reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

xez o matko... trzymam za was kciuki, to nie jest wasza wina... zdarza się czasem, wbrew naszym planom i temu co robimy - tak jak pisałam mam koleżankę której spirala wypadła, a druga zaszła ze spiralą w środku
mam nadzieję że może tym razem się uda, może teraz dostaniecie nagrodę za te cierpienia... może ten pas podtrzymujący, może go się da założyć...

reklama
hej kobietki
witam sei po weekndzie

xez gratuluje i mam nadzje ze tym razem sie uda donosci ciaze moze tak jak pisze fioletowa da sie załozyc pas i wszystko sie dobrze ułozy trzymam za to kciuki

jelsi chodzi o temat przyjacióke to były do poki nie miłąm dziecka a terz mam jedna na która moge liczyc a ona na mnie i mam nadziej ze tak zostanie

miłęgo wieczorka zycze

Xez- kochana nie płacz. Czasem tak się dzieje i nie zawsze mamy na to wpływ. Zrób teraz wszystko co w Twojej mocy, znajdx specjalistę. Tule.

Xez - takie nastawienie nie jest chyba najlepszym rozwiązaniem :no:. Trzeba zrobic wszystko co sie da , a przede wszystkim wierzyć , że tym razem może się udać . Może trzeba leżeć całą ciążę . Lekarza może zmienić .... Powalczyć o tą ciążę skoro już jest.

Xez Kochana nie załamuj się, widocznie tak miało być... pewnie to dla Was bardzo trudne ale przecież nic nie jest przesądzone... 3mam za Was kciuki!

Xez moze nie mamy prawa dawac ci rad bo tylko ty wiesz co przezylas, ile bolu ile straconych marzen ale kochana, poki jest ciaza nie mow, ze jest dzieciatko skazane na smierc. Xez wracaj do siebie pedz do swojego gina i rob wszystko zeby stal sie cud. Zobacz sa tu dziewczyny, ktore od poczatku leza, moze to bedzie metoda, moze pas, moze jeszcze cos innego ale nie trac nadzieii. Kwas foliowy i pozytywne myslenie. Pomodle sie za was.
Korba juz 29 tydzien ale niech Zosia nie spieszy sie na zewnatrz!!!! Niech wszystkie nasze maluszki siedza w brzuszkach do najbardziej bezpiecznych terminow:-)
Natis moze jakoes spodnie i tunika na impreze urodzinowa?
Teri to moze razem urodzimy, tak np.6 czerwca:-) Ja bede miala usg w 36 tyg.jak synek bedzie duzy to zaczne jest ananasy i seksowac sie, zeby szybciej urodzic:-)
Kari a co u ciebie? Adas zdrowy? Z mezem ok?

Ostatnia edycja:
Xez Kochana, ja też uważam, że widocznie tak miało być... Nie załamuj się na starcie. Ja wierze, że tym razem będzie wszystko ok!!! Teraz szukaj specjalisty, jak najlepszych metod zabezpieczenia Ciebie i Maleństwa. Tak jak Dziewczyny pisały. Być może będziesz musiała leżeć. Nie skazuj od razu siebie i tej Kruszynki. Będę się za Was modlić...

reklama
Xez, nie mów tak, że dziecko skazane na śmierć. Nowe istnienie nowa nadzieja, nowa szansa. Bóg widocznie tak chciał i wcale się nie musi skończyć jak ostatnio. Wiem, i wcale się nie dziwie, że nie masz sił i nadziei ale dzieciątko już jest i ono będzie walczyć by było na świecie. Tulę Cię mocno i przesyłam dużo sił. My tu wszystkie będziemy wspierać Cię jak się da.

Paulus ja z Wami tego 6 na porodówkę chcę :)

Do góry