a wcześniej miałam wszystko pod palcami a teraz zapomniałam klawiatury i robię mnóstwo błędów.

W tym programie na pewno jest brud podpicowany, tak samo jak w programie geslerowej. Musi być ciekawie :)
W jakimś z programów o sprzątaniu oglądałam jak czyścić lustro w łazience by się nie parowało - trzeba je umyć pianką do golenia :) I działa :)

Korba, nawet nie myśl o najmniejszym rozwarciu !!! Masz mieć zaplanowane cc i mnie to nie stresuj !!! Bo widzisz jakie ja mam wówczas sny :angry:

reklama

Może to się wyda barbarzyńskie ale jak łapie skurcz to polecam ukłuć się w to miejsce szpilką. Następuje natychmiastowa reakcja i mięsień się luzuje. Ja tak robiłam jak miałam napady skurczów. Palce u stóp tak mi się wyginały, że aż mąż uwierzyć nie mógł.

Do góry